Gå videre til innhold
Velkommen til den nye æraen av mobil-AI med Samsung Galaxy S24-serien

Pressemelding -

Velkommen til den nye æraen av mobil-AI med Samsung Galaxy S24-serien

Designet for å berike hverdagsopplevelser, fra mer åpen kommunikasjon til inspirerende kreativitet og kraften av flere muligheter, transformerer Galaxy AI den ikoniske S-serien for fremtiden

Samsung Electronics Co., Ltd. introduserer i dag Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ og Galaxy S24, lansert for å skape nye mobilopplevelser med Galaxy AI1. Galaxy S-serien gjør sitt inntog i en ny æra som kan endre hvordan mulighetsrom smarttelefoner gir brukere fremover. AI forsterker nesten alle opplevelser med Galaxy S24-serien, fra å tilrettelegge for mer åpen kommunikasjon med intelligent tekst- og samtaleoversettelse, til maksimering av kreativ frihet med Galaxys Pro Visual Engine, for å sette en ny standard for søk som vil endre hvordan Samsung Galaxy-brukere oppdager verden rundt dem.

– Galaxy S24-serien endrer vår kontakt med verden og markerer starten på det neste tiåret med mobilinnovasjon. Galaxy AI er bygget på vår arv av innovasjon og vår dype forståelse for hvordan folk bruker telefonene sine. Vi er spente på å se hvordan våre brukere over hele verden beriker hverdagen sin med Galaxy AI for å åpne opp for nye muligheter, sier TM Roh, President and Head of Mobile eXperience Business i Samsung Electronics.

Skap episke øyeblikk i hverdagen

Galaxy AI introduserer meningsfull intelligens som skal forbedre alle aspekter av livet, spesielt det som kanskje er telefonens hovedfunksjon – kommunikasjon. Når du trenger å kommunisere på tvers av språkbarrierer, gjør Galaxy S24 det nå enklere. Enten du skal snakke med en medstudent eller kollega fra utlandet, eller om du skal bestille en reservasjon på ferie i et annet land, kan det gjøres med hjelp av Live Translate2. Uansett om det er toveis-kommunikasjon, en stemme i sanntid eller tekst som oversettes fra telefonsamtaler i den opprinnelige appen. Det er ikke nødvendig med en tredjeparts applikasjon, og den innebygde AI-en på telefonen holder samtaler helt private.

Med Tolk kan samtaler i sanntid bli oversatt på en oppdelt skjerm slik at folk som står overfor hverandre kan lese teksttranskripsjon av hva den andre personen sa. Oversettelsen fungerer også uten tilkobling til mobildata eller Wi-Fi.

For meldinger og andre apper kan Chat Assist bidra til å perfeksjonere tonen i samtalen for å sikre at kommunikasjonen lyder slik den var ment: som en høflig melding til en kollega eller en kort og fengende setning for en bildetekst på sosiale medier3. AI som er innebygd i Samsungs tastatur kan også oversette meldinger, e-poster og mer i sanntid på 13 språk4. I bilen vil Android Auto5 automatisk lage et sammendrag av innkommende meldinger og foreslå relevante tilbakemeldinger eller handlinger, som for eksempel å sende din beregnede ankomsttid, slik at du kan holde kontakten men samtidig beholde fokuset på veien.

Organiseringen får også et stort løft med Note Assist6 i Samsung Notes, med AI-genererte sammendrag, oppretting av maler som strømlinjeformer notater med forhåndslagde formater, og omslagsoppretting for å gjøre notater lette å se med en kort forhåndsvisning. Transcript Assist7 bruker AI og Tale-til-tekst-teknologi for å transkribere, sammenfatte og også oversette opptak.

Det er ikke bare innen kommunikasjon Galaxy S24 tar telefonens fundamentale fordeler inn i fremtiden. Online søk har transformert omtrent alle aspekter i livet. Og Galaxy S24 markerer en milepæl i historien for søk, med debuten til dens intuitive, gest-drevne Circle to Search med Google8. For å gi Samsung Galaxy-brukere et nytt og fantastisk verktøy, henvendte Samsung Galaxy seg til den verdensomspennende lederen av søk, Google, og skapte nye former for oppdagelse med en enkel gest. Med et langt trykk på hjem-knappen kan du sirkle, markere, rable ned på eller trykke på hva som helst på Galaxy S24s skjerm å få opp og se nyttige søkeresultater av høy kvalitet. Hvis du oppdager flotte landemerker i bakgrunnen av din venns bilder i sosiale medier, eller ser en overraskende fun fact i en video, kan du raskt lære mer – uten å måtte forlate appen du oppholder deg i. Og avhengig av hvor du er, for enkelte søk, kan du se en omfattende oversikt som gir nyttig informasjon og kontekst samlet fra hele nettet, og stille mer komplekse og nyanserte spørsmål. Det er så enkelt. Og det er episk.

La kreativiteten blomstre og opplev verden på nye måter

Galaxy S24-seriens ProVisual Engine9 er en omfattende pakke av AI-drevne funksjoner som endrer bildetakingsferdigheter og maksimerer kreativ frihet i alle steg, fra å stille inn for å ta et bilde, til å dele det på sosiale medier. Tiden med skjelvende, pikselerte bilder tatt på lang avstand, er nå et tilbakelagt stadium. Galaxy S24 Ultras Quad Tele-system, med en ny 5x optisk zoom-linse, fungerer med 50 MP-sensoren for å muliggjøre optisk kvalitetsytelse på zoomnivåer fra 2x, 3x, 5x til 10x10 forstørrelse takket være Adaptive Pixel Sensor. Bilder vil også ha et krystallklart resultat på 100x med forbedret digital zoom.

Med oppgraderte Nightography-evner blir bilder og video tatt med Galaxy S24 Space Zoom strålende i alle typer forhold, også når man zoomer inn. Fang mer lys også i svake lysforhold med Galaxy S24 Ultras store pixel-størrelse, nå i 1.4 μm, som er 60 prosent større11 sammenlignet med forgjengermodellen. Uklarhet reduseres på Galaxy S24 Ultra med bredere optisk bildestabilisator (OIS)-vinkler og forbedret håndrystingskompensasjon. Når du tar opp videoer, er både front- og bak-kameraene utstyrt med Dedikert ISP-blokk for støyreduksjon, og Galaxy S24 analyserer gyroinformasjon for å skille mellom filmfotografens og motivets bevegelser. Dette muliggjør mer effektiv støyfjerning og gir klare videoer i mørket, selv fra lang avstand.

Når man har tatt flotte bilder kan man bruke innovative redigeringsverktøy for enkel redigering som å slette, rekomponere eller endre på bilder. For enklere og mer effektiv optimalisering, bruker Edit Suggestion12 Galaxy AI for å foreslå de mest passende justeringene for hvert bilde. For å gi brukerne enda mer kreativ kontroll og frihet, kan Generative Edit13 fylle inn deler av en bildebakgrunn med generativ AI. Når et bilde er skjevt, vil AI fylle inn kantene. Når et objekt trenger å bli flyttet litt for å være i den perfekte posisjonen, lar AI brukere justere plasseringen av motivet og genererer en perfekt bakgrunn som blender inn i dets opprinnelige plassering. Hver gang Galaxy S24 bruker generativ AI for å forsterke et bilde, vil et vannmerke dukke opp på bildet og i metadata. Og hvis et livlig filmopptak trenger å ha lavere tempo, kan nye Instant Slow-mo generere ekstra bilder basert på bevegelser for å jevnt justere ned livlige videoer for et mer detaljert blikk.

Super HDR gir bilder som skaper begeistring med naturtro forhåndsvisninger i forkant av at utløseren i det hele tatt trykkes på. Og selv om det å kapre gode bilder er en viktig funksjon på telefon, er det like viktig å kunne dele minnene med omverden. Nå kan man bruke tredjeparts sosiale apper for å få mest mulig ut av Samsung Galaxys AI-drevet kamerasystem. Galaxy S-seriens høykvalitets kamerafunksjoner integreres nå direkte med mobilapper, som Instagram, i HDR for å forbedre deling14. Når tiden er inne for å finne et bilde i Gallery eller på sosiale medier-appen din, vises bilder også i Super HDR for et mer naturtro spekter av lysstyrke, farger og kontrast ved å analysere fremhevede deler av bildene.

Samsung Galaxys mest intelligente brukeropplevelse noensinne, drevet av førsteklasses ytelse

Ettersom kunstig intelligens stadig blir mer fremtredende i vår hverdag, må ytelseskraften oppjusteres for å imøtekomme kravene. Gaming, store videoopptak og redigering, og det å kunne hoppe mellom fem apper mens du planlegger en tur er noe av det vi gjør ofte. Uansett hva oppgaven er gir Galaxy S24 en utrolig brukeropplevelse takket være forbedringer i brikkesettet15, skjermen og mer. Samsung Galaxy S24 Ultra er utstyrt med Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform for Galaxy16, som er optimalisert spesielt for Samsung Galaxy-brukere, og leverer en bemerkelsesverdig NPU-forbedring for utrolig effektiv AI-prosessering. I alle tre Galaxy S24-modellene er det også forbedret adaptive oppdateringsfrekvenser fra 1-120 Hz som forbedrer ytelseseffektiviteten.

Samsung Galaxy gaming er kraftigere takket være maskinvare- og programvareforbedringer. Galaxy S24 Ultra har et optimalt termisk kontrollsystem med 1,9 ganger større dampkammer17, som forbedrer enhetens overflatetemperatur samtidig som den maksimerer vedvarende ytelse. Ray tracing muliggjør naturtro bilder med overlegen skygge- og refleksjonseffekt. Og gjennom samarbeid med bransjeledende spillpartnere kan brukere av Galaxy S24 nyte mer optimaliserte populære globale mobilspill.

Bildene er mer levende og fengslende på den lyseste Samsung Galaxy-skjermen noensinne18. Galaxy S24 når en topplysstyrke på 2600 nit og gir forbedret sikt utendørs med Vision Booster.

Galaxy S24 Ultra har Corning® Gorilla® Armor19 som er optisk forbedret og har bemerkelsesverdig holdbarhet mot skader forårsaket av hverdagslige riper. Den gir redusert gjenskinn med opptil 75 prosent i et bredt spekter av lysforhold, noe som sikrer en jevn, komfortabel seeropplevelse.

På tvers av Galaxy S24-serien gjør designforbedringer med slankere og jevne rammer det enklere å fordype seg i enhver seeropplevelse og muliggjør større skjermstørrelser på Galaxy S24+s 6,7-tommers og Galaxy S24s 6,2-tommers skjermer innenfor samme størrelsesspesifikasjoner20. Galaxy S24 Ultra har en 6,8-tommers flatere skjerm, optimalisert ikke bare for visning, men også for produktivitet. I tillegg støtter Galaxy S24+ nå samme nivå av QHD+ som på Galaxy S24 Ultra.

Avansert sikkerhet og personvern gir brukeren valgfrihet og tillit

Sikret av Samsung Knox, Samsung Galaxys flerlags sikkerhetsplattform, beskytter Galaxy S24 kritisk informasjon og beskytter mot sårbarheter med ende-til-ende sikker maskinvare, sanntid trusseldeteksjon og samarbeidsbeskyttelse.

Samsungs langvarige forpliktelse til å gi brukerne valg og kontroll over enheten deres fortsetter i AI-epoken. Galaxy S24 -brukere har full kontroll over hvor mye de lar dataene sine forbedre AI-opplevelsene, gjennom Advanced Intelligence-innstillinger som kan deaktivere online behandling av data for AI-funksjoner21.

Knox Matrix22-visjonen om en sikker, tilkoblet og passordfri fremtid er også avansert med passord. Adgangsnøkler gir praktisk og sikker tilgang til en brukers registrerte nettsteder og apper på tvers av alle deres pålitelige enheter gjennom digital legitimasjon, og bidrar til å beskytte mot phishing-angrep. Enhanced Data Protection tilbyr ende-til-ende-kryptering når brukere sikkerhetskopierer, synkroniserer eller gjenoppretter dataene sine med Samsung Cloud, slik at Galaxy S24-brukere kan koble til andre enheter mens de holder seg synkroniserte og sikre. Dette sikrer at dataene bare kan krypteres eller dekrypteres på en brukers enheter, noe som betyr at ingen kan se dem bortsett fra brukeren, selv om en server er kompromittert eller kontodetaljer stjålet. Og hvis tilgangen til en pålitelig enhet går tapt, kan en gjenopprettingskode bidra til å forhindre tap av data. Galaxy S24 er også beskyttet med Samsungs omfattende liste over innovative sikkerhets- og personvernfunksjoner, inkludert Knox Vault, Security & Privacy Dashboard, Auto Blocker, Secure Wi-Fi, Private Share, Maintenance Mode og mer.

Den neste fasen av Samsungs miljøreise

Å etablere en ny kategori med mobile opplevelser betyr også å tenke nytt rundt hvordan Samsung Galaxy-teknologien er designet og pakket for å gjøre mer med mindre for mennesker og planeten. Galaxy S24 Ultra fortsetter å skalere utvalget av resirkulerte materialer. I Galaxy S24 Ultra ble minimum 50 prosent resirkulert kobolt brukt i batteriet23, og 100 prosent resirkulerte sjeldne jordartselementer ble integrert i høyttalerne24. I tillegg har Galaxy S24 komponenter laget med resirkulert kobolt og sjeldne jordartsmetaller25.

Galaxy S24 er også den første Galaxy S-serien som er designet med resirkulert stål og termoplastisk polyuretan (TPU). Galaxy S24 Ultra har minimum 40 prosent resirkulert stål i høyttalerne26, og den inneholder minimum 10 prosent resirkulert TPU på siden og i volumtastene. I tillegg kommer hver Galaxy S24 i en emballasjeboks laget av 100 prosent resirkulert papirmateriale.

Det nyeste flaggskipet viderefører Samsungs forpliktelse til å forlenge produktets livssyklus, og tilbyr syv generasjoner av OS-oppgraderinger og syv år med sikkerhetsoppdateringer for å gi brukere enda lengre optimalisert ytelse for Samsung Galaxy-enhetene27. Og Galaxy S24 er UL ECOLOGO®-sertifisert28 og karbonfotavtrykket er målt og verifisert av The Carbon Trust29.

Galaxy S24 er en demonstrasjon av fremgang mot Samsung MXs miljøveikart. Samsung forblir standhaftige i å levere på sitt sett med mål som skal nås innen utgangen av 202530. På slutten av 2022 oppnådde Samsung det første av disse målene ved å inkorporere resirkulerte materialer i alle mobile produkter, fra Samsung Galaxy-smarttelefoner og nettbrett til PC-er og wearables. I dag setter selskapet et nytt mål for resirkulert materiale. Innen 2030 vil Samsung inkorporere minst ett resirkulert materiale i hver modul31 i hvert mobilprodukt.

Presisjonsteknologi og eleganse i hver detalj

Galaxy S24 Ultra er den første Samsung Galaxy-telefonen noensinne som har en titanramme32, som forbedrer enhetens holdbarhet og lang levetid. Galaxy S24 Ultras betydelig tynnere kropp gir bedre opplevelse på farten med mer komfortabelt grep. På Galaxy S24+ og Galaxy S24 tilfredsstiller et strømlinjeformet One-mass-design en mer estetisk standard med sømløs tilkobling mellom enhetens bakdeksel og sideramme. Galaxy S24-serien kommer i jord-mineralinspirerte fargetoner. Galaxy S24 Ultra inkluderer fargene33: Titanium Grey, Titanium Black, Titanium Violet og Titanium Yellow. På Galaxy S24+ og Galaxy S24 inkluderer fargene: Onyx Black, Marble Grey, Cobalt Violet og Amber Yellow. Alle de tre modellene kommer med flere farger som kun er tilgjengelig på nett.

Samsung Galaxy S24-serien vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling fra og med 17. januar og vil være tilgjengelig for kjøp hos utvalgte forhandlere fra 23. januar.

Galaxy S24 Ultra vil være tilgjengelig til en veiledende utsalgspris fra 17 990 NOK. Galaxy S24+ vil være tilgjengelig til en veiledende utsalgspris fra 14 490 NOK, og Galaxy S24 vil bli tilbudt til en veiledende utsalgspris fra 11 490 NOK.

Fra 17. januar til 30. januar 2024 har forbrukere muligheten til å dra nytte av S24-seriens lanseringstilbud med 'Double Your Storage', hvor du kan oppgradere til å doble lagringen på din S24-telefon uten ekstra kostnad. Se mer på samsung.com eller hos en av våre utvalgte forhandlere34.

For mer informasjon om Galaxy S24-serien, vennligst besøk: news.samsung.com/global, www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/global/galaxy/

Galaxy S24 Ultra
Skjerm 6.8"* QHD+



Dynamic AMOLED 2X Display



Super Smooth 120 Hz oppdateringsfrekvens (1~120Hz)



Vision booster
* Målt diagonalt er Galaxy S24 Ultras skjermstørrelse 6.8 tommer i hele rektangelet og 6.8 tommer med hensyn til de avrundede hjørnene. Faktisk synlig område er mindre på grunn av de avrundede hjørnene og kamerahullet.
Mål & vekt 79 x 162.3 x 8.6 mm, 233 g (mmWave) / 232 g (Sub6)
Kamera 12 MP Ultra-Wide kamera



· F2.2, FOV 120˚







200 MP Wide kamera



· OIS F1.7, FOV 85˚







50 MP Telekamera



· 5x Optisk zoom, OIS F3.4, FOV 22˚







10 MP Telekamera



· 3x Optisk zoom, OIS F2.4, FOV 36˚







12 MP Frontkamera



· F2.2, FOV 80˚
Minne & lagring 12 GB + 1 TB



12 GB + 512 GB



12 GB + 256 GB
* Tilgjengelig lagringskapasitet er underlagt forhåndslastet programvare.



* Minnealternativer kan variere fra marked til marked.
Batteri 5,000 mAh
* Typisk verdi testet under tredjeparts laboratorieforhold. Typisk verdi er den estimerte gjennomsnittsverdien tatt i betraktning avviket i batterikapasitet blant batteriprøvene testet i henhold til IEC 61960-standarden. Nominell (minimum) kapasitet er 4,855 mAh. Faktisk batterilevetid kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønstre og andre faktorer.
Lading* Kablet lading*: Opp til 65 % ladet på cirka 30 minutter med 45 W adapter** og 5A USB-C-kabel***



Fast Wireless Charging 2.0****



Wireless PowerShare*****
* Kablet lading kompatibel med PD.
** 45 W strømadapter selges separat. Bruk kun Samsung-godkjente ladere og kabler.
*** Resultater fra interne Samsung-lab-tester, utført med 45 W reiseadapter koblet til den nylig utgitte versjonen av Galaxy S24 Ultra mens enheten hadde 0 % strøm igjen, med alle tjenester, funksjoner og skjerm slått av. Faktisk ladehastighet kan variere avhengig av faktisk bruk, ladeforhold og andre faktorer.
**** Trådløs lading kompatibel med WPC.
***** Begrenset til smarttelefoner fra Samsung eller andre merkevarer med trådløs Qi-lading, for eksempel Galaxy S24 Ultra, S24+, S24, S23 Ultra, S23+, S23, Z Fold 4, Z Flip4, S22-serien, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G , S21-serien, Z Fold2, Note20-serien, S20-serien, Z Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE og Note5. Kun tilgjengelig med visse Samsung Galaxy-wearables, som Galaxy Buds FE, Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch6, Watch6 Classic, Watch5, Watch 5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport , Gear S3, Galaxy Watch og Galaxy Buds. Hvis batteristrømmen er lavere enn 30 %, kan det hende at Wireless PowerShare ikke fungerer. Fungerer kanskje ikke med visse tilbehør, deksler, andre merkeenheter eller noen Samsung-wearables. Under bruk av PowerShare kan samtalemottak eller datatjenester påvirkes, avhengig av nettverksmiljøet ditt.
OS Android 14



One UI 6.1
Nettverk & tilkobling 5G*, LTE**, Wi-Fi 7***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3
* Krever optimal 5G-nettverkstilkobling, tilgjengelig i utvalgte markeder. Sjekk med operatøren din for tilgjengelighet og detaljer. Nedlastings- og strømmehastigheter kan variere basert på innholdsleverandør, servertilkobling og andre faktorer.



** Tilgjengeligheten av LTE-modellen varierer etter marked og operatør. Faktisk hastighet kan variere avhengig av marked, operatør og brukermiljø.



*** Wi-Fi 7-nettverkstilgjengeligheten kan variere etter marked, nettverksleverandør og brukermiljø. Krever optimal tilkobling. Vil kreve en Wi-Fi 6E-ruter.
Vanntetthet IP68
* IP68-klassifisering: Basert på laboratorietestbetingelser for nedsenking i opptil 1,5 meter ferskvann i opptil 30 minutter. Skyll rester/tørk etter våt. Ikke anbefalt for strand- eller bassengbruk. Vann- og støvmotstanden til S Pen er ikke permanent og kan avta over tid på grunn av normal slitasje.

Galaxy S24 and Galaxy S24+
Galaxy S24 Galaxy S24+
Skjerm 6.2" FHD+* 6.7" QHD+ *
Dynamic AMOLED 2X Display



Super Smooth 120 Hz oppdateringsfrekvens (1~120Hz)



Vision booster
* Målt diagonalt er Galaxy S24 sin skjermstørrelse 6.2 tommer i hele rektangelet og 6.0 tommer med hensyn til de avrundede hjørnene, Galaxy S24 sin skjermstørrelse er 6.7 tommer i hele rektangelet og 6.5 tommer med hensyn til de avrundede hjørnene. Faktisk synlig område er mindre på grunn av de avrundede hjørnene og kamerahullet.
Mål & vekt 70.6 x 147 x 7.6 mm, 168 g (mmWave) / 167 g (Sub6) 75.9 x 158.5 x 7.7 mm, 197 g (mmWave) / 196 g (Sub6)
Kamera 12 MP Ultra-Wide kamera



