Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsungs nye spillskjermer Odyssey G9 og G7 lanseres nå i Norden

Pressemelding   •   jun 02, 2020 12:00 CEST

Unike, høy ytelse, hele 1000R krumning på skjermen og med QLED-bildekvalitet gir dette en overveldende spillopplevelse.

Oslo – 2. juni, 2020 – Samsung Electronics kunngjør i dag at de banebrytende spillskjermene Odyssey G9 og G7 nå kan selges i Norden. Bransjens første skjermer med høy ytelse og hele 1000R krumning inkluderer krystallklar QLED bildekvalitet, en responstid på 1ms og 240Hz oppdateringsfrekvens som gir en jevn og sømløs spillopplevelse i mange forskjellige situasjoner.

Utviklingen av online spill og e-sport har gjort spillene enda mer krevende, noe som betyr at spillerne trenger en skjerm med lynraske hastigheter som forbedrer følelsen og kontrollen på spillet. Odyssey G9 og G7 tilbyr den nyeste teknologien for å gi spillerne den opplevelsen de forventer og krever.

- Samsung etterstreber alltid å flytte grensene for hva som er mulig og kontinuerlig tilby innovasjon for neste generasjon spillopplevelser. Gjennom en unik kombinasjon av komfort, krystallklar bildekvalitet og rask responstid gir våre kurvede spillskjermer, G9 og G7, spillerne den avanserte ytelsen de trenger, sier Thomas Råge, Salgssjef for IT divisjonen i Samsung i Norge.

Odyssey G9: Tar opplevelsen til neste nivå

Spillerne vil føle forskjellen med G9 (49 tommer). Det er verdens første Dual Quad High Definition spillskjerm (DQHD; 5120x1440 oppløsning) som har en lynrask oppdateringsfrekvens på 240Hz, 1ms responstid, 32:9 bildeforhold, dyp og oppslukende 1000R krumning og en topp lysstyrke på 1000 cd/m2. Gjennom en kombinasjon av QLED bildekvalitet og et HDR1000-panel tilbyr G9 mer levende detaljer og farger enn tidligere skjermer fra Samsung.

Samsung har utviklet et unikt design for G9 ved å integrere elementer som appellerer til hardcore-spilleren. G9 har et blankt hvitt ytre og et futuristisk stemningsbelysningssystem på baksiden som inkluderer 52 farger og fem lyseffektalternativer, noe som gjør at den skiller seg ut.

Odyssey G7: Gir spilleren overtaket

27- og 32-tommers versjoner av G7 tilbyr samme ekstreme kurving, rask responstid, oppdateringsfrekvens og ytelse som G9. Spillere drar også fordel av Wide Quad-High Definition (WQHD; 2560 x 1444 oppløsning), så vel som et 16:9-størrelsesforhold, et HDR600-panel, en topp lysstyrke på 600 cd/m2 og QLED bildekvalitet, noe som gir eksepsjonell fargepresentasjon uansett belysning.

Samsung bruker også de samme futuristiske designelementene som G9 som gir en skjerm som endrer spillerens opplevelse. Et matt svart ytre kombinert med et fargeskiftende kjernebelysningssystem på baksiden som både kan være statisk, dempet eller bytte mellom farger i henhold til spillerens ønsker.

Samsungs buede skjermer, G9 og G7, støtter også NVIDIA G-SYNC og Adaptive Sync på DP1.4, noe som gir spillerne en unik og dynamisk spillopplevelse.

Samsung G7 og G9 er tilgjengelige fra i dag til salgs i Norden. For mer informasjon, besøk: www.samsung.com

Veiledende utsalgspris hos forhandlere er 16 499 kr for G9, 8 499 kr for G7 (32 tommer) og 7 399 kr for G7 (27 tommer).

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument