Gå videre til innhold
Galaxy Z Flip - Samsungs første mobil med brettbar glassskjerm er nå lansert

Pressemelding -

Galaxy Z Flip - Samsungs første mobil med brettbar glassskjerm er nå lansert

Galaxy Z Flip er en elegant, kompakt og fleksibel innovasjon, hvorden banebrytende skjermen i brettbart glass åpner for helt nye muligheter og opplevelser.

Oslo 11. februar 2020- I kveld viser Samsung for første gang Galaxy Z Flip, en designrevolusjon og Samsungs første telefon på markedet med en brettbar skjerm i glass. Den 6,7-tommers glassskjermen kan enkelt brettes inn som en mindre enhet som lett passer i hånden, lommen eller vesken mens du holder den indre skjermen beskyttet. Galaxy Z Flip er utstyrt med en innovativ hengselteknologi kalt Hideaway Hinge og et tilpasset brukergrensesnitt. Det gir Galaxy Z Flip nye smarte måter til å ta bilder, spille inn filmer og ringe videosamtaler uten å måtte holde telefonen.

- Vår ambisjon er å hele tiden drive teknologisk utvikling for å skape nye opplevelser og muligheter for brukerne våre. Galaxy Z Flip, med sitt brettbare glassdisplay og nye formfaktor, flytter virkelig grensene for hva en mobiltelefon kan gjøre. Vi tror det vil appellere til designbevisste, kreative og sosiale brukere, sier Andreas Bergqvist, produktsjef for mobiltelefoner hos Samsung i Norden.

Mote møter teknologisk innovasjon

Galaxy Fold var den store lanseringen for en ny epoke med brettbare telefoner, og nå ønsker Samsung å fortsette å forme fremtiden med Galaxy Z Flip. Galaxy Z Flip er det første produktet i Z-serien, en helt ny serie brettbare telefoner fra Samsung og demonstrerer Samsungs engasjement for kategorien. Den kompakte og stilige designen til Galaxy Z Flip er designet for de uttrykksfulle og sosiale menneskene som ser teknologi som en åpenbar del av livet.

  • Samsungs første brettbare skjerm i glass- Galaxy Z Flip har den nye skjermen Infinity Flex Display med Samsungs revolusjonerende brettbare Ultra Thin Glass(UTG), som gjør telefonen smalere og gir en luksuriøs finish og preg. Det sentrerte kamerahullet betyr også at mesteparten av overflaten på telefonen er dekket av skjermen. Displayet, med Samsungs første 21.9: 9-format, lar brukerne få tilgang til favorittinnholdet sitt på best mulig måte.
  • Stil som passer i lommen- For maksimal fleksibilitet kan Galaxy Z Flip brettes til størrelsen på en mindre lommebok som brukeren enkelt kan oppbevare i lommen eller vesken. Når Galaxy Z Flip er brettet sammen, er den en stilig og kompakt mobil, og når den er åpnet vises den 6,7 tommers store glassskjermen. Med velvalgte fargepaletter, avrundede hjørner og en fremovervendt skjerm som lukkes med et særegent klikk, vil Galaxy Z Flip tiltrekke mange nysgjerrige blikk.
  • Den nye Hideaway Hinge-teknologien- Galaxy Z Flip presenterer den nye innovasjonen Hideaway Hinge, som er en teknologisk revolusjon i seg selv. Gjennom doble mekanismer utvikles hengselfunksjonen for å sikre at hver åpning og folding er jevn og stabil. Galaxy Z Flip kan holde seg åpen i flere vinkler, som en bærbar PC, mellom 70 ° og 110 °, slik at brukerne enkelt kan finne akkurat den vinkelen de trenger. Stående på bordet er Galaxy Z Flip i en perfekt posisjon for å ta en selfie, en videosamtale eller for å spille inn en video av deg selv.

Nye brettbare opplevelser

Galaxy Z Flip er designet for en moderne og aktiv livsstil. Ved å åpne Galaxy Z Flip i forskjellige vinkler, kan brukeren gjøre mer, uten å måtte holde telefonen. Muligheter som ikke tidligere var tilgjengelige i mobilmarkedet.

  • Flex-modus- Samsung har jobbet tett med Google for å utvikle brukergrensesnittet One UI med Flex-modus, en spesiell modus tilpasset den unike fremtidsrettede formfaktoren som Galaxy Z Flip muliggjør. Når enheten står av seg selv, er skjermen delt inn i to 4-tommers store skjermer slik at brukere enkelt kan se bilder eller videoer på den øvre halvdelen og kontrollere eller kommentere innhold på den nedre skjermen.
  • Innovativt kamera- Galaxy Z Flip står bokstavelig talt på egne ben, slik at brukere kan ta bilder eller filme mer, alt fra å ta gruppebilder til å vlogge. Dette betyr at det er enklere enn noen gang å lage sosialt medieinnhold fra perfekte vinkler uten behov for ekstra utstyr for å plassere og håndtere kameraet - bare plassér Galaxy Z Flip på bordet. Med nattmodus trengs ingen blitz for å ta gode bilder og videoer, selv i mørkere omgivelser. I lukket modus kan brukeren enkelt ta selfies med hovedkameraet med én hånd uten å måtte brette opp telefonen. Ta opp videoer i forholdet 16:9 - perfekt format for opplasting på sosiale medier.
  • Varsler på brukerens vilkår- Uansett om Galaxy Z Flip er åpen eller brettet, er det enkelt å få tilgang til alle varsler. Når du er lukket, er det enkelt å se dato, klokkeslett og batteri på den eksterne skjermen. Få varsler i sanntid, slik at du enkelt kan svare på en samtale uten å åpne Galaxy Z Flip, eller svare på en tekstmelding ved bare å trykke på varselet og brett ut telefonen for å svare umiddelbart i full størrelse.
  • Multi-Active Window- Multitask sømløst gjennom Multi-Active Window. Det er bare å åpne Multi-Window og dra appene du vil bruke samtidig dit. For eksempel kan brukere se et YouTube-klipp på øvre halvdel mens de kommenterer klippet på nedre halvdel.

Det beste av Galaxy

Som en del av Galaxy-familien kommer Galaxy Z Flip også med det høye kvalitetsnivået brukere har blitt vant til. Det inkluderer kamera, skjerm, batteri, sikkerhet og til og med tjenester som Samsung Health, Samsung Pay, Samsung Knox og mer. Det allsidige kameraet gir profesjonell kvalitet gjennom 4K videoopptak sammen med Live Focus og Super Steady-funksjoner. Galaxy Z Flip har et optimalisert batterisystem som deler batteriet i to for høyere batterikapasitet uten å ta mer plass. Med trådløs batterilading kan brukere også lade Galaxy Buds, Galaxy Watch eller en venns enhet direkte på Galaxy Z Flip.

Samsung Galaxy Z Flip har salgsstart 21. februar og kommer i fargene Mirror Purple og Mirror Black. Veiledende pris er 16 000 NOK.

For mer informasjon om Samsung Galaxy Z Flip, vennligst besøk: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxyeller www.samsung.com/galaxy

Produktspesifikasjon Samsung Galaxy Z Flip


Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/no/pressroom/samsung

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778