Følg Samsung Electronics Nordic AB

Slik innreder du hjemmet med teknologi

Pressemelding   •   nov 13, 2020 11:00 CET

Stylisten Tone Kroken har sammen med Samsung sett på hvordan man best innreder rundt TV-en hjemme. Sats på tidløs design, dropp TV-benken og match med farger og materialer. Her har Kroken samlet sine beste tips på hvordan man lar teknologi gi hjemmet ditt en ekstra dimensjon.

Oslo, 13. november 2020 – Er du en av dem som helst vil gjemme TV-en og mener den ødelegger for stuens estetikk? Å innrede hjemmet og finne en naturlig plass til TV-en har tidligere vært vanskelig. Men samtidig som at teknologi har blitt en mer selvfølgelig del av livet vårt, har det skjedd en utvikling og TV-en kan nå brukes som et middel for å vise frem din individualitet og innredningsstil. Stylisten Tone Kroken deler sine beste tips for et smart og pent hjem.

Samsung har gjennom sine forhandlere de siste årene sett en økt interesse for teknologi der design og større innredningsmuligheter står i fokus. Som resultat av dette har de derfor inngått et nytt samarbeid der utvalgte designprodukter fra Samsung, som vanligvis selges hos tradisjonelle elektronikkforhandlere, nå også kan kjøpes gjennom interiørnettsiden Royal Design. Samtidig med dette har man fått hjelp av den kjente stylisten og interiørarkitekten Tone Kroken for å hjelpe kunder på Royal Design med tips, råd og inspirasjon på hvordan man kan innrede hjemmet sitt med elektronikk uten å måtte gå på akkord med sin egen innredningsstil.

– Teknologi og innredning har ikke alltid gått naturlig sammen, men i dag finnes det en rekke produkter som ikke bare kan passe inn i et rom, men også gjøre det bedre. Med teknologi som smelter inn som et designmøbel, integreres inn i bildeveggen eller setter farge på kjøkkenet er det idag enkelt å kombinere moderne teknologi med et stilrent hjem, sier Tone Kroken.

Tone Krokens 5 tips for hvordan du innreder med teknologi

1. Sats på design!

Velg teknologi med et gjennomtenkt design. Akkurat som med møbler er den beste designen tidløs og kan brukes over flere år. Elektronikk med et tydelig teknisk design eldes dårlig og må byttes ut ofte for å ikke føles umoderne og gammeldags.

2. Match farger!

Velg elektronikk i samme fargetoner og materialer som annen innredning du har hjemme. Det skaper en helhet og rød tråd som inkluderer elektronikken som en tilhørende del av rommet.

3. Unngå synlige ledninger!

Flere av dagens TV-er kommer med smarte løsninger som minimerer mengden ledninger og tilkoblinger, med nesten usynlige kabler gjør at du får en stilren TV-tilkobling og kan velge å plassere enheter som er tilkoblet Tven andre steder, som skap og hyller.

4. Tenk på helheten!

Planlegg i forveien om elektronikken skal smelte inn pent og sømløst, for eksempel som en del av en bildevegg. Eller om elektronikken skal ha rollen som et ordentlig møbel, et ”statement piece”, som får ta plass i rommet så det ikke blir noe midt i mellom disse to alternativene.

5. Dropp TV-benken!

Veggmonter eller bruk stativ for å unngå TV-benken. Elektronikk skal ikke styre eller begrense deg i hvordan du velger å innrede hjemmet ditt.


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument