Gå videre til innhold
Bespoke Life 2023: Samsung presenterer ny teknologi som kan gjøre hver dag bedre

Pressemelding -

Bespoke Life 2023: Samsung presenterer ny teknologi som kan gjøre hver dag bedre

Samsung presenterer sin visjon om "Bespoke Life" som en del av sin ambisjon om å forbedre brukernes liv gjennom energieffektivitet, tilkobling og design

Samsung Electronics Co., Ltd. vil under den tredje utgaven av Bespoke Life 2023, den årlige presentasjonen av nyhetene i Bespoke-serien, starte et nytt kapittel for hjemme- og hvitevarer. Arrangementet vil bli sendt direkte via Samsungs nettside, nyhetsrom og YouTube-kanal klokken 16:00 for å gi en mulighet til å dele selskapets oppgraderte visjon for hvordan «Bespoke Life»-konseptet kan forbedre brukeropplevelsen gjennom energieffektivitet, tilkobling og design.

– Bespoke Life styrker Samsungs ambisjon om å gjøre hjemmene våre og fremtiden mer energieffektive ved å utfordre måten apparatene vi bruker hver dag er designet på, sa Jong-Hee (JH) Han, Vice Chairman, CEO og Head of DX-divisjonen (Device eXperience) hos Samsung Electronics.

– Ved å lansere nye kreative måter for brukere å ‘Bespoke their life’ (skreddersy sine liv), gir våre nyeste produkter og løsninger alle muligheten til å oppleve en mer energieffektiv, tilkoblet og stilfull livsstil.

«Sustainable Life» – Teknologi som kan ha en positiv innvirkning

Samsungs «Bespoke Life»-konsept ble skapt basert på troen på at hjem og hvitevarer kan være en nøkkel til å skape en mer energieffektiv morgendag. Derfor vil årets Bespoke-arrangement fremheve Samsungs innsats for å redusere miljøpåvirkningen, for eksempel et nytt Less Microfiber™ Filter som er en enkel løsning for å redusere mengden mikrofiber og mikroplast som slippes ut i avløpsvannet fra vaskemaskiner.

Samsung redesigner hvert trinn fra innkjøp og produksjon til distribusjon, bruk og resirkulering for å bidra til redusert energiforbruk og lavere karbondioksidutslipp. Eksempler på selskapets bærekraftarbeid inkluderer drift av sirkulære resirkuleringssentre, bruk av bioplastmateriale fra spillolje i Bespoke-kjøleskaps oppbevaringskurver og økt bruk av resirkulerte fiskegarn. Når et produkt er produsert, sendes det i Samsungs nye emballasje hvor plast-tape og plastbånd har blitt erstattet med papir siden begynnelsen av dette året.

For å oppmuntre til energieffektiv bruk av produkter, fortsetter Samsung å øke antallet løsninger som gjør det enkelt å spare energi. Det er derfor fem Bespoke-enheter i form av kjøleskap, vaskemaskiner, tørketromler, oppvaskmaskiner og klimaanlegg, samt Samsungs Eco Heating System, kommer til å inneholde en oppgradert versjon av "SmartThings AI Energy Mode" som snart vil være tilgjengelig i 65 land1.

I tillegg til å jobbe for å redusere energiforbruket til visse produkter, fortsetter Samsung å redusere mengden mikrofiber og mikroplast som slippes ut i avløpsvannet. Etter å ha laget vaskeprogrammer som reduserer mikrofiberutslipp med opptil 54 prosent2, så har Samsung og Patagonia igjen samarbeidet for å nå lansere Less Microfiber™ Filter. Filteret kan fange opp til 98 prosent3 av mikrofibrene som frigjøres under et vaskeprogram. Hvis det brukes ved vask av to kilo tøy, fire ganger i uken, kan filteret bidra til å redusere utslippet av mikroplast med opptil 132 gram per person per år – omtrent det samme som åtte halvliters plastflasker. Less Microfiber™ Filter er nå tilgjengelig for kjøp i Korea og Storbritannia, og vil være tilgjengelig i flere land inkludert Norden i løpet av årets tredje kvartal.

Les mer om Less Microfiber™ Filter her.

«Connected Life» – Baner vei mot det hypertilkoblede hjemmet

«Bespoke» handler om å skreddersy enheter som forenkler og optimaliserer rutinene dine. Gjennom en høyere grad av sammenkobling innenfor produktlinjen og bruk av AI i flere produktkategorier, baner Samsung vei for en ny æra med hypertilkoblede hjem.

Ved å kombinere de nyeste SmartThings-oppgraderingene med AI-teknologi, tilbyr Bespoke-produktene en sømløs automatisert opplevelse i hjemmet der enhetene lærer bruksmønstre og tilpasser funksjoner basert på det smarte hjemmets form og livsstil. For å gjøre det enkelt å utnytte disse mulighetene, har Samsung annonsert at de integrerer støtte for Wi-Fi i over 90 prosent av alle nye produkter, noe som gjør tilkobling til en standard for kommende års produktlinjer.

Samsung har også annonsert lanseringen av Bespoke Jet™ AI – selskapets kraftigste4 trådløse stavstøvsugere og verdens første støvsuger verifisert av UL (Underwriters Laboratories), en ledende uavhengig sikkerhetsvitenskapelig organisasjon, for AI. Ved å kombinere en sugekraft på 280 W5 med en kapasitet på opptil 100 minutter6 per lading, tilbyr Bespoke Jet™ AI det som trengs for å utføre en grundig rengjøring. Modusen for AI-rengjøring, AI Cleaning Mode7, overvåker børstebelastningen og sugekraften for å skille mellom forskjellige rengjøringsmiljøer8 og gulvtyper, for å automatisk optimalisere innstillinger som sugekraft og børstehastighet9 for å maksimere rengjøringsresultater, brukstid og manøvrerbarhet. Støvsugeren består også av en ny heldekkende rengjøringsstasjon: All-In-One Clean Station, som skaper en kraftig roterende syklon for umiddelbart og å effektivt tømme støvbeholderen.

Les mer om Bespoke Jet™ AI her.

«Stylish Life» – Tar personlig design til neste nivå

De tre millioner Bespoke-kjøleskapene som er solgt globalt siden produktlinjen ble lansert, gir et tydelig bilde av kundenes store interesse for produkter som tilbyr flere muligheter og funksjoner enn tradisjonelle standardløsninger. I dag fortsetter nytenkningen rundt hva produkter skal tilby å definere Bespoke-designet – en tilnærming som gir en mer dynamisk og særegen design hver gang den legges til en ny produktkategori.

Fra og med i år består Bespoke-linjen av totalt 15 produktkategorier som er tilgjengelige i 52 land. Hver utvidelse av produktlinjen gjør det mulig å imøtekomme enda flere livsstiler og behov. Basert på det øker Samsung antallet Bespoke-kjøleskap gjennom lanseringen av Bespoke 4-dørs Flex™ med Family Hub™+, og også nye side-by-side og kombinerte kjøl/frys-modeller. Disse forventes å komme til Norden i 2024.

Sjekk ut flere nyheter og mer informasjon på Bespoke Life 2023 7. juni kl. 16:00 på Samsungs YouTube-kanal, Samsung Newsroom og Samsung.com.

1 AI Energy Mode er for tiden tilgjengelig i 40 land, inkludert USA. AI Energy Mode skal etter planen utvides i følgende land i juni: Hellas, Sør-Afrika, Den dominikanske republikk, Luxembourg, Bulgaria, Slovakia, Argentina, Irland, Estland, Costa Rica, Kroatia, Puerto Rico, Finland. Ytterligere utvidelse er planlagt for følgende land i september: Marokko, Saudi-Arabia, De forente arabiske emirater, Oman, Jordan, Irak, Israel, Egypt, Kuwait, Tyrkia, Tunisia.
2 Testet med 2 kg hettegensere i 100 % polyester, sammenlignet Synthetics cycle på Samsungs konvensjonelle modell WW4000T med Less Microfiber cycle på WW9400B. Resultatene kan variere avhengig av klær og miljø. Testet av Ocean Wise Plastics Lab.
3 Testet ved Ocean Wise Plastics Lab på modell WW90T734DWH (med Synthetics cycle, vask av ca. 2 kg syntetisk tekstil) og sammenlignet mengden mikrofibre som frigjøres med og uten Less Microfiber™-filteret installert. Mengden beregnes ved å filtrere avløpsvann gjennom et 50 µm filter. Resultatene kan variere avhengig av klær og miljø.
4 Basert på testing av Korea Testing Laboratory, i samsvar med IEC62885-4:2020-standarden, ved bruk av en håndholdt støvsuger (uten børste) i Jet-modus. Resultatene ble sammenlignet med den oppgitte sugeeffekten til batteridrevne stavstøvsugere med 200 W sugekraft tilgjengelig på markedet (basert på salgsdata mellom januar og desember 2022, utarbeidet av et uavhengig markedsundersøkelsesinstitutt).
5 Basert på testing av Korea Testing Laboratory, i samsvar med IEC62885-4:2020-standarden. Målt ved innløpet til det ikke-motoriserte verktøyet når støvbeholderen er tom, med Jet Mode og et batteri med stor kapasitet som er fulladet. Resultatene ble sammenlignet med den oppgitte sugeeffekten til batteridrevne stavstøvsugere med 200 W sugekraft tilgjengelig på markedet (basert på salgsdata mellom januar og desember 2022, utarbeidet av et uavhengig markedsundersøkelsesinstitutt). Resultatene kan variere basert på faktisk bruk.
6 Den oppgitte driftstiden er basert på bruk av et batteri med stor kapasitet på laveste effektnivå med et ikke-motorisert verktøy tilkoblet. Resultatene kan variere basert på faktisk bruk.
7 AI-funksjoner og ytelse vil bli kontinuerlig oppdatert og oppgradert gjennom SmartThings.
8 Evnen til å identifisere ulike rengjøringsmiljøer kan påvirkes av ytre forhold.
9 Børstens rotasjonshastighet (rpm) kan bare justeres når du bruker Active Dual Brush.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778

Relatert innhold