Følg Samsung Electronics Nordic AB

Stor etterspørsel etter Samsung Galaxy S20 Ultra - flere enheter til Norden

Pressemelding   •   mar 02, 2020 13:48 CET

Oslo, 2. mars 2020- 11.februar presenterte Samsung de nyeste tilskuddene til Galaxy-familien, med de 5G-klare telefonene Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra.

Galaxy S20 Ultra er den telefonen i serien med mest ytelse og er utstyrt med avansert ny kamerateknologi, inkludert 108 megapiksler og 100x zoom for krystallklare bilder under alle lysforhold.I forbindelse med lanseringen ble det åpnet for forhåndsbestillinger, og etterspørselen var høyere en forventet. Derfor har Samsung nå tatt inn enda flere Galaxy S20 Ultra for det nordiske markedet. Avhengig av forhandleren, kan leveringsdatoene være noe forskjellige fra sted til sted. Hvis man lurer på leveringsdato, kan alle forbrukere kontakte forhandleren sin direkte.

-Det er veldig morsomt at Galaxy S20 Ultra allerede har solgt over all forventning. Dette er et bevis på at det fremdeles er stor etterspørsel etter toppmobiler, der du er forberedt på å betale litt ekstra for å få det beste kameraet og ytelsen. Vi vil jobbe hardt for å fylle på med flere enheter, slik at de som forhåndsbestiller får telefonen sin så raskt som mulig, sier Sargon Demirdag, Head of Marketing i Samsung Norden.

Som takk til alle de som forhåndsbestiller Galaxy S20 Ultra, tilbyr Samsung Clear View Cover Black beskyttelsesetui for bare 10 kr gjennom en kode i Samsung sin nettbutikk.

Galaxy S20 Ultra har kameraet for de virkelig kresne

Ytelsen til kameraet og muligheten til å ta bilder av høy kvalitet, blir stadig viktigere når du velger mobiltelefon. Galaxy S20 Ultra har et kamera med 108MP, og en bildesensor som tar opp mer lys og gir enda bedre bilder under dårlige lysforhold. S20 Ultra kan veksle mellom 108MP-modus og en 12MP-modus, såkalt nona-binning-teknologi, som kombinerer ni piksler for å fange nesten tre ganger så mye lys som Galaxy S10. Dette gir fremragende bilder under mørkere lysforhold.

Med den nye Galaxy S20 Ultra er det enklere enn noen gang å ta bilder på lange avstander. Telefonens kamera bruker en AI-drevet multi-bildebehandling for å redusere bildeforringelse, og kan zoome opp til full 100x. Telefonen bruker også AI for å la brukerne fange det perfekte øyeblikket hver gang.Ved å bruke AI-teknologi og alle kameralinsene samtidig, kan Galaxy S20 Ultra lage en samling bilder, for eksempel Live Focus, beskåret, ultralvidvinkel, og så videre - slik at brukeren kan velge øyeblikkets absolutt beste bilder.

Galaxy S20 Ultra muliggjør videoopptak i 8K, slik at brukere kan fange opp alle detaljene i fantastiske farger, selv i bevegelig materiale, som sikrer best mulig kvalitet når man vil se tilbake på minner eller strømme videoen direkte til sin Samsung QLED 8K TV. Brukere kan også ta ut 33MP stillbilder fra de beste øyeblikkene i videoen. Sammen med S20 kan brukere nå lage skarpe og stabile videoer gjennom Super Steady 2.0, som med anti-rolling-stabilisering og AI-drevet bevegelsesanalyse som gjør at de mest skjelvende videoene føles som om de ble filmet med profesjonelt kamerautstyr.

Samsung Galaxy S20 Ultra (5G Ready) er i salg fra 13.mars 2020, med en veiledende pris på 14 490 NOK og kommer i fargene Cosmic Grey og Cosmic Black.

For mer informasjon om Samsung Galaxy S20 Ultra,besøk: news.samsung.com/galaxy,

www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/no/smartphones/galaxy-s20/

Pressekontakt

Geelmuyden Kiese v/ Martin Borander/ +47 418 51 565 / martin.borander@gknordic.com

Testprodukter

PR-byrået Geelmuyden Kiese/ +47 418 51 565 / samsung@wenderfalck.com

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/no/pressroom/samsung

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument