Gå videre til innhold
Odyssey G7 kombinerer virkelighetsnære bilder med neste generasjons ytelse.
Odyssey G7 kombinerer virkelighetsnære bilder med neste generasjons ytelse.

Pressemelding -

Samsung utvider Odyssey Gaming Monitor-sortimentet for 2021

Et nytt monitor-sortiment gir gamere flere alternativ med bildekvalitet og design av høy kvalitet.

Samsung Electronics presenterer i dag at den utvidede Odyssey monitor-serien for 2021 vil være tilgjengelig globalt fra 21. juni 2021. Den nye serien har enestående bildekvalitet og et futuristisk design som passer for alle gamere, uavhengig av ferdigheter.

Etter lanseringen av Samsungs buede spill-monitorer i 2020, lanserer de nå en rekke Odyssey-skjermer med flatt skjermdesign fra 24 til 28 tommer. Det nye sortimentet har virkelighetsnær bildekvalitet, høyere responsnivåer, er skreddersydd for ergonomi og en intuitiv brukervennlighet. I tillegg til de nyeste funksjonene kan spillentusiaster oppleve ekte farger, presisjon og høye responshastigheter for PC-er og konsollspillenheter.

Mens gaming-industrien stadig vokser på verdensbasis har Samsungs Odyssey på kort tid blitt et førstevalg blant spillere som ønsker fantastisk bildekvalitet og høy ytelse – alt samlet i en skjerm. Den utvidede serien sørger nå for at gamere kan velge en skjerm som treffer deres konkrete preferanser og spillebehov.

– Gaming samler mennesker fra hele verden gjennom felles opplevelser. Det samler mennesker med alle typer bakgrunn for opplevelser i en virtuell verden. Det utvidede sortimentet av Odyssey-monitorer med flere alternativ og nye funksjoner vil løfte og berike spillopplevelsen for mange gamere, uansett ferdighetsnivå, sier Thomas Råge, Country Sales Manager CE IT Norway, Samsung Electronics.

Samsungs utvidede Odyssey-sortiment inkluderer:

  • Odyssey G7 28” (Modell: G70A) – Odyssey G7 kombinerer virkelighetsnære bilder med neste generasjons ytelse. Ultra High Definition-panel (UHD) med 178 graders innsynsvinkel og HDR400 sikrer at G7 produserer utrolige farger med mer kontrast, dypere sortfarge og klarere hvithet for dramatisk dybde og detaljer. Med en bransjelendende 4K 144Hz oppdateringsfrekvens og med 1 ms1 responstid samt NVIDIA® G-SYNC® og AMD FreeSync Premium Pro får gamere en virkelighetsnær følelse. G7 tilbyr høy kvalitet i alle spill takket være HDMI 2.1 som sikrer høy oppløsning og oppdateringsfrekvens for både PC og neste generasjons konsoller med 4K 120Hz støtte. G7s CoreSync-teknologi gir spillebelysning i sanntid og skaper atmosfære både på og utenfor skjermen. Via teknologien reflekteres spillets farger med lys utenfor skjermen, noe som gir en altoppslukende og unik opplevelse.
  • Odyssey G5 27” (Modell: G50A) – Odyssey G5 passer perfekt for spillere som ønsker å ta gaming til et nytt nivå, uansett om det er på PC eller med neste generasjons spillkonsoller. Det er den første Odyssey som har Quad High Definition-panel (QHD) med 165Hz oppdateringsfrekvens som gir en responstid på 1 ms2, samt HDR10 for grafikk med høy ytelse. Med et stativ med justerbar høyde kan gamere vippe, svinge eller rotere skjermen for å skape et ergonomisk oppsett som vil være behagelig over lengre tid.
  • Odyssey G3 27” och 24” (Modell: G30A) – Odyssey G3 er utmerket for gamere som ønsker å forbedre opplevelsen av spillet sitt. Med hurtig oppdateringsfrekvens på 144Hz og responstid på 1 ms3 (MPRT), endres piksler nesten umiddelbar respons for raske handlinger og ytelse på skjermen. AMD FreeSync Premium glatter ut handlingen for uavbrutt spillflyt, slik at gamere kan oppleve spillet akkurat slik skaperne hadde til hensikt. G3 har et stativ med justerbar høyde som sørger for at spilleren er komfortabel.

Samsung G70A og G50A Odyssey inkluderer også en rekke intuitive multitasking-funksjoner for å få mest mulig ut av enhver interaksjon uansett om du spiller eller liker å lage innhold. Hver monitor har flere administrasjonsverktøy for skjerm som muliggjør multitasking. Brukere kan enkelt spille, se på noe og chatte samtidig med Picture-by-Picture (PBP), eller lage en virtuell andre-skjerm med Picture-in-Picture (PIP) med fleksible tilpasninger. Med Easy Setting Box kan spillere enkelt håndtere flere skjermer på en bildeskjerm med optimalisert vindusfordeling for bedre multitasking, slik at spillerne ikke lenger trenger å velge mellom å se på sin favoritt-streaming eller game.

Med Auto Source Switch + kan spillere finne frem til innholdet deres raskere uten å bla gjennom flere innganger. Brukere kan enkelt slå på PCer eller konsoller slik at skjermen umiddelbart gjenkjenner og bytter til den aktive inngangen.

For mer informasjon, besøk: https://displaysolutions.samsung.com/monitor/detail/1841/G28AG70.


1 Basert på industristandard Gray to Gray (GTG) som måler hvor lang tid det tar en piksel å endre grå nivåer.

2 Basert på industristandard Gray to Gray (GTG) som måler hvor lang tid det tar en piksel å endre grå nivåer.

3 Basert på industristandard Moving Picture Response Time (MPRT) som måler "bevegelsesskarphet" for objekter i rask bevegelse i en sekvens av bilder

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale