Gå videre til innhold
Samsung presenterer den globale nyheten Bespoke Jet™ AI – en intelligent og kraftig stavstøvsuger

Pressemelding -

Samsung presenterer den globale nyheten Bespoke Jet™ AI – en intelligent og kraftig stavstøvsuger

Nye og lette Bespoke Jet™, er verdens første UL-verifiserte AI-drevne, trådløse støvsuger, og tilbyr en forbedret rengjøringsopplevelse og førsteklasses brukervennlighet.

Samsung Electronics har i dag annonsert den kommende globale lanseringen av Samsung Bespoke Jet™ AI, selskapets kraftigste trådløse stavstøvsuger hittil med opptil 280 W1 sugekraft, en forbedret selvtømmende All-in-One Clean Station™ og AI-basert funksjonalitet. Modellen Bespoke Jet™ AI 280 vil være tilgjengelig i hele Norden i fargen Satin Black og er tilgjengelig for forhåndsbestilling fra og med i dag, med en norsk anbefalt pris på 15 565 NOK.

– Bespoke Jet™ AI er designet for alle slags livsstiler takket være sugekraft i verdensklasse og AI-baserte rengjøringsfunksjoner som automatisk kan tilpasse seg enhver overflate, sa Junwha Lee, Executive Vice President og Head of Customer Experience Team of Digital Appliances Business i Samsung Electronics.

– Med Bespoke Jet™ AI leverer Samsung en intelligent trådløs støvsuger som hjelper brukere med å håndtere hverdagslige gjøremål på en førsteklasses måte.

Samsungs kraftigste og lengstgående trådløse stavstøvsuger hittil

Bespoke Jet™ AI kommer med en kraftig Hexajet Motor 2.0, som med opptil 280 W sugekraft og en motoreffekt på opptil 730 W gjør den til Samsungs sterkeste støvsugermotor til dags dato. Den ultralette motoren, som bare veier 150 gram, byr på komfortabel bruk samtidig som den øker sugeeffekten med 25 prosent og har 52 prosent høyere rengjøringseffekt enn forrige modell2.

For å kunne tilby kraftigere rengjøring i lengre tid uten ladepause, har Bespoke Jet™ AI opptil hele 100 minutters driftstid3, som er den lengste av alle Samsung trådløse stavstøvsugere. Batteriet på 4500 mAh har 80 prosent mer kapasitet enn tidligere modeller og er optimert for å beholde opptil 70 prosent av ytelsen i opptil 500 sykluser4.

Bespoke Jet™ AI har også et bredt utvalg av børster og tilbehør. Active Dual Brush rengjør effektivt på alle typer gulv og har innebygget LED-belysning for å oppdage støv i mørke områder, mens Slim LED Brush + har et ekstra manøvrerbart design i tillegg til LED-belysning for å effektivt rengjøre vanskelig tilgjengelige områder. For enklere oppbevaring av støvsugeren og dens børster, lar tilbehørsholderen brukere oppbevare enheten sin hvor de vil.

AI-basert rengjøring for en imponerende intelligent rengjøringsopplevelse

Med den splitter nye AI-modusen, basert på Samsungs AI Optimum Tech, tilbyr Bespoke Jet™ AI effektiv rengjøring av en lang rekke miljøer. Bespoke Jet™ AI er den første trådløse stavstøvsugeren med AI-verifisering fra UL Solutions, en ledende uavhengig sikkerhetsvitenskapelig organisasjon. AI-rengjøringsmodusen lar støvsugeren fastslå gulvtype for å gi både optimalisert rengjøring og maksimal batterieffektivitet.

Med AI Cleaning Mode vil Bespoke Jet™ AI først vurdere børstebelastningen via kontrollfunksjonen for sugebevegelser, og lufttrykket gjennom trykksensorene. Deretter analyseres dataene for å klassifisere hvilken type gulv den er plassert på, og den resulterende algoritmen vil automatisk bli brukt for å justere til optimal sugekraft og børsterullehastighet5.

