Følg Samsung Electronics Nordic AB

Verdens første gaming-vaskeri – hvor skittentøy blir til timer med spill

Pressemelding   •   jun 15, 2016 13:57 CEST

De fleste foreldre kan kjenne seg igjen i at det er vanskelig å få barna til å hjelpe til med husvasken. Den konstante tilgangen på spill, filmer og annen digital underholdning kan gjøre det vanskelig å motivere barna til å ta oppvasken, vaske huset eller sitt eget rom. Samsung ville se om det var mulig å snu denne trenden ved å bruke innovativ teknologi og resultatet ble LANdry – stedet hvor valutaen for å game er skittentøy.

Oslo, Juni, 2016 – Samsung tilstreber alltid å finne nye løsninger og måter man kan bruke innovativ teknologi til å forbedre folks hverdag. Husholdningsplikter kan ofte trenge en ekstra motivasjon, i hvert fall for foreldre med tenåringer i huset. Samsung ville teste dette, og åpnet et drømmested for både foreldre og tenåringer, LANdry, et vaskeri der besøkende vekslet skittentøy mot spilletid.

– Ny og innovativ teknologi åpner for nye muligheter i hverdagen, særlig nå som til og med hvitevarer er tilkoblet ny teknologi. Eksperimentet LANdry er bare et av flere eksempler på hvordan du kan bruke tilkoblede apparater og teknologi til å gjøre hverdagslivet ditt mer effektivt og gøy, sier Adam Fors, nordisk markedsdirektør hos Samsung.

De som fikk teste LANdry kunne overvåke utviklingen i tøyprogrammet gjennom en Samsung Galaxy S7 installert på hver spill-stasjon og mottok et varsel når deres vask var ferdig og spilltiden var ute. Under eksperimentet ble den nye vaskemaskinen Samsung Addwash brukt. Denne gjorde det mulig å ikke bare følge med på vaskeprogrammet, men også kontrollere maskinen direkte fra mobilen. Et eksempel på AddWash sine egenskaper er evnen til å pause vaskeprogrammet når som helst og starte det igjen når det passer. Samsung AddWash har en ekstra dør plassert på den øvre delen av hoveddøren til bruk under en pågående vask. Ved hjelp av denne døren kan man alltid legge til plagg som ikke kom seg med i vasken eller legge ved ømfintlige plagg på slutten av vaskesyklusen.

Se filmen om LANdry eksperimentet: https://www.youtube.com/watch?v=ZtVD_9QBelg&feature=youtu.be

Les mer om teknologien: www.thesamsungecosystem.com

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, profesjonelle skjermer, ssd, minnekort, medisinsk utstyr, nettverkssystem, halvledere og LED-løsninger. Vi er også ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet våre digitale helse- og smarte hjem-initiativ. Samsung har 307 000 medarbeidere i 84 land, og en årlig omsetning på nesten 1500 milliarder. For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen news.samsung.com.