Gå videre til innhold
Inspirasjon og energi gjennom hele arbeidsdagen med Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 edge

Pressemelding -

Inspirasjon og energi gjennom hele arbeidsdagen med Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 edge

En effektiv arbeidskollega å stole på – en liten prestasjonshelt med enda bedre batteritid.

Oslo – 5 mars 2015 – Har du nok batteri for å ta den siste viktige jobbsamtalen? Lagres viktig selskapsinformasjon på en sikker måte på mobilen din? Streiker mobilen din når du skal gjøre flere ting på én gang? Her kommer løsningen – din nye arbeidskollega Samsung Galaxy S6. En telefon som har mange smarte muligheter du kommer til å bruke i ditt fremtidige arbeidsliv.

På Unpacked 1. mars i forbindelse med verdens største mobilmesse (Mobile World Congress) i Barcelona, presenterte Samsung sin siste flaggskipmobil. Galaxy S6 og Galaxy S6 edge er de meste avanserte modellene på markedet for smarttelefoner i dag. Den siste modellen har i tillegg en buet skjerm som dekker tre sider, noe som både visuelt og konseptuelt er et bevis på Samsung sin innovasjonskraft.

Lang batteritid og trådløs ladning
De nye modellene er gjerrig med energiforbruket, noe som gir lang batteritid. For ytterligere å øke batteritiden har den også Smart Manager, en forhåndsinstallert widget som anbefaler hvilke apper du bør avslutte eller til og med avinstallere. I de tilfellene der du kun har tilgang til strøm for en kort periode, reddes du av en hurtigladningsfunksjon som gir deg opp til fire timer standby-tid etter kun 10 minutters ladning. Den raskeste ladningen fra null til hundre går på cirka 80 minutter. En annen innovativ funksjon er den innebygde muligheten for trådløs ladning. Plassér telefonen på ladningsplaten (tilvalg) ved din arbeidsplass, så har du alltid en ladet mobil uten ledningskluss.

Sov godt om natten med Samsung KNOX
Den raske fremveksten av mobilbruk har også ført med seg en sikkerhetsrisiko. Ikke minst med tanke på at grensene mellom arbeid og fritid viskes ut, og at vi bruker telefonen til begge deler. Hvis ikke bedriftene gir sine medarbeidere riktig verktøy for å løse arbeidsoppgavene sine, finner de raskt egne løsninger, noe som innebærer en sikkerhetsrisiko. Ved hjelp av den mobile sikkerhetsplattformen Samsung KNOX kan bedrifter på en enkel måte beskytte og skille ut bedrifts-sensitiv data fra private data på telefon. Samtidig beskyttes enheten mot virus som for eksempel trojaner. KNOX er bevist sikkert, og har nettopp blitt sertifisert av flere institusjoner som finske FICORA og US Department of Defense og Common Criteria.

En kraftfull og smart arbeidskollega
S6 og S6 edge er klare for å ta på seg tøffe arbeidsoppgaver med flere smarte funksjoner for arbeidslivet, som for eksempel VPN, støtte for Active Sync og Active Directory. Samsung har også flere internasjonale samarbeid med MDM-leverandører som eksempelvis Good Technology, Mobileiron, Airwatch, SAP og SOTI. Med den nye og kraftige prosessoren starter de nye modellene også dobbelt så raskt som andre Galaxy enheter.

Form møter funksjon med buet skjerm
De nye modellene er laget av metall og glass (Corning® Gorilla Glass® 4) med en nyskapende og samtidig tidløs design. Galaxy S6 edge har - som den første smarttelefonen på markedet – en buet skjerm som dekker tre sider. Denne elegante og buete designen gir også nye muligheter. Du kan fargekode dine favorittkontakter, og S6 edge signaliserer diskret hvem som ringer ved å lyse opp på siden av skjermen – i den fargen du har gitt til vedkommende som ringer. For å avbryte samtalen legger du kun fingeren din på pulsmåleren og Galaxy S6 sender automatisk en sms som informerer om at du ikke er tilgjengelig.

Fakta: Samsung Galaxy S6 och S6 edge er utrustet med Quad 2.1GHz + Quad 1.5Ghz, Octacore-prosessor og 3GB RAM-minne samt 32/64/128GB internminne. De har 5.1’’ Quad HD (2560x1440) 577ppi, Super AMOLED-skjerm. Operativsystem Android 5.0 Lollipop. WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), HT80 MIMO(2x2) 620Mbps, Dual-band, Wi-Fi Direct, Mobile hotspot, Bluetooth v4.1, A2DP, LE, apt-X, ANT+, USB 2.0 samt støtte for NFC. Klar for Samsung KNOX. Kommer i fargene White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (S6) og Green Emerald (S6 edge). Finnes i butikk fra 11. april 2015 med anbefalt pris fra 6590 kroner for S6 og 7990 for S6 edge, avhengig av lagringskapasitet.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare enheter, tablets, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystem, halvledere og LED-løsninger. Vi er også ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet våre digitale helse- og smarte hjem-initiativ. Samsung har 307 000 medarbeidere i 84 land, og en årlig omsetning på nesten 1500 milliarder. For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen www.global.samsungtomorrow.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778