Med AI-modusen slått på, kan Bespoke Jet™ AI redusere batteriforbruket med opptil 14 prosent og øke manøvrerbarheten med opptil 6 prosent når den brukes med Active Dual Brush. Når den brukes med Slim LED Brush +, kan batteriforbruket reduseres med opptil 21 prosent og manøvrerbarheten økes med opptil 8 prosent6.

I tillegg til Bespoke Jet™ AIs AI Cleaning Mode, lar SmartThings-appen og Smart Wi-Fi-tilkobling brukere tilpasse støvsugeren og dens funksjoner samtidig som de opprettholder maksimal støvsugerytelse gjennom den smarte selvdiagnosefunksjonen. Alt dette for en mer effektiv rengjøringsopplevelse.

Hygienisk støvfjerning med en oppgradert All-in-One Clean Station™

Bespoke Jet™ AIs oppgraderte Auto Empty All-in-One Clean Station™ bruker Air Pulse-teknologi for å automatisk tømme støvbeholderen for en raskere og mer hygienisk rengjøring. Når beholderen er tømt, snurrer den kraftige Air Spin Edge-teknologien syklontrommelen med en bladhastighet på opptil 1 000 rpm for å tømme alt rusk, inkludert gjenværende hår som kan ha festet seg på gitteret.

Den forbedrede All-in-One Clean Station™ har også auto-lukking for å automatisk lukker lokket etter hver avhending, sammen med kraftigere støvhåndteringsytelse gjennom støvsugerens 99,999 % Multi-layered Filtration System som fanger opp finkornet støv, samt en forbedret hårfjerningsrate på 997 prosent for en mer hygienisk tømming av støvbeholderen.

Lanseringen av Bespoke Jet™ AI viser Samsungs fokus på å utvide sin tilstedeværelse i det globale markedet for håndholdte stavstøvsugere ved å gi flere forbrukere løsninger som tilbyr både førsteklasses design og praktisk brukervennlighet.

Følg med på Samsung Newsroom for å finne ut mer om hvordan Bespoke Jet™ AI tilbyr brukere smarte og kraftige rengjøringsopplevelser drevet av økt brukstid, smidig bruk og hygienisk tømming.

Les mer om Bespoke Life 2023-arrangementet hvor Bespoke Jet™ AI ble presentert her.

* Innholdet ble revidert 14. juli 2023 for å gi mer nøyaktig informasjon.

1 Basert på tester fra Korea Testing Laboratory, i samsvar med IEC62885-4:2020-standarden. Målt ved innløpet til det ikke-motoriserte verktøyet når beholderen er tom, med Jet Mode og et batteri med stor kapasitet som er fulladet.
2 Sammenlignet med 210 W sugekraft på Bespoke Jet™.
3 Den angitte driftstiden er for det laveste effektnivået med et ikke-motorisert verktøy tilkoblet. Resultatene kan variere basert på faktisk bruk.
4 Beholder 70 % kapasitet etter 500 brukssykluser, basert på batteripakkens kapasitet (4500mA). 1 syklus: Full utladning etter full lading (100 % ~ 0 %). Resultatene kan variere avhengig av bruk. Basert på interne tester.
5 Justering av børsterullhastigheten gjelder kun for Jet Dual.
6 Basert på interne tester med Active Dual Brush, i samsvar med det globale gjennomsnittlige gulvsammensetningsforholdet - tregulv 76 % og teppe 24 %. Den oppnår samme rengjøringsytelse som Mid-modus med 2 % eller mindre forskjell i rengjøringseffektivitet, i samsvar med IEC 62885-2 Cl. 5.1 og 5.3 standard. Batteriforbruket ble målt basert på den faktiske mengden strøm som ble forbrukt ved bruk av støvsugeren i 35 minutter fra fulladet tilstand. Driftsevnen er basert på den faktiske målte verdien i henhold til IEC 62885-2 CL. 7.3.9 standard. Resultatene kan variere avhengig av faktiske bruksforhold. Effekten kan variere når du bruker Slim LED Brush+.
7 Basert på interne tester. Hårfjerningshastigheten måles ved å sammenligne vekten av beholderen før og etter suging av hår til det når makslinjen og tømmes med Clean Station. Resultatene kan variere avhengig av faktiske bruksforhold.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778

Relatert innhold