· F2.2, FOV 120˚







50 MP Wide kamera



· OIS F1.8, FOV 85˚







10 MP Telekamera



· 3x Optical Zoom, F2.4, FOV 36˚







12 MP Frontkamera



· F2.2, FOV 80˚
Minne & lagring 8 GB + 512 GB



8 GB + 256 GB



8 GB + 128 GB
12 GB + 512 GB



12 GB + 256 GB
* Tilgjengelig lagringskapasitet er underlagt forhåndslastet programvare.



* Minnealternativer kan variere fra marked til marked.
Batteri 4,000 mAh 4,900 mAh
* Typisk verdi testet under tredjeparts laboratorieforhold. Typisk verdi er den estimerte gjennomsnittsverdien tatt i betraktning avviket i batterikapasitet blant batteriprøvene testet i henhold til IEC 61960-standarden. Nominell (minimum) kapasitet er 3,880 mAh for Galaxy S24 og 4,755 mAh for Galaxy S24+. Faktisk batterilevetid kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønstre og andre faktorer.
Lading Kablet lading*: Opp til 50 % ladet på cirka 30 minutter med 25 W adapter** og 3A USB-C-kabel***



Fast Wireless Charging 2.0****



Wireless PowerShare*****
Kablet lading*: Opp til 65 % ladet på cirka 30 minutter med 45 W adapter** og 5A USB-C-kabel***



Fast Wireless Charging 2.0****



Wireless PowerShare*****
* Kablet lading kompatibel med PD.
** Strømadapter og datakabel selges separat. Bruk av den originale Samsung 45 W strømadapteren og datakabelen anbefales for Galaxy S24+ og den originale Samsung 25 W strømadapteren og datakabelen anbefales for Galaxy S24.
*** Resultater fra interne Samsung laboratorietester, utført med 25 W reiseadapter koblet til den nylig utgitte versjonen av Galaxy S24 og 45 W reiseadapteren koblet til den nylig utgitte versjonen av Galaxy S24+ mens en enhet hadde 0 % strøm igjen, med alle tjenester, funksjoner og skjerm er slått av. Faktisk ladehastighet kan variere avhengig av faktisk bruk, ladeforhold og andre faktorer.
**** Trådløs lading kompatibel med WPC.
***** Begrenset til smarttelefoner fra Samsung eller andre merkevarer med trådløs Qi-lading, for eksempel Galaxy S24 Ultra, S24+, S24, S23 Ultra, S23+, S23, Z Fold 4, Z Flip4, S22-serien, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G , S21-serien, Z Fold2, Note20-serien, S20-serien, Z Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE og Note5. Kun tilgjengelig med visse Samsung Galaxy-wearables, som Galaxy Buds FE, Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch6, Watch6 Classic, Watch5, Watch 5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport , Gear S3, Galaxy Watch og Galaxy Buds. Hvis batteristrømmen er lavere enn 30 %, kan det hende at Wireless PowerShare ikke fungerer. Fungerer kanskje ikke med visse tilbehør, deksler, andre merkeenheter eller noen Samsung-wearables. Under bruk av PowerShare kan samtalemottak eller datatjenester påvirkes, avhengig av nettverksmiljøet ditt.
OS Android 14



One UI 6.1
Nettverk og tilkobling 5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3
* 5G-tjenester støttes kun på 5G-nettverksaktiverte steder. Krever optimal 5G-tilkobling. Faktisk hastighet kan variere avhengig av marked, operatør og brukermiljø.



** Tilgjengeligheten av LTE-modellen varierer etter marked og operatør.



*** Wi-Fi 6E-nettverkstilgjengeligheten kan variere etter marked, nettverksleverandør og brukermiljø. Krever optimal tilkobling. Vil kreve en Wi-Fi 6E-ruter.
Vanntetthet IP68
* IP68-klassifisering: Basert på laboratorietestbetingelser for nedsenking i opptil 1.5 meter ferskvann i opptil 30 minutter. Skyll rester/tørk etter våt. Ikke anbefalt for strand- eller bassengbruk. Vann- og støvmotstanden til S Pen er ikke permanent og kan avta over tid på grunn av normal slitasje.

1 Samsung gir ingen løfter, forsikringer eller garantier med hensyn til nøyaktigheten, fullstendigheten eller påliteligheten til utdataene som leveres av AI-funksjoner. Pålogging med en Samsung-konto kan være nødvendig for å bruke visse Samsung AI-funksjoner. Galaxy AI-funksjoner tilbys uten kostnad minst frem til slutten av 2025 for støttede Samsung Galaxy-enheter.

2 Live Translate krever en nettverkstilkobling og pålogging med Samsung-konto. Live Translate er bare tilgjengelig på den forhåndsinstallerte Samsung telefon-appen. Enkelte språk kan kreve nedlasting av språkpakke. Tjenestens tilgjengelighet kan variere etter språk. Nøyaktighet av resultatene er ikke garantert.

3 Funksjonen som foreslår tone i Chat Assist krever en nettverkstilkobling og pålogging med en Samsung-konto. Må oppfylle lengdekravene for å aktivere funksjonen. Tjenestens tilgjengelighet kan variere etter språk. Nøyaktighet av resultatene er ikke garantert.

4 Oversettelsesfunksjonen i Chat Assist kan kreve pålogging med en Samsung-konto. Noen chatteapplikasjoner støtter kanskje ikke denne funksjonen. Enkelte språk kan kreve nedlasting av språkpakke. Tjenestens tilgjengelighet kan variere etter språk. Denne funksjonen aktiveres når et oversettbart språk oppdages. Nøyaktighet av resultatene er ikke garantert.

5 De nye funksjonene for Android Auto vil bli støttet med applikasjonsoppdatering.

6 Note Assist krever en nettverkstilkobling og pålogging med en Samsung-konto. Tegngrense gjelder. Tjenestens tilgjengelighet kan variere etter språk. Nøyaktighet av resultatene er ikke garantert.

7 Transcript Assist krever en nettverkstilkobling og pålogging med en Samsung-konto. Transcript Assist er bare tilgjengelig på den forhåndsinstallerte Samsung Voice Recorder-appen eller filer som er tatt opp med den forhåndsinstallerte Samsung telefon-appen. Stemmeopptaksfunksjonen i den forhåndsinstallerte Samsung telefon-appen støttes kanskje ikke i enkelte land. Lydfiler må ha en varighet på under 3 timer for å bli behandlet. Oppsummeringsfunksjonen i Transcript Assist kan aktiveres når et visst antall tegn er oppfylt. Tjenestens tilgjengelighet kan variere etter språk. Nøyaktighet av resultatene er ikke garantert.

8 Tjenestefunksjonalitet og tilgjengelighet kan variere etter land, språk, app og enhetsinnstillinger, og er avhengig av en aktiv nettverkstilkobling. Brukere må logge på en Google- og Samsung-konto. Kompatibilitet med enkelte apper er ikke garantert, og produktytelsen kan variere, spesielt i forhold til visuelle treff. Resultatnøyaktighet kan ikke garanteres. For å sikre optimal funksjonalitet kan brukere bli pålagt å oppdatere Android-enhetene sine til den nyeste versjonen.

9 AI Zoom brukes på avstander mellom digitale zoomlengder. Nøyaktighet av resultatene er ikke garantert.

10 3x og 5x avstander er optisk zoom. 2x og 10x avstander er zoom i optisk kvalitet.

11 Sammenlignet med Galaxy S23 Ultra.

12 Edit Suggestion er kompatibelt med formatene JPG, PNG, GIF og MP4. Redigeringsresultater og kvalitet kan variere avhengig av fotograferingstilstanden. Nøyaktighet av resultatene er ikke garantert.

13 Generative Edit krever en nettverkstilkobling og pålogging med en Samsung-konto. Redigering med Generative Edit resulterer i et bilde med endret størrelse på opptil 12 MP. Et synlig vannmerke legges over bildet ved lagring for å indikere at bildet er generert av AI. Nøyaktigheten og påliteligheten til det genererte resultatet er ikke garantert.

14 Noen apper for sosiale medier støtter kanskje ikke Super HDR. Nøyaktighet av resultatene er ikke garantert.

15 AP ytelsesforbedringer vist sammenlignet med tidligere generasjons brikkesett. Faktisk ytelse vil avhenge av brukermiljø, forhold og forhåndsinstallert programvare og applikasjoner.

