Gå videre til innhold
PÅ TOPP: Samsung er kåret til verdens og Norges mest likte teknologimerke.
PÅ TOPP: Samsung er kåret til verdens og Norges mest likte teknologimerke.

Pressemelding -

YouGov BrandIndex: Samsung er verdens mest populære teknologimerke

En fersk meningsmåling fra YouGovs BrandIndex viser hvilke teknologimerker folk flest har et positivt helhetsinntrykk av. Blant 25 globale merkevarer, topper Samsung listen både i Norge og i resten av verden.

Dette er et bevis på at vårt langsiktige merkevarearbeid og sterke fokus på innovativ teknologi og høy servicegrad har gitt resultater. Det er også et bevis på at vi er relevante og utvikler produkter som gjøre nytte i menneskers liv. Den høye scoren gir oss energi til å fortsette i samme spor og utvikle tekniske løsninger for framtidens forbrukere, sier Jenny Fisher Toivo, markedsdirektør for CE & Corporate i Samsung Electronics.

Teknologi har blitt en viktig og integrert del av hverdagen vår. Noe som har blitt enda tydeligere det siste året, hvor teknologien er blitt en forutsetning for både hjemmekontoret og sosialt samvær.

– Fremfor alt er det teknologien i hjemmene våre som har blitt viktigere under pandemien, ettersom vi bruker mer tid hjemme. Mange har benyttet anledningen til å oppgradere hjemmene sine med relevant teknologi, noe vi har lagt merke til. Teknologi som gjør det enkelt å holde kontakten med omverdenen har også økt, sier Fischer.

YouGovs rangeringsliste over teknologimerker er utarbeidet ved hjelp av YouGovs BrandIndex inntrykk-score, som måler helhetsinntrykket av en merkevare.

Poengsummen for helhetsinntrykk oppnås ved at respondentene får svare på spørsmål om hvilke merker de har et generelt positivt inntrykk av, og hvilke merker de har et generelt negativt inntrykk av. Nettoscore regnes ut fra positivt inntrykk minus negativt inntrykk i perioden 1. mars 2020 til 28. februar 2021.

YouGov BrandIndex er tilgjengelig i 55 markeder over hele verden og gjennomfører mer enn 11 millioner intervjuer hvert år på verdensbasis. I Norge måles omtrent 350 merkevarer daglig, hvorav 30 er teknologimerker. Hver dag gjennomføres 100 intervjuer med publikum i Norge, som er representative for den generelle befolkningen, og spør om deres holdninger til forskjellige merkevarer.

Her finner du mer informasjon om undersøkelsen og selskapet YouGov.

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale