Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung viser teknologien som former fremtidens påloggede hjem

Pressemelding   •   aug 30, 2018 12:10 CEST

IFA 2018 - Samsung presskonferanse

Berlin, Tyskland – 30 august, 2018 – Under dagens pressekonferanse på IFA-messen i Berlin viste Samsung teknologien som former fremtidens påloggete hjem. Med stor satsning på blant annet AI og IoT, tar Samsung ytterligere et steg mot sin langsiktige visjon om å tilby teknologi som forenkler, underholder og forbedrer forbrukernes liv og hverdag.

– Samsung sin unike posisjon gjør det mulig å tilby våre kunder et komplett utvalg av den siste AI- og IoT-teknologien med produkter og tjenester som inkluderer TV, skjermer, lyd, hjemmeelektronikk og mobiler, sier HS Kim, President og CEO, Consumer Electronics Division, Samsung Electronics.

QLED 8K
Samsung fortsetter å revolusjonere markedet for TV-skjermer med sin nye Q900R QLED 8K TV, som har 8K AI oppskalering. Samsung QLED 8K TV kommer i tre skjermstørrelser (65", 75" og 85") med flere funksjoner som er klare for HDR 8K. Alt kontrolleres av den nye Quantum prosessoren med 8K. Samsung QLED 8K TV vil være tilgjengelig i butikk fra begynnelsen av oktober.

Samsung The Wall
Samsung The Wall er en Micro LED-skjerm rettet mot bedriftskunder. Med det smarte displaydesignet får brukeren frihet til å tilpasse skjermen til alt fra en hotell-lobby, til et museum, eller en butikk. Dessuten inneholder The Wall en bredere fargeskala og lav refleksjon, som gjør det mulig å fremvise mørke scener med presisjon og fantastisk kontrast. The Wall er allerede tilgjengelig i Europa for bestilling.

Lydplanker i samarbeid med Harman Kardon
Samsung presenterer HW-N960 og HW-N860 premium lydplanker i samarbeid med Harman Kardon. Produktene er designet for å støtte Dolby Armos og DTS: X for et dypere objektbasert lydmiljø. HW-960 har en innebygd trådløs forsterker og trådløse høytalersatser bak for 7.1.4 kanallyd, det største antall kanaler som finner i en lydplanke per i dag. HW-N860, en mer forenklet versjon av HW-960, har en 5.1.2-kanal med en hovedenhet og høytalere.

The Frame i ny størrelse
Endelig inkluderer også Samsungs produktsortiment The Frame en ny 49-tommers modell som nylig ble introdusert i Europa. Dette gir TV-brukere enda flere alternativer når man skal velge en premium TV. Nye funksjoner som for eksempel Easy Discovery og Slideshow gir enda større tilgang til verdensberømte artister og museer. Mer enn 850 kunstverk er tilgjengelige gjennom Art Store, og med The Frame har man fortsatt tilgang til globale kunstmuseer som Tate, Van Gogh museet, Berlins bymuseum, Uffizi-galleriet og Victoria & Albert museet. De nye modellene kommer også med One Invisible Connection, en optisk kabel der strømmen går gjennom en sømløs ledning. Dette gir brukerne større frihet til å bestemme hvor og hvordan de skal plassere TVen i hjemmet.

Samsung tar ekstern lagring til et nytt nivå med bærbare SSD X5
Samsung Portable SSD X5 er den første NVMe baserte bærbare SSD-enheten (Solid State Drive) som tar ytelse og pålitlighet for eksterne lagringsmuligheter til et nytt nivå. Nye X5 bygger på Thunderbolt 3-teknologi med en eksepsjonell hastighet i en kompakt og slitesterk formfaktor, som gjør den til en ideell bærbar lagringsenhet for innholdsskapere og profesjonelle brukere. IT.X5 er tilgjengelig i butikk fra og med 3. september 2018.

Fremtidens innovasjon i hjemmet
Det moderne liv stiller høye krav til teknologien der husholdsningsapparater fungerer som assistenter med flere funksjoner enn tidligere. Samsung møter forbrukernes etterspørsel med et utvalg av avanserte AI- og IoT-løsninger. The Family Hub-kjøleskapet har en stor skjerm med kontrollpanel som gjør det mulig å styre tilkoblede enheter, inklusivt enheter fra tredjeparter. Bixby og stemmegjenkjenning gir forbrukerne skreddersydd og personlig informasjon. Med Family Hubs Meal Planner kan familien planlegge måltider og få anbefalt oppskrifter.

Ovnen Dual Cook Flex forenkler matlaging og kostbehov. Med en fleksibel dør og dual cook-funksjon kan hvert familiemedlem få dekket sitt behov. Med matlagingsguiden får du anbefalinger om hvilke av stekeovnene som skal tas i bruk basert på ingredienser og type matlaging.

Den moderne vaskemaskinen Quick Drive kan vaske klærne på halve tiden, uten at det går ut over resultatet. Dessuten brukes AI teknologi, for eksempel Q-ratorsystemet, for å gjøre det enklere å vaske riktig og effektivt. Samtidig minimerer Laundry Planner tiden ytterligere ved å tillate brukeren og starte og stoppe vasken som ønsket.

Galaxy Watch med 4G og forbedret batteritid
Nye Galaxy Watch som ble presentert under Unpacked i New York vises nærmere på IFA. Klokken ligner på en tradisjonell klokke, men er utrustet med smart teknologi. Nye Galaxy Watch har en forbedret batteritid på mer enn 80 timer, som eliminerer behovet for daglig lading. Gjennom 4G-tilkobling kan man fortsatt være tilkoblet uten å være bundet til en smarttelefon. For å møte forbrukernes etterspørsel og daglige behov har klokken funksjoner som stresshåndtering, søvnanalyse og pusteøvelser som vil hjelpe deg å holde fokus.

Galaxy Note 9
På IFA presenterer Samsung det siste tilskuddet til Note-familien med Galaxy Note9. Den nye Galaxy Note9, som ble lansert tidligere i august i New York, bygger videre på Note-seriens grunnstein med enda bedre ytelse, en ny S Pen som for første gang er tilkoblet telefonen og Samsungs smarteste kamera noensinne. Galaxy Note9 kommer i to versjoner for intern lagringsmuligheter – både 128GB og 512GB, med mulighet for å lagre på et microSD-kort.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com