Følg Samsung Electronics Nordic AB

AKG lanserer nye hodetelefoner i Norge – unik lydprofil i stilren design

Pressemelding   •   apr 23, 2020 12:37 CEST

Samsung-eide AKG presenterer to par nye hodetelefoner i Norge, flaggskipet N700 og Y600. De nye over ear hodetelefonene kombinerer AKGs unike lydprofil, som har vært elsket av musikere og lydentusiaster i flere tiår, med førsteklasses støyreduksjon, høy komfort og stilren design.

Oslo, 23. april 2020 – Samsung-eide AKG lanserer nå de nye over ear hodetelefonene N700 og Y600 i Norge. N700 er flaggskipsproduktet med AKGs unike lydprofil som har blitt verdsatt av musikere og lydkjennere i flere tiår. Med N700 kan brukere oppdage flerdimensjonale toner og høre hvert lydlag som skaperne hadde til hensikt, og gi en lydopplevelse i verdensklasse. N700 har førsteklasses aktiv støyreduksjon som lar brukeren lytte uforstyrret på bussen, under flyturen, i byens støy eller i andre miljøer der støyen rundt den ellers risikerer å ødelegge opplevelsen. Støyreduksjon lar også brukerne synke ned i total stillhet for å slappe av eller konsentrere seg om for eksempel studier eller jobb.

– AKG har en lang og stolt historie med å produsere førsteklasses lydprodukter, og hos Samsung har vi lenge jobbet med dem som leverandør av hodetelefoner og lydteknologi til våre telefoner og nettbrett. Med AKG N700 på det norske markedet vil det være mulig for flere å ta del i AKGs premium hodetelefoner, referanselyden og nyte ren studiolyd med støyreduksjon, enten du er i sofaen eller på farten, sier Rikard Skogberg, produktsjef hos Samsung i Norden.

Trådløse N700 kobles enkelt til dine mobile enheter via Bluetooth. Hodetelefonene har en batterilevetid på 23 timer ved full lading, noe som betyr at du kan fylle nærmere en hel dag med fantastiske lydopplevelser, enten det er musikk, podcastlytting eller total stillhet. I tillegg til førsteklasses støyreduksjon, har hodetelefonene også Ambient Aware og Talk Thru-teknologi. Når de er aktivert er det mulig å høre mer hva som skjer i omgivelsene dine og du kan snakke med folk rundt deg uten å måtte ta av hodetelefonene.

N700 kommer i en elegant og komfortabel design med støpbare, polstrede hodetelefoner og justerbart hodebånd som gjør at de sitter perfekt. De fås i svart og kan enkelt brettes og få plass i vesken eller jakkelommen.

Y600 - for de unge, uttrykksfulle og kreative

Nå kommer Y600 også til Norge. Y600 er også trådløs over ear hodetelefoner som både har AKGs unike lydprofil og aktiv støyreduksjon. De har også blitt utstyrt med Ambient Aware og Talk Thru-funksjonene, som lar deg kommunisere med omverdenen din uten å ta av hodetelefonene. Y600 har et stilrent og moderne design og kommer i tre farger; sort, gull og sølv. Ved full lading er batteriets levetid tilstrekkelig til å lytte til musikk eller podcaster via bluetooth i hele 25 timer.

AKG N700 er tilgjengelig i butikk i dag med en veiledende pris på 2990 NOK.

AKG Y600 har salgsstart og kommer i butikk i slutten av april med en veiledende pris på 1990 NOK.


Produktspesifikasjon N700 og Y600

N700 Y600
Type Trådløse hodetelefoner med støyreduksjon Trådløse hodetelefoner med støyreduksjon
Lyd 30 OHM, 10-20kHz 32 OHM, 10-24kHz
Bluetooth Versjon 4.2 Versjon 5.0
Batteri Polymer Li-ion (3.7V, 800 mAh), 23 h batteritid (BT & ANC) Polymer Li-ion (3.7V, 610 mAh), 25 h batteritid (BT & ANC)
Tilkoblinger 3.5 mm og USB C. 3.5 mm og USB C.
Vekt 278 g 322 g
Farge Svart Svart, Gull og Sølv.
Codec SAMSUNG SCALABLE CODEC, SBC, AAC UHQ / AAC / SBC
Kompatibilitet Android & iOS Android & iOS

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument