Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung viser nye konseptskrivere på IFA-messen

Pressemelding   •   sep 05, 2014 10:00 CEST

Innovative skrivere med utradisjonelle former og klimasmarte egenskaper

Oslo, 5. september 2014 – Samsungs nye konseptskrivere har fått utmerkelsen 2014 iF Design Award i kategorien Concept Design. De nye skriverne kommer i ulike lyse farger, utradisjonelle former og har klimasmarte egenskaper, som å kunne skrive ut på resirkulert papir.

Samsung ser på de nye skriverne som en viktig del i utviklingen av mobile utskrifter, og skriverne er designet for å levere enkle, mobile og raske løsninger både på kontoret og hjemme. De nye konseptskriverne heter Vase, One&One og Mate. I tillegg viser Samsung også frem toneren Egg Tray. Se vedlegg for flere detaljer.

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200


Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Samsung har 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning på 216,7 milliarder dollar i 2013. Vårt mål er å tilby nye muligheter til mennesker overalt. For mer informasjon besøk www.samsung.no