Gå videre til innhold
SAMSUNG PLUS: Tjenesten gir kunder direkte tilgang til nyheter, sport, underholdning og mer.
SAMSUNG PLUS: Tjenesten gir kunder direkte tilgang til nyheter, sport, underholdning og mer.

Pressemelding -

Samsung TV Plus lanseres nå i Norge

Samsung Electronics kunngjorde i dag utvidelsen av sin Samsung TV Plus-tjeneste. Tjenesten tilbyr gratis tilgang til en spennende og mangfoldig samling av gratis live on-demand-innhold, i tillegg til streaming-appene som Samsung Smart TV-kunder allerede har.

Samsung Electronics utvider Samsung TV Plus-tjenesten til ni nye europeiske land, for å gi flere brukere over hele verden enkel tilgang til mangfoldig TV-innhold av høy kvalitet. Dermed er det totalt 23 land som nå vil ha tilgang på gratis Smart TV-tjeneste.

Nylig ble Samsung TV Plus lansert i Australia, Brasil, Mexico og India. Tilbudet vil nå videreføres til ni nye europeiske land. Norge, Nederland, Sverige, Finland, Danmark, Belgia, Luxemburg, Irland og Portugal.

TV Plus: En global strømmetjeneste

Samsung TV Plus har siden 2015 vokst seg til å bli en av de største strømmetjenestene i verden. Tjenesten gir kunder direkte tilgang til nyheter, sport, underholdning og mer. Den 20. april vil de ni europeiske landene ha tilgang til Samsung TV Plus gratis live TV-innhold på tvers av Smart TV-plattformene.

– Samsung er veldig glad for å kunne utvide tilbudet for Smart TV Plus i Europa. Kvaliteten på innholdet, enkel tilgang og multi-screen er faktorer som har vært helt avgjørende for den økende veksten for Samsung TV Plus. Vi jobber hardt for å kunne utvide tilbudet til alle våre europeiske kunder, sier Gus Grimaldi, leder for Produkt i Europa.

For de ni europeiske landene vil Samsung TV Plus være tilgjengelig på alle Smart TV-er lansert fra 2017 til 2021. Den 20. april vil de regionale Samsung TV Plus-tjenestene lanseres med 20 kanaler i Norge, med blant annet Bloomberg TV, EDGEsport og Euronews Live.

Utvider Samsung TV Plus-opplevelsen

I Samsung TV Plus-tjenesten kan seerne se frem til en mer sømløs app-opplevelse med nye Smart TV-funksjoner. En av funksjonene som vil komme i 2021 er en fjernkontroll som via et tastetrykk gir full tilgang til Samsung Smart TV-apps.

Samsung TV Plus oppdateres jevnlig for å gi kunden best mulig brukeropplevelse. Brukerne kan nå dra nytte av de forbedringer som er gjort i appens Player UI, med en forenklet player bar som gir en mer intuitiv kontroll. Brukerne vil også kunne glede seg over enda flere video-on-demand-funksjoner etterhvert som tilbudet vil utvides.

Information om TV Plus

Samsung TV Plus gir seerne øyeblikkelig tilgang til det nyeste innen nyheter, sport, underholdning på deres Samsung TV. Tjenesten er gratis og krever ingen nedlastinger, påmelding, kredittkort, abonnement eller andre tilleggsenheter.

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale