Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsungs Eco Bubble gir rene klær i kaldt vann

Pressemelding   •   feb 21, 2013 09:00 CET

Ny vaskemaskin fra Samsung vasker rent i kaldt vann takket væreEco Bubble – en teknologi som er skånsom mot både klærne dine og miljøet.

Oslo 21. februar 2013 – Nå lanserer Samsung en ny vaskemasking med Eco Bubble-teknologi. Med Eco Bubble vasker du smartere. Teknologien innebærer nemlig at du vasker like rent i kaldt vann som i en tradisjonell vask på 40 grader.

Å vaske i kaldt vann innebærer også at du senker kostnadene og energien til oppvarming av vann. I tillegg er vask med kaldt vann også mer skånsomt mot klærne dine. Dessuten er vaskemaskinens trommel med diamantformede hull tilpasset for å minimere slitasje på tekstilene. 

Hemmeligheten bak Eco Bubble er små bobler. I en vask med Eco Bubble-programmet doseres vaske- og skyllemiddelet akkurat som vanlig, men i stedet for å skylles direkte ned i vaskemaskinen passerer midlene en pumpe som tilfører luft i vannet. Det gjør at vaskemiddelet aktiveres og løses opp i et skum av bobler som trekker dypt inn i tekstilfibrene.

Den nye vaskemaskinen har en slitesterk og stillegående motor, en elegant og gjennomsiktig kant rundt døren, et isblått LED-display, samt knapper med touch-funksjon. Modellen heter WF80F5E5P4W og finnes nå i butikk til anbefalt utsalgspris 7 000 kroner.

Se film om Eco Bubble.

Pressekontakt:

Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?

Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 99 74 12 63 / 47 62 02 00

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er en global leder innen hjemmeelektronikk og dens komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon og nye trender utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, PC, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 227 000 medarbeidere i 75 land med en årlig omsetning på 143 milliarder dollar. Vårt mål er å åpne nye muligheter for mennesker over alt. For mer informasjon, besøk www.samsung.no

Vedlagte filer

Word-dokument