Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsungs nyheter under CES 2020

Pressemelding   •   jan 08, 2020 16:00 CET

Startskuddet har nettopp gått for CES 2020 og Samsung har allerede gjort en ting klart; årets Consumer Electronics Show er starten på et ny æra ‘The Age of Experience’

Samsung åpnet CES med å presentere begynnelsen på en ny teknologisk æra – The Age of Experience. I løpet av Samsungs keynote på CES, ledet av Samsungs CEO for Consumer Electronics HS Kim, introduserte Samsung flere nye innovasjoner. Med ny teknologi ønsker Samsung å skape flere unike og meningsfulle opplevelser som forbedrer forbrukeres hverdag og hjem.

Her er noen av de nye produktene Samsung lanserte i forbindelse med CES 2020.

TV-nyheter; Q950TS, MicroLED og The Sero

Før CES 2020 introduserte Samsung nye modeller innen MicroLED, QLED 8K og Lifestyle TV. Med ny teknologi innen bilde, lyd, design og smarte funksjoner, er Samsung en pådriver for utvikling innen hjemmeunderholdning og en tilkoblet livsstil.

Q950TS er Samsungs nye flaggskipsmodell, en QLED 8K TV i størrelsene 65-, 75- og 85- tommer. Den har banebrytende design, bilde, skjerm og lydteknologi. Q950TS er videre utstyrt med Infinity Screen, true-to-life 8K-oppløsning, MultiView-funksjon, forbedret input lag for gaming, innovativ AI Quantum Processor 8K og Object Tracking Sound + (OTS +) teknologi.

MicroLED kombinerer neste generasjons skjermteknologi med enestående tilpasningsmuligheter. Med 75-, 88-, 93- og 110-tommers skjermstørrelse, er MicroLED-modeller tilpasset alle typer hjem og livsstiler. På CES vises også en fantastisk 292-tommers versjon med 8K oppløsning. De nye 88- og 150-tommers modellene introduserer et nytt design, ultra-slim infinity, som praktisk talt fjerner alle fire sider av skjermens ramme, som gjør at TV-en enkelt passer inn i alle omgivelser. I tillegg kan flere MicroLED paneler kobles sammen for å lage nye kombinasjoner tilpasset ethvert miljø.

The Sero er Samsungs nyeste livsstil-TV som integrerer mobil- og TV-bruk. Den har en funksjon som lar brukere rotere skjermen 90 grader for å matche innhold som vanligvis er laget for mobile enheter på en naturlig måte på TV skjermen. The Sero kan enkelt kobles sammen med en smarttelefon eller nettbrett ved å holde enheten mot NFC-koblingen på TV-en. IOS-enheter kan kobles til via Airplay2.

Nytt i hvitevarekategorien: oppgradert FamilyHub og BESPOKE

På CES 2020 har Samsung også presentert en rekke nye og oppgraderte produkter i hvitevarekategorien. Blant annet den nyeste versjonen av Samsungs FamilyHub kjøleskap, som er utstyrt med AI teknologi som hjelper brukere å maksimere bruken av sitt kjøkken. Brukere kan nå planlegge måltider, dele videomateriell og styre hele sitt smarthjem fra kjøleskapet.

Samsungs nye 4D-Flex BESPOKE lar brukere tilpasse mer enn bare utseendet. Nå kan også kjøleskapets funksjoner justeres. Takket være det unike designet kan brukere enkelt tilpasse den til deres behov, noe som betyr at du kan legge til eller fjerne funksjoner i tråd med når dine behov endres. BESPOKE leveres også med Flex Zone, som lar brukeren skifte funksjon mellom kjøleskap og fryser i visse områder i kjøleskapet.

Nye gaming-monitorer: Odyssey G9 og G7

På CES kan besøkende få en første titt på de nye gaming-monitorene i Odyssey serien. Modellene G9 og G7 tar spillopplevelsen til et nytt nivå. Begge skjermene er buede for å skape en enda bedre spillopplevelse. De er de første skjermene noensinne som har en 1000R-kurvatur som presterer godt, og en fantastisk QLED-bildekvalitet.

Portable SSD T7 Touch, og mobilnyhetene Samsung Galaxy S10 Lite, Note10 Lite, Galaxy A71 og A51

Portable SSD T7 Touch er Samsungs nye eksterne lagringsenhet som kombinerer et elegant og kompakt design med raskest mulig overføringshastighet for USB 3.2 Gen2 Standard. Med innebygget fingeravtrykksleser og AES 256-bit maskinvarekryptering, tar Portable SSD T7 Touch datasikkerhet til neste nivå.

Samsung presenterte også mobilnyhetene Galaxy S10 Lite og Note10 Lite. Disse modellene gir flere brukere muligheten til å dra nytte av premiumfunksjonene som finnes i Galaxy S og Galaxy Note-serien, for eksempel den nyeste kamerateknologien, S Pen og et langvarig batteri, men til en mer tilgjengelig pris.

Også Galaxy A-serien har blitt oppdatert med modellene Galaxy A71 og A51, med bedre batteri, Infinity-O skjerm og smartere kamera. Med et ultra vidvinkel-kamera som har et 123-graders linse, har kameraet det samme synsfeltet som det menneskelige øyet. Og med Super Steady bildestabilisering kan de nye modellene hjelpe deg med å fange verden slik du ser den. Nyheten XCover Pro ble også presentert, en modell som kombinerer teknologi og holdbarhet for bruk i tøffere miljøer.

For å finne ut mer om spesifikke produkter og om introduksjonen av ‘The Age of Experience’ besøk https://news.samsung.com. Samsungs stand på CES #15006 ligger i 1 etasje i Central Hall i Las Vegas Convention Center, og har åpent fra 7. januar kl. 10:00 til 10. januar kl. 16:00, 2020.

Pressekontakt

Geelmuyden Kiese v/ Martin Borander / +47 418 51 565 / Martin.borander@gknordic.com

Testprodukter

PR-byrået Geelmuyden Kiese / +47 418 51 565/ samsung@gknordic.com

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/no/pressroom/samsung

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologier. Samsung omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare apparater, nettbrett, hvitevarer, nettverkssystemer, minne, halvledere og LED-løsninger. Besøk det offisielle nyhetsrommet http://news.samsung.com for å finne ut mer.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com