Gå videre til innhold
Samsungs designutstilling "Newfound Equilibrium" vises på Milan Design Week 2024

Pressemelding -

Samsungs designutstilling "Newfound Equilibrium" vises på Milan Design Week 2024

Utstillingen gir besøkende en oppslukende opplevelse som kunstnerisk representerer Samsungs designfilosofi

Samsung Electronics Co., Ltd. annonserte i dag at de vil holde sin designutstilling på Milan Design Weeks Fuorisalone 20241 fra 16. til 21. april. Utstillingen er lokalisert på Le Cavallerizze, i det prestisjetunge Leonardo da Vinci National Museum of Science and Technology i Milano, Italia. På arrangementet vil Samsungs Corporate Design Centers utstilling, "Newfound Equilibrium", vise frem Samsungs brukersentrerte designfilosofi, “Samsung Design Identity 5.0: Essential∙Innovative∙Harmonious”.

– Design må ta den menneskelige opplevelsen helt og fullt i betraktning, og Samsungs designprinsipper oppnår dette, sa TM Roh, President og Head of Corporate Design Center i Samsung Electronics.

– Med vår menneskesentrerte designfilosofi har vi som mål å skape en fremtid som harmonerer med livene til våre kunder gjennom innovasjon med hensikt.

Fem unike rom setter Essential∙Innovative∙Harmonious ut i livet

Samsungs «Newfound Equilibrium»-utstilling på Milan Design Week 2024 vil vise frem en inspirerende visjon for en bedre fremtid som omfatter balansen mellom mennesker og teknologi. For å gjøre inntrykk på deltakerne, vil utstillingen inneholde mediekunst som vekker sansene – spesielt syn, hørsel og lukt.

Den oppslukende installasjonen forankrer den multisensoriske opplevelsen og leder besøkende gjennom fem rom som uttrykker Samsungs designidentitet Essential⸱Innovative⸱Harmonious som en gjennomtenkt komposisjon av lys, lyd og digitale interaksjoner. De fem rommene som kommuniserer med besøkende gjennom skjermer, sensorer og lys heter «Essence», «Innovation», «Harmony», «Infinite Dream» og «New Dawning». Når besøkende nærmer seg skjermene i rommene, endres gjennomsiktige elementer til bestemte former og teksturer, og formene ser ut som om de nærmer seg tilskuerne, slik at de kan fordype seg i drømmen om en uendelig fremtid som kommer nærmere.

Gjennom samarbeid med keramikkmesterne MUTINA, og trefiner-trollmennene ALPI, har også Bespoke Refrigerator og AirDresser blitt redesignet med sameksistensen av mennesker og teknologi i tankene.

Samsungs "Newfound Equilibrium"-utstilling ligger på Via Olona, 6 bis, Milano og tilbyr gratis inngang, til følgende tider/datoer:

  • 10–19 (16.–18. april)
  • 10–20 (19–20. april)
  • 10–18 (21. april)

For flere nyheter, bilder og videoer, vennligst besøk Samsung Newsroom og Samsung Design under Milan Design Week 2024.

1 Fuorisalone er settet med arrangementer som holdes i forskjellige områder av Milano under Milan Design Week.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778