Gå videre til innhold
LEVENDE BILDE: Samsung Neo QLED gir en levende bildekvalitet med fokus på detaljer.
LEVENDE BILDE: Samsung Neo QLED gir en levende bildekvalitet med fokus på detaljer.

Pressemelding -

Samsung viser frem sitt nye TV-sortiment på Tech Seminar 2021

Produktserien viser banebrytende bildekvalitet, enestående smarte funksjoner og avanserte spillopplevelser.

Oslo – 14 april 2021 - Samsung Electronics presenterer i dag detaljene for sitt Tech Seminar 2021 – et arrangement som belyser teknologi, funksjoner og innovasjon fra årets nye TV-sortiment, bestående av Neo QLED 8K/4K, MICRO LED og Samsungs prisbelønte portefølje innen livsstilsegmentet.

Samsungs produktserie for 2021 er utstyrt med avansert maskin- og programvare, utformet for å tilby en unik seeropplevelse. Teknologien skaper enestående bildekvalitet, smarte funksjoner og spillopplevelser, som sammen med livsstilsbaserte funksjoner og tjenester gir rom for best mulig bruk. Under seminaret får deltakerne mulighet til å utvide sin kunnskap om følgende produkter og områder: 

  • Neo QLED 8K, 4K og bildekvalitet: Quantum Mini LED står i sentrum for innovasjon. Kombinert med Samsungs Quantum Matrix Technology, og den nyeste Neo Quantum Prosessor skaper Neo QLED en levende bildekvalitet. Bildet er skarpt og tydelig, hvor de mest intrikate detaljer gis fokus i både mørke og lyse scener.
  • MICRO LED: I motsetning til mange skjermer på markedet, leverer Samsung MICRO LED oppsiktsvekkende fargeintensitet og lysstyrke med LED-teknologi hvor hver underpiksel er sin egen lyskilde. I tillegg til en splitter ny Micro AI-prosessor som gir fantastisk HDR-innhold.
  • Aktivitet i hjemmet: Samsungs TV-sortiment for 2021 inkluderer forskjellige smarte funksjoner og apper. Samsung TV Plus og Samsung Health oppdateres kontinuerlig for å forbedre produktets brukervennlighet i henhold til det skiftende behovet hos dagens forbrukere*.
  • Spillopplevelser: Samsung 2021 Neo QLED TV tilbyr en unik spilleopplevelse selv for de mest erfarne spillere, både for PC- og konsollspill. Nye funksjoner som Super Ultra Wide Game View og Game Bar gir forbedret ytelse, bevegelige grafiske funksjoner og en mer konsentrert lyd, drevet av AI.
  • Livsstils-TV: Samsungs prisbelønte livsstilsortiment bestående av The Frame, The Serif og The Sero har i år blitt utvidet med nye utendørsprodukter, som The Terrace og prosjektoren The Premiere.
  • Monitor: Med ett år på hjemmekontor og fjernarbeid eksisterer ikke den tradisjonelle ni- til-fem-hverdagen lengre. Samsungs nye M7 og M8 er verdens første «alt i alt»- skjermer, bygget på Tizen OS. Dette gjør at brukere kan jobbe, trene eller se på innhold hvor som helst og når som helst.

– Vi fortsetter å jobbe aktivt for å skreddersy vårt tilbud etter kundens behov, og er veldig glade for å kunne presentere vårt sortiment på vårens Tech Seminar. Lanseringen av 2021 Neo Qled og dens bildekvalitet viser hva toppmoderne maskinvareinnovasjon kan oppnå sammen med Samsungs unike AI-løsninger, sier Simon Ilkyung Sung, konserndirektør for Visual Display Business i Samsung Electronics.

*Tilgjengelighet kan variere i ulike regioner.

For mer informasjon om Samsungs produktsortiment for TV 2021, besøk https://www.samsung.com/no/tvs/

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale