Gå videre til innhold
Galaxy Watch4-serien er forbedret med en mer kraftfull hardware som gir en mer sømløs og påkoblet brukeropplevelse enn noensinne.
Galaxy Watch4-serien er forbedret med en mer kraftfull hardware som gir en mer sømløs og påkoblet brukeropplevelse enn noensinne.

Pressemelding -

Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic: Forandrer Smartwatch-opplevelsen

Galaxy Watch4-serien kommer med en rekke helsefunksjoner, et helt nytt operativsystem og brukergrensesnitt som gir forbedret ytelse. 

I dag lanseres Samsung Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic – og med det en helt ny epoke for smartklokker. Galaxy Watch4-serien er de første smartklokkene med det nye grensesnittet Wear OS™ som driftes av Samsung og er utviklet sammen med Google™. Klokkene er utstyrt med Samsungs egne grensesnitt One UI Watch – Samsungs mest intuitive brukergrensesnitt hittil. 

Galaxy Watch4-serien er forbedret med en mer kraftfull hardware som gir en mer sømløs og påkoblet brukeropplevelse enn noensinne. De nye enhetene har også blitt redesignet for å gi de beste hverdagsverktøyene for en bedre helse[1].

– Vi har sett en utrolig sterk vekst når det gjelder Galaxy Watch-serien etter hvert som forbrukerne har oppdaget helserelaterte funksjoner i våre smartklokker. Vi vet at veien til en sunn livsstil er ulik for alle, og derfor har vi laget en robust enhet med treningsfunksjoner for å gi folk nyttig innsikt i sin generelle helsetilstand, Anders Walmann, produktspesialist Samsung Norge.

Samsungs mest avanserte enhet innen helsefunksjoner

Galaxy Watch4 er utstyrt med Samsungs banebrytende BioActive Sensor, og har et mindre og mer kompakt design uten at det går på bekostning av målenøyaktigheten. Den nye 3-i-1-sensoren bruker kun én chip for å drifte tre kraftfulle helsesensorer som innebærer pulsmåling, EKG (Elektrokardiografi) og for første gangen noensinne i en klokke; måling av sammensetning kroppens gjennom Bioelektrisk Impedansanalyse. Brukerne kan dermed måle blodtrykk, hjerterytme (EKG),[2] oksygenmetning i blodet (Saturation)[3] og beregne sin kroppssammensetning[4].

Samsungs helt nye måleverktøy for kroppens sammensetning gir brukerne bedre forståelse for sin generelle helse og kondisjon gjennom målinger av fett, muskler, skjelett og BMI. Nå kan du enkelt kontrollere din kroppssammensetning fra håndleddet med bare to fingre – hvor som helst. Etter ca. 15 sekunder fanger klokken opp hele 2.400 datapunkter.


De nye smarte klokkene har i tillegg en rekke helsefunksjoner som vi i dag forventer oss av en smartklokke i flaggskipklassen. Hold oversikt over dine daglige treningsaktiviteter, få tilgang til et bredt utvalg av treningsøkter med instruksjoner[5], utfordre venner og familie til gruppetreninger eller skap et treningsstudio hjemme ved å koble Galaxy Watch4 til din kompatible Samsung Smart TV
der[6]kaloriforbruk og hjertefrekvens vises på skjermen for en enklere oversikt. Og når det er på tide med hvile tilbyr Galaxy Watch4-serien den mest komplette oversikten av søvnmønsteret ditt, med flere detaljer enn tidligere[7]. Klokkene registrerer lyden av snorking[8], men måler også oksygenmetning i blodet når du sover[9]. Gjennom søvnpoeng kan Galaxy Watch4 hjelpe deg med bedre hvile.

Den ultimate mobilopplevelsen med One UI Watch and Wear OS som driftes av Samsung

Enkelhet og effektivitet er kjennetegn for Galaxy smartwatch-plattformen – og med Samsungs helt nye One UI Watch og Wear OS Powered by Samsung har vi gjort smartwatch- og Samsung Galaxy-opplevelsen enda mer sømløs. Med One UI Watch installeres kompatible apper automatisk på klokken når de lastes ned på telefonen og [10]viktige innstillinger – som «ikke forstyrr», alarm og blokkerte samtaler - synkroniseres direkte. Auto Switch [11]sikrer at Galaxy Buds kan veksle lyden mellom telefonen og klokken avhengig av hvilken enhet du vil bruke.

Kraftfull teknikk med et batteri som holder

Du kan få opp til 40 timers [12] batteritid, noe som er mer en nok for å holde klokken i gang i over et døgn. Og dette selv med en raskere prosessor, en skjerm med høyere oppløsning, økt minne og mer sofistikerte helsefunksjoner enn tidligere generasjoner. Når du trenger å lade klokken gir en 30 minutters ladning opp til 10 timers batteri[13].

Pris og tilgjengelighet

Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic er tilgjengelige for forhåndsbestilling i utvalgte markeder fra og med 11.august, og er tilgjengelig i butikk fra og med 27.august. Begge klokkene har et tynnere, stilrent og mer elegant design en tidligere generasjoner – og en mengde ulike
armbånd [14]samt tilpassede urskiver, for å gjøre nettopp din klokke unik for deg.

Veiledende pris

Galaxy Watch4 Classic 46mm LTE

4 690 NOK

Galaxy Watch4 Classic 46mm BT

3 990 NOK

Galaxy Watch4 Classic 42mm LTE

4 390 NOK

Galaxy Watch4 Classic 42mm BT

3 790 NOK

Galaxy Watch4 44mm LTE

3 690 NOK

Galaxy Watch4 44mm BT

2 990 NOK

Galaxy Watch4 40mm LTE

3 290 NOK

Galaxy Watch4 40mm BT

2 790 NOK

Galaxy Watch4 – Samsungs moderne og minimalistiske alternativ er utviklet for allsidig bruk gjennom hele dagen. Ved lanseringen vil 40mm-varianten være tilgjengelig i Black, Silver og Pink Gold, mens 44mm-varianten vil finnes i fargene Black, Silver og Green.

Galaxy Watch4 Classic - For de som ønsker en mer klassisk og tidløs klokke med Samsungs kjente, roterende ring. Både 42mm og 46mm-varianten vil være tilgjengelig i fargene Black og Silver.

Mer informasjon om Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic og for å finne din egen stil gjennom å blande og matche Galaxy Watch4-seriens farger og reimer virtuelt, besøk https://www.samsung.com/no/watches/watchstudio/


[1]Erstatter ikke profesjonelle målemetoder for diagnose eller behandling av kvalifiserte helsepersonell.

[2]Krever Samsung Galaxy Smartphone med Android 7 eller nyere, og Samsung Health Monitor-appen som kun er tilgjengelig i Samsung Galaxy app store. EKG-appen skal ikke erstatte tradisjonelle målemetoder eller behandlinger. EKG-appen er ikke ment for brukere med andre kjente arytmier enn atrieflimmer eller brukere under 22 år. Brukere bør ikke tolke eller foreta kliniske målinger basert på produktenes resultater uten samråd med kvalifisert helsepersonell.

[3] Funksjonen for måling av oksygenmetthet i blodet (SpO2) skal ikke brukes for å diagnostisere sykdom eller andre tilstander. Brukere bør ikke tolke eller foreta kliniske målinger basert på produktenes resultater uten samråd med kvalifisert helsepersonell. Måling av SpO2 er kun tilgjengelig i utvalgte markeder.


[4]Tiltenkt for generell forståelse og referanser for din kropp. Ikke tiltenkt for å oppdage, diagnostisere eller behandle medisinsk tilstand eller sykdom. Vennligst kontakt lisensiert helsepersonell for rådgivning. Ikke bruk funksjonen for måling av din kroppssammensetning om du har en pacemaker eller andre implanterte medisinske produkter. Ikke mål kroppssammensetningen din om du er gravid. Måleresultatene kan være feilaktige om du er under 20 år.

[5] Ekstrakostnader kan forekomme.

[6] For øyeblikket tilgjengelig kun i Canada, Korea, Storbritannia og USA. Tilgjengeligheten kan variere på tidligere Samsung Smart TV-modeller, Samsung Smart TV AU7000 (2021) og nyere modeller.

[7] Kun tiltenkt for generelle helse- og treningsformål. Ikke til bruk for å oppdage, diagnostisere eller behandle medisinske tilstander eller sykdommer. Målingene er kun for din personlige referanse. Kontakt lege for profesjonelle råd. Krever Samsung Health app-versjon 6.18, eller nyere, for å kunne se søvnhistorikk.

[8] For å spille inn snorking må du ha klokken på armen mens du sover og plassere telefonen på en stabil overflate i nærheten av hodet, for eksempel på nattbordet med telefonens bunn siktet mot deg.

[9] Denne funksjonen og tilhørende programvare er ikke tiltenkt å anvendes ved diagnose av sykdom eller andre tilstander.

[10] Begrenset til klokkekompatible apper lastet ned fra Google Play Butikk. Tilgjengelig etter at klokken er koblet til en smarttelefon. Krever den nyeste versjonen av Google Play Butikk på den tilkoblede enheten.

[11] Denne funksjonen er tilgjengelig på Galaxy Buds + og senere modeller, i kombinasjon med Galaxy -smarttelefoner med One UI 3.1.1 eller nyere.

[12] Faktisk batterilevetid kan variere avhengig av bruksforhold, for eksempel funksjonsinnstillinger, filavspillingstype og Bluetooth -signalstyrke.

[13] Faktisk batterilevetid kan variere avhengig av bruksforhold, for eksempel funksjonsinnstillinger, filavspillingstype og Bluetooth -signalstyrke.

[14] Utskiftbare urarmbånd selges separat.

[15] Alle funksjoner, spesifikasjoner og annen produktinformasjon som oppgis i dette dokumentet, inklusiv, men ikke begrenset til fordelene, prisen, designet, prissettingen, komponentene, ytelsen, tilgjengeligheten og funksjonene i produktene, kan endres uten forvarsel.

[16] Enkelte funksjoner kan være utilgjengelige på enheter som ikke kommer fra Samsung. Kompatible enheter kan variere avhengig av marked, operatør eller varemerke.

[17] Målene angis uten å ta hensyn til utstikkende helsesensor.

[18] Uten klokkearmbånd.

[19] Den faktiske batteritiden kan variere i forhold til brukerforhold som funksjonsinnstillinger, filtype og Bluetooth-signalstyrke.

[20] LTE-anslutning finns endast i LTE-modeller och kräver ett separat abonnemang. Kontakt din operatøren for mer informasjon.

Emner


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778