Gå videre til innhold
Samsungs nyeste tilskudd til Galaxy A-serien er nå tilgjengelige i norske butikker

Pressemelding -

Samsungs nyeste tilskudd til Galaxy A-serien er nå tilgjengelige i norske butikker

De nye modellene kommer med forbedret hovedkamera, optimalisert batteritid, og en skarp skjerm som både er mer skånsom for øynene og sikrer en behagelig brukeropplevelse

Fra og med i dag er Samsungs nyeste modeller i A-serien, Galaxy A05s og Galaxy A25 5G, tilgjengelige hos utvalgte forhandlere. De nye tilskuddene til A-serien kommer med et hovedkamera på 50 MP, som gir brukerne muligheten til å ta høyoppløselige bilder ved hjelp av to ekstra kameraer som fanger opp dybden i bildene og tar makrobilder. Og med en optimalisert batteritid, som gjør at batteriet holder i opptil to dager1, får brukere nå enda mer ut av telefonen.

– Alle fortjener å oppleve fordelene som mobilteknologi kan gi oss. Og med våre siste tilskudd til Galaxy A-serien er det enklere enn noen gang å ta del i Samsung Galaxys innovative mobilopplevelser til en fordelaktig pris, sier Petter Worum Daling, produktspesialist i Samsung Electronics Norge.

Med Galaxy A25 5G får brukerne en pen og anvendelig mobiltelefon. Telefonens skjerm er en av Samsungs beste for mobiler innen dette prissegmentet: 6.5" FHD+ 19.5:9 120 Hz sAMOLED Infinity-U (1,000 nits). Det betyr at skjermen oppdateres raskt, og er behagelig og responsiv når brukeren swiper. Lysstyrken klarer både skarpt sollys og blending, og med redusert blått lys2 er den også skånsom for øynene. Kameraet tar skarpe bilder på avstand, i bredde og med detaljer, og skyr ikke mørket. Med Nightography kan du ta bilder av alt fra stjerneklar himmel til byscener i kveldslys. Det langvarige og kraftfulle 5,000 mAh-batteriet rekker til opptil to dagers bruk3, og etter det kan telefonen lades hurtig til en dags bruk igjen på bare 30 minutter4. To stereohøyttalere med Dolby Atmos-lyd sørger for en forbedret opplevelse når man skal høre på musikk eller podkast.

Galaxy A05s er telefonen for brukere som trenger en pålitelig telefon med mange funksjoner. På den store 6.7" Infinity-V-skjermen oppleves alt skarpt og lyst, og med en oppdateringsfrekvens på 90 Hz kan man skrolle smidig samtidig som øynene skånes med redusert blålys. Og som med Galaxy A25 5G kan det kraftfulle batteriet5 lades hurtig6, og med 50 MP høyoppløselig hovedkamera får man dype og skarpe bilder.

Fra og med i dag er Galaxy A25 5G og Galaxy A05s tilgjengelige fra operatører og forhandlere, samt på samsung.com. Galaxy A25 5G er tilgjengelig i gul, blå og svart, og har en veiledende pris fra NOK 3 790. Galaxy A05s er tilgjengelig i sort, sølv og lysegrønn og har en veiledende pris fra NOK 1 990.

Spesifikasjoner:

* Spesifikasjoner kan variere fra marked til marked.
* Alle funksjoner, egenskaper, spesifikasjoner og annen produktinformasjon i dette dokumentet, inkludert, men ikke begrenset til, produktfordeler, design, priser, komponenter, ytelse, tilgjengelighet og kapasitet, kan endres uten varsel.

1 Faktisk batteritid, ladetid og brukstid kan variere avhengig av nettverksmiljø, brukermønster, antall samtaler og meldinger, ladefrekvens og andre faktorer.
2 Sammenlignet med foregående modell.
3 Batteriets levetid kan variere avhengig av bruk.
4 25 W hurtiglader medfølger ikke, men kan kjøpes fra autoriserte forhandlere og på samsung.com.
5 Batteriets levetid kan variere avhengig av bruk.
6 25 W hurtiglader medfølger ikke, men kan kjøpes fra autoriserte forhandlere og på samsung.com.
7 Produktet er klargjort for å støtte 5G-nettverk. Kontakt operatøren din for mer informasjon om lansering, tilgjengelighet og støtte for modellen din. Alle modellene er kompatible med 4G-, 3G- og 2G-nettverk.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244

Relatert innhold