Gå videre til innhold
Samsung viser frem 2024-serien av AI-forbedrede enheter på «World of Samsung»

Pressemelding -

Samsung viser frem 2024-serien av AI-forbedrede enheter på «World of Samsung»

«World of Samsung» feirer hvordan kunstig intelligens åpner for nye tilkoblede livsstilsopplevelser gjennom Samsungs 2024-lineup.

Samsung Electronics Co., Ltd, en pioner for opplevelser av tilkoblede enheter, arrangerer «World of Samsung» fra tirsdag 20. februar i Frankfurt. Arrangementet viser frem Samsungs nyeste lineup for 2024, på tvers av TV-, lyd-, mobil-, smarthus- og digitale apparater.

– I Samsung innoverer vi for å skape opplevelser som hjelper kundene våre å leve mer praktiske og tilkoblede liv. Fra vår første AI-smarttelefon og våre QLED-TV-er som topper salgslistene1, til kjøleskap som bruker AI- teknologi for å følge med på maten på innsiden og hjelpe deg med å holde styr på handlelisten din. Produktene våre bringes til live gjennom kraften til SmartThings og AI-innovasjon, sa Benjamin Braun, Samsung Europe’s Chief Marketing Officer.

– På World of Samsung feirer vi hvordan kraften til kunstig intelligens er her i dag - og hvordan den har en reell innvirkning på våre kunders liv både nå og i fremtiden, sier Braun.

«World of Samsung» bringer medier og partnere til Tyskland for å vise frem Samsungs nyeste enheter, men lar dem også oppleve hvordan disse enhetene benytter AI for å gjøre livet mindre komplisert, mer bekvemt og bedre tilkoblet. Under arrangementet vil Samsung også dele detaljer om sin visjon «AI for All», som fokuserer på hvordan AI-teknologi fra Samsung vil gjøre det mulig for folk å bruke enhetene sine på en mer intuitiv og praktisk måte.

Redefinerer hjemmeunderholdning med de nyeste innovasjonene innen TV og lyd

«World of Samsung» vil vise frem lineupen innen TV- og lyd for 2024, inkludert 2024 Neo QLED 8K-TV-er og Micro LED-innovasjon, som tilbyr førsteklasses alternativer for hver kunde.

2024-modellen av Neo QLED 8K er drevet av Samsungs mest innovative prosessor til nå, NQ8 AI Gen 3, og gir en utrolig bildekvalitet. Gen3-prosessoren har en on-device AI-motor (NPU) som er to ganger raskere enn den tidligere brukte Gen2-prosessoren, noe som gjør den til Samsungs raskeste prosessor til nå – dette resulterer i bildekvalitet som bringer deg nærmere innholdet ditt enn noen gang før. For sportsfans løser AI Motion Enhancer Pro vanlige problemer med streaming av høyoppløselige kamper ved å redusere ballforvrengning. Den oppdager automatisk hvilken type sport som vises og bruker den riktige balldeteksjonsmodellen ved hjelp av AI dyplæringsteknologi.

Også vist frem på «World of Samsung» er den nye Transparent MICRO LED-innovasjonen. En evolusjon innen skjermteknologi som kombinerer estetisk design med teknologisk fremskritt. Den gir ikke bare naturtro bildekvalitet, men integreres også med fremtidige teknologier for å gi ubegrensede muligheter i transparente skjermapplikasjoner. I tillegg leverer Samsungs Transparent MICRO LED overlegen lysstyrke og nyskapende design uten ramme. I tillegg til gir den uovertruffen gjennomsiktighet takket være et høyt åpningsområde innenfor hver piksel, noe som forbedrer klarheten i innholdet ditt, samtidig som synligheten til objekter fra den virkelige verden bak skjermen opprettholdes.

Arrangementet feirer også Samsungs nye TV-produkter og funksjoner i lifestyle-kategorien, som forbedrer brukerens skreddersydde og personlige opplevelse. Music Frame er en tilpassbar og allsidig høyttaler som integreres sømløst med SmartThings. Den fungerer som en uavhengig trådløs høyttaler eller kan pares med en Samsung-TV og lydplanke via Q-Symphony-funksjonen for å berike surround-lydfunksjonene og forsterke bassen. Music Frame smelter inn i hjemmet, forkledd som en bilderamme for både å komplementere innredningen din og levere fyldig surroundlyd unisont.

