Følg Samsung Electronics Nordic AB

Nå er det allsidige nettbrettet Samsung Galaxy Tab S6 Lite i butikk

Pressemelding   •   apr 30, 2020 08:00 CEST

I dag har nye Samsung Galaxy Tab S6 Lite salgslansering. Med et lett og stilig design, 10.4 tommers høyoppløselig skjerm, topp lyd fra AKG, en ny versjon av S Pen og samarbeid med Spotify, Netflix og Youtube er det nye nettbrettet perfekt for både arbeid og underholdning for hele familien.

Oslo 30.april 2020 – I dag lanseres Galaxy Tab S6 Lite, det nye nettbrettet fra Samsung. Det nye nettbrettet har et lett og stilig design og en 10,4-tommers høyoppløselig 16:10-skjerm, som gir en bred skjerm som er perfekt for underholdning, arbeid eller studier - en multimedia enhet for hele familien.

Med den nyeGalaxyTab S6Lite får hele familien tilgang til flere smarte og underholdende funksjoner som gjør det lettere å blant annet høre på musikk, se på videoer, netthandle og holde kontakten med venner og familie. Takket være samarbeidet med Youtube får nye brukere av Tab S6 Lite teste Youtube Premium uten kostnad i fire måneder.Galaxy Tab S6 har også integrert søk i Netflix og Spotify, som lar deg søke etter din favoritt film eller artist uten å måtte gå inn i de respektive appene. Med doble høyttalere og lydteknologi fra AKG med Dolby Atmos 3D, er lydopplevelsen enda bedre.

Galaxy Tab S6 Lite kommer med en oppdatert versjon av S Pen. Med den nye S Pen, som har en forbedret forsinkelsestid og kun veier 7 gram, gjør at du kan tegne eller ta notater som kan eksporteres til tekst i for eksempel et Word-dokument. Når du er ferdig med S Pen, er det enkelt å feste den til nettbrettet på det magnetiske feltet på siden.

Ett nettbrett, flere brukere

I husholdninger der flere ønsker å bruke nettbrettet, er det mulighet til å ha opptil ni forskjellige brukerkontoer slik at alle kan tilpasse sin egen profil.Samsung Kids-funksjonen er også inkludert. For de yngre barna kan man bruke Samsung Kids, for å stille inn daglige skjermtidsplaner og slik begrense hvor mye tid som brukes foran skjermen, begrense tilgangen til bestemte apper og introdusere barn til den digitale verden på en trygg måte. Det finnes også en rekke spennende, kreative og fargerike læringsapper og spill for de yngste.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite er tilgjengelig i butikkene fra i dag, 30. april, i fargene OxfordGray og Angora Blue med en veiledende pris på 4690 NOK for WiFi-versjonen og 5290 NOK for 4G-versjonen. Utvalgte forhandlere inkluderer en Book Cover Case til en verdi av 699 NOK ved kjøp.

For mer informasjon om Samsung Galaxy Tab S6 Lite, besøk: news.samsung.com/galaxywww.samsungmobilepress.com eller https://www.samsung.com/no/tablets/

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument