Gå videre til innhold
Tre tips til et mer produktivt hjemmekontor

Pressemelding -

Tre tips til et mer produktivt hjemmekontor

På hjemmekontoret blir forstyrrelsene ofte mange, mens de produktive arbeidstimene blir få. Ifølge ekspert Thomas Råge i Samsung Nordic kan teknologi være den største distraksjonen inntil vi klarer å utnytte den effektivt.


Oslo – 26. april 2022 – En ny undersøkelse gjennomført av Norstat på vegne av Samsung Electronics Nordics tyder på at flere nordmenn møter utfordringer på hjemmekontoret.

I undersøkelsen oppgir en av fem at de mangler motivasjon, og at de sliter med å konsentrere seg når de jobber hjemmefra. Med lite motivasjon og mange distraksjoner er det ikke rart at effektiviteten faller for noen.

17 prosent av respondentene svarer også at de jobber mindre effektivt hjemme, og 15 prosent oppgir at de mangler det rette utstyret for å kunne jobbe best mulig.

– For å gjøre det lettere å jobbe hjemmefra er det viktig med riktig og godt utstyr. Teknologi kan være den største distraksjonen på hjemmekontoret, men det er også et godt verktøy for å effektivisere arbeidsdagen. Det kan derfor være lurt å velge produkter med flere funksjoner, så sparer du tid og slipper å bytte mellom ulike enheter mens du jobber, sier Thomas Råge, salgssjef for IT-produkter hos Samsung.

Samsung har nylig lansert deres Smart Monitor M8 med innebygd smartteknologi, som skal bidra til å effektivisere og forenkle hverdagen til den moderne brukeren.

– Med en Smart Monitor på hjemmekontoret kan du også enkelt strømme filmer og serier eller ta en rask treningsøkt i lunsjpausen, tipser Råge.

Sammen med Thomas Råge, salgssjef for IT-produkter i Samsung Nordic, deler vi tre tips til hvordan du kan jobbe mer effektivt hjemmefra.

1. Velg flerfunksjonelt utstyr

En av grepene du kan ta for å forbedre hjemmekontoret er å oppgradere utstyret ditt, og heller velge flerfunksjonelle produkter.

Dropp den ekstra skjermen og velg i stedet en monitor med smartfunksjoner som samler alle egenskapene du trenger i et produkt. Den forenkler hverdagen ved å la deg fullføre oppgaver uten at du trenger å bruke hverken en PC eller TV.

2. Jobb i ryddige omgivelser og tenk komfort

Å ha færre produkter å forholde seg til er ikke bare godt for hodet, men det skaper også mindre støy i hjemmet. Forsøk å holde omgivelsene rene, kutt ned på antall produkter og andre forstyrrende elementer som bidrar til støy.

Samsung sin Smart Monitor M8 samler alt i ett produkt, og kommer i fire ulike farger som passer inn i ethvert interiør og hjem. Med sin store skjerm gir den også en komfortabel opplevelse på hjemmekontoret.

3. Skap gode rutiner

Gode rutiner er essensielle for å ha en effektiv arbeidsdag. Stå opp til vanlig tid og gjennomfør din normale rutine selv om dagen skal tilbringes hjemme.

Husk å ta pauser i løpet av arbeidsdagen. I lunsjpausen kan du se en episode med favorittserien eller ta en treningsøkt foran din Smart Monitor.

Mange savner sosial interaksjon når de jobber hjemmefra. Da kan du gjennomføre internmøtet utendørs eller gå en luftetur med en kollega i løpet av dagen, og alternativt kan kaffepausen tas digitalt for et lite avbrekk.

Om undersøkelsen

Undersøkelsen er gjennomført av Norstat på oppdrag fra Samsung Electronics Nordic. Totalt 1014 norske respondenter i alderen 18-99 år svarte på spørsmål om hjemmekontor og Smart Monitor. Undersøkelsen ble gjennomført i mars 2022 i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Utvalget er landsrepresentativt ut fra kjønn, alder og boligområde.

Pressekontakt & testprodukter

Annemarte Norevik / +47 976 15 197 / annemarte@trigger.no

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/no/pressroom/samsung


Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778