Følg Samsung Electronics Nordic AB

IFA 2019: Samsung Electronics feirer femti år med design i forkant

Pressemelding   •   sep 05, 2019 11:00 CEST

Samsung introduserer flere intelligente og tilkoblede produkter som alle er designet for en moderne livsstil.

Oslo 5 september, 2019 – I dag feirer Samsung Electronics 50 års jubileum på IFA og under pressekonferansen i Berlin presenterte organisasjonen sin visjon for innovasjon, oppkobling og fremtiden.

Samsung avslørte blant annet at de kommer til å tilgjengeliggjøre QLED 8K teknologien gjennom å introdusere et fullstendig utvalg av QLED 8K TV-er, at de kommer til å fortsette utviklingen innen markedet for hjemmeelektronikk med deres BESPOKE-sortiment med tilpassbare kjøleskap og at de kommer til å fortsette med å ekspandere Samsungs 5G enheter. Nyhetene er et tegn på Samsungs ambisjon om å forbedre og utvide utvalget av unike og nytenkende produkter og tjenester som er designet for å møte fremtiden.

”Helt siden Samsungs første sort-hvitt TV ble lansert for nesten 50 år siden har vi introdusert nyskapende teknologi innen forbrukerelektronikk, hjemmeelektronikk og mobilteknologi. Samsung kommer til å fortsette å bygge sin arv og tilby livsforbedrende løsninger til våre kunder” sier Daniel Kvalheim, Technical Account Manager hos Samsung Norge.

QLED 8K-TV, nå også som 55-tommer

Siden lanseringen av Samsungs QLED 8K TV i fjor, har antallet kjøp av QLED TV-er økt med 200 prosent årlig. Denne umiddelbare mottagelsen av teknologien har ført til at flere enn to millioner enheter har blitt solgt verden over allerede i første halvdel av 2019. For å forsterke produktlinjen ytterligere, kommer en 55-tommer QLED 8K TV til å finnes i Samsungs QLED-sortiment sammen med 65, 75, 82 og 98-tommers versjonene. 55-tommer QLED 8K TV-en introduseres globalt i løpet av september 2019.

BESPOKE Kjøleskap for en moderne livsstil

Ettersom grensen mellom møbler og hvitevarer viskes ut, fortsetter Samsung å utvikle tilpassbare løsninger til hjemmet for å imøtekomme forbrukerens behov i størst mulig grad. Som en del av dette kommer Samsungs banebrytende BESPOKE kjøleskap til Europa. BESPOKE er designet som standariserte enheter, med flere størrelser og med en til fire dører, som gjør at disse kjøleskapene enkelt kan integreres i flere ulike miljøer og tilpasses den enkeltes livsstil.

Galaxy Note10, Galaxy Tab S6 og Galaxy Watch Active2

I tillegg til nyhetene innen TV og hjemmeelektronikk har Samsung lansert mange produkter innen mobil og wearables. Galaxy Note10 og Note 10+ gir kraft og prestasjon som gjør det mulig for brukeren å arbeide akkurat som de vil og bruke sin kreativitet uansett hvor de befinner seg. Den nye Galaxy Tab S6, som leveres med Signature S pen, er verdens første nettbrett som har dobbelt kamera med Ultra Wide Lens og 10,5” AMOLED display. Samsung kan også avsløre at forsalg av Galaxy Watch Active2 starter den 6. september.

Samsung Town

Siden 2017 har Samsung vist frem sin innovative teknologi i Samsung Town, et spesialdesignet sted hvor gjester kan være en del av Samsungs komplette utvalg og oppleve den unike og behagelige hverdagen i et tilkoblet liv. I år endret Samsung tilnærming ved å designe rom for ulike typer forbrukere, uansett om du er frilanser, influencer eller feks nygift, finnes det et rom for akkurat deg. I Samsung Town demonstreres til og med hvordan livet blir enklere med Samsungs automatiserte Samsung Bots.

For å få mer informasjon om Samsung-produkter som annonseres på IFA 2019, besøk Samsung Electronics stand i City Cube Berlin fra 6. til 11. september.

For ytterligere informasjon om Samsung og våre produkter, besøk www.samsung.com

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com