16 Snapdragon-merkede produkter er produkter fra Qualcomm Technologies, Inc. og/eller dets datterselskaper.

17 Sammenlignet Galaxy S24 Ultra med Galaxy S23 Ultra.

18 Den dynamiske AMOLED 2X-skjermen på Galaxy S24 Ultra mottok en sertifisering fra VDE Germany for 100 prosent Mobile Color Volume i DCI-P3-fargeområdet, noe som betyr at bildene dine ikke blir vasket ut og du vil få utrolig livlige farger uavhengig av ulike nivåer av lysstyrke. Skjermen kan oppnå maksimal lysstyrke på opptil 2600 nits, og forbedre kontrasten mellom mørke og lyse aspekter ved digitalt innhold for en mer strålende bildekvalitet, med et kontrastforhold på 5.000.000:1 for å gjøre mobilopplevelsen din mer oppslukende.

19 Corning® Gorilla® Armor er integrert i frontdisplayet på Galaxy S24 Ultra. Ripetestet sammenlignet med et konkurrerende dekkglass av aluminiumsilikat og refleksjonstestet sammenlignet med et typisk glass.

20 Sammenlignet med Galaxy S23+ og Galaxy S23 henholdsvis. Skjerm- og enhetsstørrelsen for hver modell: Galaxy S23+(6.6-tommer, 76.2 x 157.8 x 7.6mm), Galaxy S24+(6.7-tommer, 75.9 x 158.5 x 7.7mm), Galaxy S23(6.1-tommer, 70.9 x 146.3 x 7.6mm), Galaxy S24(6.2-tommer, 70.6 x 147 x 7.6mm).

21 Krever pålogging med en Samsung-konto. Advanced Intelligence-intstillinger som forhindrer servertilgang vil begrense funksjonaliteten til enkelte AI-funksjoner. Uavhengig av servertilgang, lagrer ikke Samsung brukerinndata eller utdata.

22 Knox Matrix støttes på Galaxy-smarttelefoner og nettbrett med One UI 6 eller høyere. Tilgjengeligheten kan variere etter land eller region.

23 Batteriene til Galaxy S24 Ultra og Galaxy S24+ inneholder minst 50 % resirkulert kobolt fra før- og etterforbruk. Batteriet til Galaxy S24 inneholder minst 10 % resirkulert kobolt fra før- og etterforbruk. Målene ovenfor er basert på vekt.

24 Høyttalerne i Galaxy S24-serien inneholder 100% gjenvunnet neodym fra før- og etterforbruk. Målene ovenfor er basert på vekt.

25 Neodymium.

26 Høyttalerne i Galaxy S24-serien inneholder minst 40% resirkulert stål fra før- og etterforbruk. Målene ovenfor er basert på vekt.

27 Tilgjengeligheten og tidspunktet for oppgraderinger av Android OS og sikkerhetsoppdateringer kan variere etter enhetsmodell og marked.

28 UL ECOLOGO®-sertifiserte produkter og tjenester er verifisert for redusert miljøpåvirkning basert på miljøprestasjonskriterier gjennom hele livssyklusen, inkludert energireduksjon, materialer, helse, miljø og produksjon og drift. Galaxy S24-serien møtte UL 110, som er UL-miljøstandarden for bærekraftighet for mobiltelefoner.

29 Carbon Trust har målt og verifisert karbonavtrykket fra start til slutt for Galaxy S24-serien, inkludert produksjon, distribusjon, bruk og eventuell avhending. Dette er verifisert mot PAS2050, en internasjonalt anerkjent standard.

30 I 2021 kunngjorde Samsung MX-virksomheten et sett med fire mål på tvers av produktene og virksomheten som skal nås innen utgangen av 2025. Målene inkluderer utvikling og inkorporering av resirkulerte materialer i alle nye mobile produkter, og eliminerer engangsplast fra mobil emballasje, reduserer standby-strømforbruket til alle smarttelefonladere til null, og oppnår null avfall til deponi på tvers av globale operasjoner.

31 Samsung definerer en modul til en smarttelefon som antenne, batteri, kamera, skjerm, mekaniske komponenter, motor, PBA/FPCB, høyttaler, trådløs lademodul og emballasje.

32 Titan er kun inkludert i enhetens ramme. Rammen inkluderer ikke volum- og sidetaster.

33 Farger kan variere etter marked og operatør.

34 Gjelder kjøp av Galaxy S24, S24+, & S24 Ultra mellom 17. januar 2024 og 30. januar 2024, på samsung.com og hos utvalgte forhandlere. Verdi på opptil 3000 NOK. Vennligst kontakt din valgte forhandler for detaljer om hvordan du kan benytte deg av dette tilbudet.

Emner


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329