Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsungs Multiroom-system utvides med den nye høyttaleren M3

Pressemelding   •   sep 02, 2014 09:00 CEST

Trådløs musikk via Wi-Fi – lillebroren til M5 og M7 vises på IFA-messen i Berlin

Oslo, 2. september 2014 – Tidligere i år lanserte Samsung det nye lydsystemet Multiroom med støtte for Spotify Connect. Multiroom er et moderne lydsystem hvor musikken spilles av via Wi-Fi og du velger selv hvilke høyttalere som skal brukes ut fra ditt behov. Lanseringen av den mer kompakte og rimeligere modellen M3 øker nå mulighetene for å skreddersy ditt eget lydsystem med musikk i hvert rom.

Med flere høyttalere kan du velge mellom å spille forskjellige sanger i forskjellige rom, samme sang i alle rom eller én sang i ett rom. Dersom du ikke har tilgang til et nettverk går det selvfølgelig fint å bare bruke én høyttaler og spille musikk via Bluetooth og smarttelefonen din som enkelt kobles til via NFC.

Musikk direkte fra Spotify-appen
Med Spotify Connect kan du enkelt spille musikk direkte fra Spotify-appen akkurat slik du er vant til, med full funksjonalitet og uten at musikken avbrytes av for eksempel innkommende samtaler. Samsung og Spotify forteller mer om sin felles fremtidige strategi på IFA 2014.

Det er enkelt å installere og bruke det nye lydsystemet, uansett hvor mange høyttalere som brukes. Det eneste du trenger å gjøre er å koble en Multiroom-hub til hjemmenettverket ditt via routeren og så koble høyttalerne til hubben. Deretter laster du ned appen Samsung Multiroom på din smarttelefon eller tablet, som gjør at du kan styre alt – fra volum og sanger til valg av høyttaler.

M3 lanseres i september, og anbefalt utsalgspris er 1 700 kroner. Anbefalt utsalgspris på de eksisterende høyttalerne M5 og EISA-vinneren M7 er 2 500 kroner og 3 500 kroner.


PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200


Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Samsung har 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning på 216,7 milliarder dollar i 2013. Vårt mål er å tilby nye muligheter til mennesker overalt. For mer informasjon besøk www.samsung.no