Følg Samsung Electronics Nordic AB

Din musikk i hvert rom med Samsung Multiroom

Pressemelding   •   mai 26, 2014 10:00 CEST

Trådløs frihet med Spotify Connect gjør det lekende lett – nå lanseres høyttalerne M5 og M7  


Oslo 26. mai 2014
– Kombinasjonen av smarttelefoner og streamingtjenester har raskt gjort trådløse lydsystemer populære. Nå lanserer Samsung en helt ny produktfamilie innen denne kategorien. Med nye Samsung Multiroom kan du spille musikk når og hvordan du vil.

Samsung Multiroom er vår tids moderne musikksystem der brukeren selv velger antall høyttalere ut ifra behov. Ved lansering kommer to modeller i svart og hvitt, M7, og den noe mindre M5. Systemets hjerne er en hub som enkelt kobles til en ruter, og som deretter skaper et eget nettverk der den uforstyrret og trådløst kommuniserer med høyttalerne. Slik optimaliseres også lydkvaliteten.

Med flere høyttalere kan du velge mellom å spille ulik musikk i ulike rom, det samme i alle rom eller bare i ett rom. Det er ikke noe problem å bruke kun en høyttaler, og spille musikk via Bluetooth med din smarttelefon, som du kobler sammen via NFC. 

Det er utrolig enkelt å styre det nye lydsystemet, uavhengig av hvor mange høyttalere som brukes. Alt du trenger er en smarttelefon eller tablet, og appen Samsung Multiroom. Via appen er du familiens DJ og styrer volum, sang og høyttalervalg på en enkel måte. Det er utrolig lett å flytte musikk fra et rom til et annet (fra en høyttaler til en annen) via ”dra-og-slipp” direkte i appen. Appen Samsung Multiroom har også flere ulike streamingtjenester. En av dem er Spotify*, som gjøres tilgjengelig via teknologien Spotify Connect. Det innebærer at brukere kan spille musikk direkte fra Spotify-appen akkurat som vanlig, med full funksjonalitet, uten at musikken avbrytes ved for eksempel innkommende samtaler.

Med Samsungs brede produktportefølje skaper Multiroom mange muligheter. Sammen med årets smart-TV-er, utvalgte soundbars, hjemmekinosystem og Blu-Ray-spillere er det mulig å bygge sin egen trådløse Samsung-familie. Og med hjelp av Samsung LinkMate kan også Wi-Fi-kompatible lydenheter fra andre produsenter kobles til.

Samsung Multiroom kommer i butikk i slutten av mai. Anbefalte utsalgspriser: M7 (3 500 kroner), M5 (2 500 kroner), hub (500 kroner), LinkMate (3 000 kroner).

* Spotify kommer til å bli tilgjengelig via en oppdatering (OTN) som slippes i begynnelsen av juni.

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200


Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og skaper nye muligheter for mennesker over hele verden. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, LTE-systemer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning på 216,7 milliarder dollar i 2013. For mer informasjon besøk www.samsung.no