Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung Xpress C410W: Fargeprint rett fra smarttelefonen

Pressemelding   •   jul 15, 2013 09:00 CEST

NFC-teknologi gjør utskrift av bilder og dokumenter enklere enn noensinne

Nå kan du skrive ut direkte fra din smarttelefon eller nettbrett. Dette gjøres mulig takket være NFC-teknologien som finnes i Samsungs Xpress C410W-serie av fargelaserskrivere og multifunksjonsskrivere (MFP). Når du legger eller holder din smarte enhet mot skriveren starter utskriften av bilder og dokumenter i høy kvalitet automatisk.

Mindre mas med trådløs tilkobling
Skriverne kobles til mobile enheter trådløst. Derfor kan du skrive ut også når du ikke er ved skrivebordet ditt, noe som sparer tid. Det blir også enkelt å skanne og fakse dokumenter da du kan synkronisere kontaktene på din smarttelefon eller nettbrett med skriveren. Xpress C410W–serien støtter også Google Cloud Print, noe som gjør at du også kan skrive ut via om enheten ikke har NFC. Har du en Samsung Galaxy-mobil eller Galaxy Tab har du den ekstra fordelen av å kunne skrive ut fra bildegalleriet, dokumenter, mail og sider fra nettleseren.

Snill mot både naturen og lommeboken
Xpress C410W-serien er utformet spesielt for hjemmekontoret, og med Samsungs Easy Eco Driver er det enkelt å holde oversikten over utskriftskostnadene. Økoinnstillingene gjør at unødvendig tekst og bilde ikke blir skrevet ut, noe som gir mer effektiv utnyttelse av både toner og papir. One Touch Eco trekker utskriftskostnadene ytterligere ned. Et enkelt trykk på den dedikerte knappen kombinerer automatisk flere sider til én utskrift, som sparer tid, papir, penger og miljøet.

Modellene i Xpress C410W-serien kan skrive ut opp til 18 sider per minutt i svart/hvitt og fire per minutt i farge. Rendering Engine for Clean Page-teknologien garanterer utskrifter av profesjonell kvalitet med skarp tekst og rene bilder, og den polemiserte toneren gir en levende og glansfull farge.

Samsung Xpress C410W-serien består av tre MFP- og fargelaserskrivere. Skriverne har en printhastighet på 4-18 sider per minutt avhengig av modell og om utskriften er i farge eller svarthvitt. C410W er en fargelaserskriver med minne på 32 MB og prosessor på 300MHz. Oppløsning opp til 2,400 x 600 dpi. C460W og C460FW er MFP-er med utskrifts-, kopierings- og skanningmulighet. Minne på 128 MB og dobbelkjernet prosessor på 533 MHz og 150MHz. C460FW har også faxfunksjon. Oppløsning opp til 2,400 x 600 dpi. Skriverne finnes i butikk fra uke 32 med anbefalt utsalgspris fra 1500 kroner.

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?

Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200

Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen hjemmeelektronikk og dens komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon og nye trender utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, PC, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 236 000 medarbeidere i 79 land med en årlig omsetning på 187,8 milliarder dollar. Vårt mål er å åpne nye muligheter for mennesker over alt. For mer informasjon besøk www.samsung.no