Følg Samsung Electronics Nordic AB

Stor etterspørsel etter Samsung Galaxy Note7

Pressemelding   •   aug 25, 2016 11:21 CEST

Forhåndsbestillingene av Galaxy Note7 overgår alle forventninger. Salgsstart i Norge er 9. september.

Oslo – 24 august 2016 – I drøyt en uke har det vært mulig å forhåndsbestille Galaxy Note7 i Europa, og nå melder Samsung at forhåndsbestillingene slår alle tidligere rekorder.

Allerede før forhåndsbestillingene startet 16. august, hadde interessen i Samsungs digitale kanaler allerede langt på vei oversteget tall fra tilsvarende periode for Galaxy S7 og S7 edge. Dette gjorde at Samsung så seg tvunget til å sette tak på antall forhåndsbestillinger. Denne grensen ble satt for å sikre at den store etterspørselen ville bli møtt når telefonen kommer i salg på det brede markedet i starten av september.

I kjølvannet av forhåndsbestillingene, og på grunn av Samsungs ønske om å møte etterspørselen, vil Samsung dele opp den europeiske salgsstarten over tre dager – 2., 9. og 12. september. I Norge starter salget av Note7 9. september.

– Responsen blant forbrukerne bekrefter virkelig at Note7 er en veldesignet telefon med mange gode kvaliteter. Den tilhørende pennen S Pen har alltid vært kjernen i Note-serien, men har nå blitt utviklet ytterligere, med flere praktiske funksjoner og forbedret design. Note7 tilbyr i tillegg helt nye funksjoner, slik som iris-skanning, som lar brukeren enkelt låse opp telefonen kun ved hjelp av øynene. Ved å spre den europeiske salgsstarten over tre datoer, kan vi møte den utrolige pågangen vi nå opplever, sier Lars Jansson, visepresident i Samsung Electronics Nordic.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, profesjonelle skjermer, ssd, minnekort, medisinsk utstyr, nettverkssystem, halvledere og LED-løsninger. Vi er også ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet våre digitale helse- og smarte hjem-initiativ. Samsung har 307 000 medarbeidere i 84 land, og en årlig omsetning på nesten 1500 milliarder. For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen news.samsung.com.