Gå videre til innhold
Samsung TV Plus tilbyr nå nærmere 100 kanaler i Norge

Pressemelding -

Samsung TV Plus tilbyr nå nærmere 100 kanaler i Norge

Jungelen av betalte abonnementer for streaming av filmer og serier blir stadig dypere og mer kompleks, og i lys av dette har reklamefinansiert TV vokst frem. I takt med denne utviklingen har Samsung gått inn på innholdsmarkedet med lanseringen av Samsung TV Plus, som er tilgjengelig gratis på Samsungs Smart-TV-er – uten behov for ekstra abonnementer eller enheter.

Samsung TV Plus ble lansert i Norden i april 2021 med et beskjedent antall kanaler. Siden oppstarten har tjenesten blitt en stor plattform globalt med et omfattende innholdsbibliotek, og i Norge har katalogen rukket å vokse betraktelig. Nå har de nådd rett i underkant av 100 kanaler og i november ble den 95. kanalen lansert.

– Nordmenn er veldig vant til å betale for TV og strømming, og for å overbevise dem om verdien av gratis TV er det nødvendig at vi holder et høyt nivå på innholdet vårt. Milepælen med 95 plusskanaler er viktig da den viser at Samsung TV Plus er noe å regne med, og et bredt spekter er viktig for å være et alternativ for flere. Vi har store visjoner og fokuset fremover er å fortsette å knytte til oss innhold av høy kvalitet som passer de nordiske markedene, sier Knut Eirik Bruvold-Rørnes, produktspesialist for TV og lyd i Samsung Norge.

Nå kan du velge mellom 95 kanaler – fra sport til barnekanaler – direkte på TV-en
Samsung TV Plus er en såkalt FAST-tjeneste, som står for gratis, reklamefinansiert TV som spilles i et lineært format med en guide, lik kabel- eller satellitt-TV. I løpet av 2023 har den norske katalogen vokst med 75 kanaler, med titler som FIFA+ for sportsinteresserte, Viasat Nature og Viasat History for de som er interessert i fakta, og for realityelskere; Don’t Tell the Bride og Hells Kitchen-kanalen.

I nyhetssegmentet har NBC News NOW nylig lansert, og tilbyr dybderapportering, tankevekkende historiefortelling og siste nyheter direkte fra NBC News' globale ressurser.

Den animerte katalogen, bestående av kanaler som Svampebob Firkant og Avatar, har nettopp mottatt et nytt tillegg fra Yu-Gi-Oh!. Nordisk innhold finner du på for eksempel Viasat Explore og Youlook Nordics, som blander internasjonale filmer og serier med nordisk innhold.

HER kan du se mer om kanalene og tilbudet.


Slik fungerer Samsung TV Plus
Samsungs gratis reklamefinansiert Smart TV-tjeneste kommer forhåndsinstallert på din Samsung-smartenhet og gir umiddelbar tilgang til nyheter, sport, underholdning og mer. Du trenger ikke et abonnement, en ekstra enhet eller et tilkoblet kredittkort. Når du slår på TV-en, begynner Samsung TV Plus å spille automatisk, slik at du umiddelbart kan bla gjennom kanalene og dykke ned i den brede underholdningskatalogen.

Samsung TV Plus er tilgjengelig på alle Samsung Smart TV-er fra 2017 og senere.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397