Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung utvider sitt sterke utvalg av wearables og lanserer Samsung Gear Fit

Pressemelding   •   feb 28, 2014 08:07 CET

Barcelona, Spania – 25. februar, 2014 – Samsung Electronics Co., Ltd. lanserer nå Samsung Gear Fit, bransjens første bøyde, AMOLED-baserte wearable-produkt for aktive forbrukere. Gear Fit har en uslåelig kombinasjon av Samsung-teknologi og noen av de mest omfattende treningsverktøyene som finnes på markedet i dag. Brukeren kan trene og opprettholde sitt aktive liv, uten å sette stil eller mobil tilkobling til side.

– Samsung forstår at neste generasjons wearable-produkter må reflektere kundenes ulike interesser og behov, sier Stig-Ove Langø, Sales Manager Telecom i Samsung Norge. – Som et svar på dette fortsetter vi å utvide vårt utvalg av Gear-produkter med unike løsninger for flere behov. Nye Samsung Gear Fit er designet for å hjelpe alle forbrukere som ønsker et mer sunt og aktivt liv, uten at man må inngå kompromiss med sin personlige stil eller gå glipp av muligheten til å være tilkoblet under trening.   

Uavhengig av om Samsung Gear Fit brukes sammen med andre enheter eller alene, gir den brukeren mulighet til å selv ta kontroll over sitt aktive liv, være tilkoblet hele tiden og aldri behøve å gå glipp av viktige øyeblikk.

En ultimat treningsløsning
Samsung Gear Fit er utviklet med en komfortabel passform som passer perfekt over håndleddet, samtidig som skjermen er et Super AMOLED-display som gir en svært god opplevelse. Samsung Gear Fit er mer enn et fitness-bånd, den hjelper også brukeren med å holde oversikt over innkommende samtaler, e-post, SMS, alarmer, planlegging samt en rekke ulike apper fra tredjepartsutviklere. Armbåndet kommer i flere ulike farger; svart, orange og grå mokka.

Med Samsung Gear Fit får brukeren tilgang til Samsungs overlegne wearable-teknologi med skreddersydd treningsveiledning i sanntid, noe som muliggjør individuelt tilpassede råd og treningsanbefalinger.  

Gear Fit er basert på et egenutviklet RTOS (Real Time Operating System) og er kompatibel med en rekke Galaxy S-produkter.

Samsung Gear Fit finnes i butikk i april, og har anbefalt utsalgspris 1895 kroner. For mer detaljerte produktspesifikasjoner, se under. 

Samsung Gear Product Specifications:

Display1.84” Curved Super AMOLED (432x128)
Additional 
Features
Pedometer, Exercise, Heart Rate, Sleep, Stopwatch, Timer
 
Notifications (SNS, Call, E-mail, Apps)
 Schedule, Smart Relay, Media Controller
 Changeable Strap
 IP67 Dust and Water Resistant
ConnectivityBluetooth® v4.0 LE
SensorAccelerometer, Gyro, Heart Rate
Dimension23.4 x 57.4 x 11.95 mm, 27g
BatteryStandard Battery 210mAh
Typical usage3~4 days, Low Usage up to 5 days
 

Flere bilder av Gear Fit finnes her: www.samsungmobilepress.com/2014/02/25/Gear-Fit-1

Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og skaper nye muligheter for mennesker over hele verden. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, LTE-systemer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning på 216,7 milliarder dollar i 2013. For mer informasjon besøk www.samsung.no