Følg Samsung Electronics Nordic AB

Fra og med i dag leverer Samsung Apple Music til sine Smart TV-er

Pressemelding   •   apr 23, 2020 16:07 CEST

Oslo 23. april, 2020 – Samsung kunngjorde at de fra i dag, er det første TV-merket som integrere Apple Music på sine Smart TV-plattform.Forbrukere i over 100 land vil nå kunne glede seg over å ha Apple Music med en gang, på sine Samsung Smart TV-er.

Etter hvert som folk over hele verden bruker mer tid hjemme, har Samsung lagt til flere underholdnings- og velværealternativer til sin Smart TV-plattform. Med Apple Music - tilgjengelig på modeller fra 2018 til 2020 - kan abonnenter streame over 60 millioner sanger uten annonser, se musikkvideoer og utforske tusenvis av spillelister kuratert av musikkeksperter og produsenter i verdensklasse.

Apple Music-abonnenter kan også få tilpassede daglige anbefalinger og stille inn på den innovative Beats 1-radiostasjonen, en global live stream med eksklusive show av artister som Frank Ocean, Nicki Minaj, The Weeknd, DJ Khaled og Elton John. I tillegg vil abonnenter også ha tilgang til nytt "At Home With Apple Music"-innhold som inkluderer nye redaksjonelle spillelister, innspilte FaceTime-chats med artister hjemme, spesielle artist-intervjuer og spillelister med mer for å skape en følelse av forbindelse og fellesskap i løpet av denne tiden med distansering.

– Målet vårt har alltid vært å levere de beste underholdningsopplevelsene til forbrukerne - og etter hvert som folk bruker mer tid hjemme, er vi mer opptatt av det oppdraget enn noen gang. I fjor var vi den første TV-produsenten som tilbydde Apple TV-appen, og i dag er vi de første som tilbyr Apple Music. Samarbeidet vårt med Apple har bidratt til å gi forbrukerne en enestående serie forskjellige underholdningsalternativer, spesielt ettersom de søker etter flere innholdsvalg fra Smart TV-ene, sier Knut-Eirik Bruvold-Rørnes, produktspesialist på TV hos Samsung Norge.

Eiere av Samsung Smart TV-er kan laste ned Apple Music fra Samsung Smart TV App Store, logge på en eksisterende konto med Apple-ID-en, eller starte abonnementsprosessen rett fra TV-en. Samsung Smart TV-eiere kan prøve Apple Music gratis i 3 måneder med et individ-, familie- eller studentabonnement.

I tillegg til Apple Musics enorme katalog, kan abonnenter også se originale show, konserter og annet eksklusivt innhold på Samsung Smart TV-er.

For mer informasjon om Samsungs Smart TV-er, besøkwww.samsung.com/tvs/

Om Apple Music

Apple elsker musikk.Med iPod og iTunes revolusjonerte Apple musikkopplevelsen ved å sette tusen sanger i lommen.I dag tar Apple Music dette til det ypperste med over 60 millioner sanger, tusenvis av spillelister og daglige utvalg fra verdens beste musikkeksperter inkludert Beats 1 Radio, en global live stream.Siden 2015 har Apple Music ønsket flere titalls millioner abonnenter velkommen i 167land.Streamer sømløst til iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV, Mac, HomePod og CarPlay, og gjør Apple Music til den mest komplette musikkopplevelsen på planeten.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument