Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsungs nyheter fra Galaxy Unpacked er nå i butikk

Pressemelding   •   aug 21, 2020 08:00 CEST

Samsung Galaxy Note20, Note20 Ultra, Tab S7, Tab S7+, Galaxy Watch3 og Buds Live som nylig ble lansert er nå til salgs i butikk og online.

Oslo, 21. august 2020 – I dag markerer salgsstart for produktene som nylig ble avduket på Samsungs globale lanseringsarrangement Galaxy Unpacked. Produktene som er inkludert er de nyeste flaggskipstelefonene Galaxy Note20 og Note20 Ultra, de nye premium nettbrettene Tab S7 og Tab S7+, den nye stilige smartklokken Galaxy Watch3 og Buds Live ørepropper som kommer i en helt ny design og med støyreduksjon.

Galaxy Note20 –­ den mest kraftfulle Note-serien hittil

De nye Galaxy Note20-produktene er utstyrt med den kraftigste ytelsen i historien til Note-serien, designet for brukere som ønsker maksimal produktivitet og effektivitet. De nye produktene er basert på forgjengerne i Note-serien, og tilbyr en rekke oppdaterte funksjoner og forbedringer. Den digitale pennen, S Pen, er utviklet med kortere responstid som gir en mer realistisk følelse.

Den smarte appen Samsung Notes gir en forbedret brukeropplevelse. I tider der folk trenger å kunne jobbe mer fleksibelt, gjør Samsung Notes det enkelt for brukeren å automatisk lagre og synkronisere notater og materialer mellom sin telefon, nettbrett eller PC.

De nye produktene har også forbedrede kamerafunksjoner som en laser Autofokus-sensor som kartlegger fokus av seg selv og Space Zoom som hjelper deg med å fange ellers unnvikende detaljer. Galaxy Note20-serien er også utstyrt med et 8K-kamera som kan lage videoer i profesjonell klasse, med ultrahøy oppløsning.

Galaxy Tab S7 og Tab S7+ – elegant design møter fleksibilitet

Samsungs nye nettbrett Galaxy Tab S7 og Galaxy S7+ kombinerer en stilig og eksklusiv design med kraften fra en PC. Allsidighet og førsteklasses følelse preger Tab S7 og S7+, som også er utstyrt med den nye S Pen og Samsung Notes samt den nyeste prosessoren og 5G-tilkobling (Tab S7+). Tab S7 har en 11-tommers skjerm og Tab S7+ en 12,4-tommers skjerm.

Galaxy Watch3 – neste generasjons smartklokke i eksklusiv design

Galaxy Watch3 er en virkelig premium klokke med sin tynne og lette design i rustfritt stål med ekte lærarmbånd. Galaxy Watch3 er utstyrt med den populære rotasjonsringen og tilbyr en rekke funksjoner og avansert sensorteknologi slik at du som bruker kan ta kontroll over helsen din. Skulle du være uheldig nok til å falle, kan falldeteksjonsfunksjonen også sende en SOS-melding til nødkontaktene dine.

Galaxy Buds Live – ny formfaktor for bedre passform

Galaxy Buds Live har et pent design og en fantastisk passform som lar deg bruke øreproppene hele dagen. Øreproppene tilbyr en imponerende lyd optimalisert av AKG med full bass og skarp diskant. Galaxy Buds Live har tre mikrofoner, noe som gjør lyden klar og naturlig uten at du trenger å heve stemmen. Den nye innovasjonen Active Noise Cancellation (ANC) for åpen type gjør det mulig å høre miljøet uhindret, samtidig som det reduserer forstyrrende bakgrunnsstøy.

Tilgjengelighet[1]
Galaxy Note20-serien, Tab S7-serien, Galaxy Watch 3 og Galaxy Buds Live er nå tilgjengelig for den anbefalte prisen nedenfor og i en rekke fargealternativer:

Veiledende priser:
Galaxy Note20: 12 290 NOK
Galaxy Note20 Ultra (256): 14 990 NOK
Galaxy Note20 Ultra (512): 15 990 NOK
Galaxy Watch3 41mm: 5 190 NOK
Galaxy Watch3 45mm: 5 490 NOK
Galaxy Buds Live: 1 990 NOK
Tab S7 Wifi: 8 990 NOK
Tab S7 Wifi + LTE 9 990 NOK
Tab S7+ Wifi: 11 490 NOK
Tab S7+ Wifi + 5G: 13 990 NOK

For mer informasjon om Samsungs siste Galaxy-enheter, inklusive spesifikasjoner, besøk new.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/galaxy.


[1]Tilgjengelighet kan variere avhengig av marked, operatører og detaljister.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument