Gå videre til innhold
Galaxy Z Fold4, Galaxy Z Flip4, Galaxy Watch5, Galaxy Watch5 Pro og Galaxy Buds2 Pro er nå tilgjengelig hos utvalgte forhandlere og på Samsungs nettsider
Galaxy Z Fold4, Galaxy Z Flip4, Galaxy Watch5, Galaxy Watch5 Pro og Galaxy Buds2 Pro er nå tilgjengelig hos utvalgte forhandlere og på Samsungs nettsider

Pressemelding -

Samsungs nye Galaxy Z-serie, Galaxy Watch5-serie og Galaxy Buds2 Pro er nå tilgjengelig i butikk

Fra i dag er Samsungs nye innovasjoner tilgjengelig hos utvalgte utsalgsteder. Du kan nå utforske den nye generasjonen med brettbare telefoner, Samsung Galaxy Z Flip4 og Samsung Galaxy Fold4, som nå har oppgradert kamera og større batteri enn tidligere generasjoner. I tillegg er nå Samsungs tredje generasjon med Galaxy Buds2 Pro tilgjengelig, som tilbyr Hi-Fi 24bit lyd med høydynamisk og krystallklar oppløsning. Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro er Samsungs nyeste generasjon av smartklokker, de tilbyr nå et større batteri enn tidligere, individuelt design og forbedret byggkvalitet.

– Vi er glade for at våre nye produkter endelig er å finne i butikkene. Vi har satt en sterk innledende interesse for både Galaxy Z Fold4 og Galaxy Z Flip4, og den nye Watch5-serien siden lanseringen, og vi tror at dette bare vil øke ytterligere nå som muligheten er der for å kjenne på dem, sier Andreas Bergqvist, IM Nordic Product Manager på Samsung Electronics Nordic.

Galaxy Z Fold4 og Galaxy Z Flip4

Galaxy Z Fold4 og Galaxy Z Flip4 er fjerde generasjon av Samsungs brettbare telefoner. Den nye generasjonen kan vise til forbedret ytelse, tilpasningsmuligheter og FlexCam. Som et bevis på Samsungs dedikasjon til overlegent håndverk, har hver komponent blitt grundig analysert for å optimalisere opplevelsen og sikre at alle brukere har en enhet som er tilpasset deres egne behov.

Galaxy Z Fold4 er et resultat av Samsung Galaxys kontinuerlige innovasjon innen smarttelefoner, og er Samsungs mest kraftfulle smarttelefon i dag. Z Fold4 kombinerer Samsungs kollektive ekspertise innen mobilteknologi for å lage en enhet som forbedrer funksjonalitet uansett om den er åpen, lukket eller i Flex mode1. I tillegg er det den første enheten som er lansert med Android 12L, en spesialversjon av Android som Google har skapt for større skjermer, og som fungerer optimalt med foldetelefoner. Med S Pen-funksjoner2oppnår brukerne forbedret multitaskingmuligheter, og sammen med Standing Cover med rom for S Pen3 kan du enkelt ta notater eller tegne på farten. Veiledende pris hos utvalgte forhandlere fra 19 490 NOK.

Galaxy Z Flip4 kombinerer stil og funksjon i et oppgradert og slankt design med større batteri. Brukere kan ta video eller selfier berøringsfritt fra ulike vinkler ved å delvis brette Z Flip4 for å aktivere FlexCam4og ha glede av deres favorittapper5. Takket være Samsungs partnerskap med Meta, er FlexCam optimalisert for populære sosiale medier-plattformer, som Instagram, WhatsApp og Facebook. Z Flip4 er designet for å tilby en bedre berøringsfri opplevelse hvor brukere ikke trenger å åpne deres telefon. Veiledende pris hos utvalgte forhandlere fra 11 990 NOK.

Galaxy Watch5-serien

Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro former helse- og velvære-vaner ved å tilby intuitiv informasjon og kraftfulle og avanserte funksjoner, Galaxy Watch5 Pro er siste tilskudd i Galaxy Watch-serie og er Samsungs den mest holdbare og funksjonsrike klokke i dag, og Galaxy Watch5 forbedrer funksjonene brukere er avhengig av i hverdagen. Begge enhetene kommer med et større batteri, personalisert design, og BioActive-sensor som gir brukerne den mest komplette oversikten over egen helse til nå. Veiledende pris for Galaxy Watch5 hos utvalgte forhandlere fra 3 290 NOK, og for Galaxy Watch5 Pro fra 4 990 NOK.

Galaxy Buds2 Pro: Premium design og lydopplevelse av kvalitet

Buds2 Pro er Samsungs nye topp øreplugger som gir den mest oppslukende trådløse lydopplevelsen med et nytt og kompakt design. Galaxy Buds2 Pro kommer med overlegen Hi-Fi 24-bits lyd6, som gir dynamisk og krystallklar oppløsning. Med nye Samsung Seamless Codec7 (SSC HiFi) kan musikk av høy kvalitet overføres uten pause, og en ny koaksial toveis høyttaler gjør lyden fyldigere enn noen gang før. Veiledende pris fra 2490 NOK.

Fra i dag er alle nye produkter tilgjengelig hos utvalgte forhandlere og på https://www.samsung.com/no/

1 Flex-modus støttes i vinkler mellom 75° og 115°.

2 S Pen selges separat. S Pen er kun kompatibel med hovedskjermen til Z Fold4. Kun kompatibel med S Pen Fold Edition og S Pen Pro. Andre S-penner eller penner som ikke er designet for Z Fold4 (gjelder også penner fra andre produsenter) kan skade skjermen.

3 S Pen Fold Edition er inkludert i det stående dekselet med pennevesken. Tilbehør selges separat.

4 FlexCam refererer til kameraopplevelsen når du bruker Flex-modus. Flex-modus støttes i vinkler mellom 75° og 115°.

5 Kompatibilitet kan variere avhengig av bruk.

6 Krever Samsung Galaxy-enhet med One UI 4.0 eller høyere. Støtte for 24-bits lyd kan variere avhengig av program.

7 Krever Samsung Galaxy-enhet med One UI 4.0 eller høyere.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778