Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung utvider Galaxy Note 3-serien med nye farger

Pressemelding   •   des 10, 2013 09:00 CET

Nå får du enda flere muligheter til å utrykke din personlige stil. I første kvartal av 2014 lanseres Galaxy Note 3 i flere nye fargekombinasjoner.

Oslo, 10. desember 2013 – Nå blir det mulig å få den populære Galaxy Note 3 fra Samsung i en rekke nye fargekombinasjoner. Telefonen kommer nå i kombinasjonene roségull og hvit, og roségull og sort, i tillegg kommer den i fargen Merlotrød. Samsung tilfører med dette en elegant touch til Galaxy Note 3. De nye fargekombinasjonene matcher også Samsungs smartklokke, Galaxy Gear, i roségulldesign.

Galaxy Note 3 er en videreutvikling av Samsung Galaxy-universet, og med en flottere skjerm, hurtigere prosessor og en forbedret S Pen gjør Galaxy Note 3 hverdagen lettere, hurtigere og morsommere.

De nye fargekombinasjonene av Galaxy Note 3 i er tilgjengelig i Norge i løpet av første kvartal 2014.

For produktbilder og ytterligere informasjon, vennligst se www.samsungmobilepress.com.

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200


Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen hjemmeelektronikk og dens komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon og nye trender utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, PC, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 270 000 medarbeidere i 79 land med en årlig omsetning på 187,8 milliarder dollar. Vårt mål er å åpne nye muligheter for mennesker over alt. For mer informasjon besøk www.samsung.no