Følg Samsung Electronics Nordic AB

Sikre jobbdata og ansattes integritet med SamsungKNOX

Pressemelding   •   feb 25, 2013 09:00 CET

Arbeid og fritid skilles med sikker helhetsløsning

Barcelona, 25. februar 2013 – På Mobile World Congress presenteres i dag SamsungKNOX, en Android-basert helhetsløsning utformet for Bring Your Own Device (BYOD)-strategier.

Sikkerhet og integritet er en utfordring for foretak som vil - eller må - møte de krav ansatte på IT-avdelinger har på å bruke egne smarttelefoner og nettbrett på jobben. SamsungKNOX sikrer systemet fra hardwaren til applikasjonslageret, der den gjennom en kryptet container skiller arbeidsrelatert og privat bruk av mobile enheter, og tilfredsstiller et foretaks sikkerhetskrav til data, uten å innskrenke den ansattes integritet.

Oppdelingen støttes av Security Enhanced (SE) Android og filsystemskryptering, og beskytter arbeidsdata og applikasjoner fra datalekasje. Løsningen er kompatibel med eksisterende infrastruktur, eksempelvis MDN, VPN og Active Directory, og tilbyr trygghet og enkelhet for foretak som vil implementere og håndtere BOYD-strategier.

SamsungKNOX fås via et ikon på startskjermen der brukeren presenteres for et utvalg arbeidsapplikasjoner som mail, webleser, kontakter, kalender, fildeling, CRM og arbeidsprosessprogrammer – alt i et sikkert miljø. SamsungKNOX gjør det mulig at eksisterende Android-økosystemstjenester integreres automatisk og at validert og robust sikkerhet oppnås uten å kreve noen som helst endring i kildekoden. Applikasjonsutviklere slipper å ta frem individuelle funksjoner som FIPS-kompatibel VPN, on-device-kryptering, Enterprise Single Sign On (SSO), Active Directory-støtte og Smart Card-basert multi-faktorautentisering.

SamsungKNOX blir kommersiellt tilgjengelig for utvalgte Samsung Galaxy-enheter fra andre kvartal av 2013.

Vedlagte filer

PDF-dokument