Oppgradering av det tilkoblede hjemmet med AI-drevne hvitevarer

Samsungs BESPOKE-modeller vil også bli vist frem på «World of Samsung». Disse produktene gir økt brukervennlighet gjennom forbedret tilkobling og AI-integrasjon. Med elegant design i kombinasjon med de nyeste AI-egenskapene, tilbyr BESPOKE husholdningsapparater futuristisk stil og ekstra funksjonalitet for det moderne hjemmet.

Det nye Family Hub-kjøleskapet har nye unike funksjoner, som AI Vision Inside, som bruker et internt kamera og «Vision AI»-teknologi for automatisk å opprette og oppdatere en liste over matvarer i kjøleskapet ved å identifisere matvarer når de blir tatt inn og ut av kjøleskapet. AI Vision Inside resulterer i den tilfredsstillende opplevelsen av å enkelt kunne administrere og følge med på matvarer i kjøleskapet.

Andre hvitevarer i BESPOKE-serien utnytter også de siste fremskrittene innen AI. Takket være en ny sirkulasjonspumpe og AI-forbedringer til programvarealgoritmene, overgår den nye Bespoke AI-vaskemaskinen nå minimumskravene for energieffektivitet i A-klasse med opptil 40 prosent2. I tillegg bruker AI Wash-funksjonen fem forskjellige sensorer for å intelligent justere ytelsen på hver vask, noe som gir en mer grundig og effektiv klesvask. I Bespoke Jet Bot Combo™ gjør oppgradert AI Object Recognition at den kan kjøre mer presist enn noen gang ved å utvide antallet objekter den kan skille ut. I tillegg kommer den med AI Floor Detect, slik at den kan oppdage ulike overflater og justere til den rengjøringskraften som trengs (på lik linje som vår Bespoke Jet AI stavstøvsuger).

Går inn i en ny æra med mobil AI og styrker opplevelser i hverdagen

Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ og Galaxy S24, som først ble avduket forrige måned på Galaxy Unpacked, gir nye mobilopplevelser med Galaxy AI. Deltakerne på «World of Samsung» vil kunne oppleve hvordan AI forsterker nesten hver eneste interaksjon på Galaxy S24-serien3.

Live Translate4 tillater for eksempel toveis, sanntids tale- og tekstoversettelser av telefonsamtaler i den opprinnelige appen på enheten. I tillegg hjelper den nye funksjonen Note Assist i Samsung Notes deg med å opprette AI-genererte sammendrag av møter, og til og med en mal som strømlinjeformer notater inn i forhåndslagde formater, som gjør at notatene dine blir penere og mer organiserte.

Galaxy S24-serien markerer en milepæl i søketeknologiens historie som den første telefonen som lanserer intuitiv, gestikulert Circle to Search med Google5.

Den nye Galaxy Book4-serien – som ble vist frem på CES og inkluderer Galaxy Book4 Ultra, Book4 Pro og Book4 Pro 360 – er Samsungs mest intelligente PC-serie til nå. I kombinasjon med Intels banebrytende AI PC-akselerasjonsprogram, muliggjør den nye prosessoren spennende nye AI-egenskaper og bidrar til å øke produktiviteten på Galaxy Book4-serien.

For mer informasjon om Samsungs komplette utvalg av AI-forbedrede produkter, besøk: https://news.samsung.com/global/.

1 Nr. 1 TV-produsent innen salg i 17 år.
2 Basert på interne tester utført av Samsung, er relevante modeller i WW8000D-serien 40 prosent mer effektive enn nødvendig for å oppnå grensen for energieffektivitetsklasse A i henhold til forordning (EU) nr. 2019/2014.
3 Galaxy AI-funksjoner tilbys kostnadsfritt frem til minst slutten av 2025 på støttede Samsung Galaxy-enheter.
4 Sekvensielle og vilkårlige ytelsesmålinger er basert på IOmeter1.1.0. Ytelsen kan variere basert på en SSDs fastvareversjon, systemmaskinvare og konfigurasjon.
5 Krever nettverkstilkobling og innlogging til en Google- og Samsung-konto. Tilgjengeligheten av støttede søkefunksjoner og apper kan variere etter land, språk og enhet. Resultatene kan variere avhengig av visuelle treff. Brukere kan trenge å oppdatere Android til den nyeste versjonen.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778