Gå videre til innhold
Nå kommer Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra til salgs i butikk

Pressemelding -

Nå kommer Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra til salgs i butikk

Samsungs nye flaggskipserie med Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra er nå tilgjengelig for kjøp på nett og i butikk. De nye Galaxy-telefonene tilbyr Samsungs mest avanserte mobilkamera noensinne, kombinert med den smarteste og skarpeste skjermen hittils. Alt pakket sammen med enestående ytelse i et sofistikert design.

Oslo, 29. januar 2021 – Idag er det salgsstart for Samsungs nyeste flaggskipserie, telefonene Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra. Galaxy S21-serien introduserer et nytt stilig design sammen med sitt banebrytende kamera og enestående ytelse. For første gang er det populære verktøyet S Pen også inkludert.

Tar fotograferingen din til nye nivåer

Galaxy S21-serien er utstyrt med Samsungs beste kamera noensinne med smartfunksjoner som gjør det mulig å ta bilder og video på best mulig måte. Ikke minst med hjelp av funksjonene 8K Snap som gjør det mulig å ta skarpe stillbilder av 8K-videoer og Super Steady som lar brukeren ta skarpe bilder selv under ustø, ristende øyeblikk. Highlight Video og Dynamic Slow-Mo hjelper brukerne med å fokusere på det mest interessante i stillbilder og videoer. Portrait Mode og Single Take skaper større valgmuligheter og gjør det enklere enn noen gang å ta den perfekte selfien.

Bright Night-sensoren gjør det enklere å ta bilder i mørke omgivelser med større detaljrikdom og bedre skarphet. Med forbedret nattmodus og 12MP Nona-binning-teknologi er Galaxy S21 Ultra optimal for å ta bilder under dårlige lysforhold. Med den raffinerte Space Zoom som muliggjør opptil 100x zoom (30x zoom på Galaxy S21 og S21+) kan man ta enda bedre bilder på lang avstand siden den høye optiske zoomen gir skarpere detaljer.

Flaggskipserie med ny design og smartere skjerm

Med den nye Galaxy S21-serien presenterer Samsung en serie med et stilrent, matt design der kamerakroppen smelter sammen med metallrammen som skaper et unikt og lekkert utseende – og er utstyrt med det nye og holdbare Corning® Gorilla® Glass Victus™. Galaxy S21-serien kommer også i et utvalg farger for å matche hver brukers personlige stil.

Galaxy S21 Ultra er det største familiemedlemmet med en skjerm på 6,8". Alle telefonene i S21-serien er utstyrt med den nye Dynamic AMOLED 2X Infinity-O-skjermen med en adaptiv oppdateringsfrekvens på 120 Hz for en mykere seeropplevelse og mer responsiv scrolling. For å redusere belastningen på øynene justerer den nye funksjonen Eye Comfort Shield automatisk blått lys basert etter tid på dagen, hva brukeren gjør og når brukeren vanligvis legger seg om kvelden.

Kraftpakke med smarte funksjoner og mer stabil tilkobling

Galaxy S21-serien er klar for både 5G og Wi-Fi 6E (S21 Ultra) som gir raskere og mer stabil tilkobling uansett hvor brukeren er. Hurtiglading betyr at batteriet lades opp til mer enn 50 prosent på bare 30 minutter. Galaxy S21-serien har også Samsungs raskeste og kraftigste prosessor noensinne. Galaxy S21-serien er kompatibel med en rekke produkter fra det eksisterende Galaxy-universet, og med den nye tjenesten SmartThings Find og brikken Galaxy SmartTag kan du enklere finne igjen tapte Galaxy-enheter.

Med Galaxy S21 Ultra blir S Pen tilgjengelig for brukere av S-serien for første gang. Signaturverktøyet S Pen gjør det mulig for brukere av Galaxy S21 Ultra å ta notater, skisse, signere eller redigere bilder og video med presisjon. S Pen selges separat og kan kjøpes med kompatibelt beskyttelsesetui, men brukerne kan også bruke forrige generasjons S Pen fra Galaxy Note eller Galaxy Tab.

Salgsstart, farger og veiledende priser

Fra idag, fredag 29. januar, er Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra tilgjengelig for kjøp på Samsung.com. Følgende farger er eksklusivt tilgjengelig gjennom Samsungs nettbutikk: Phantom Titanium, Phantom Navy, Phantom Brown, Phantom Gold og Phantom Red.

Galaxy S21:

128 GB med 8 GB RAM (Phantom Violet, Phantom Gray, Phantom Pink og Phantom White): 9 790 NOK

256 GB med 8 GB RAM (Phantom Violet, Phantom Gray, Phantom Pink og Phantom White): 10 490 NOK

Galaxy S21+:

128 GB med 8 GB RAM (Phantom Violet, Phantom Silver og Phantom Black): 11 990 NOK

256 GB med 8 GB RAM (Phantom Violet, Phantom Silver og Phantom Black): 12 790 NOK

Galaxy S21 Ultra:

128 GB med 12 GB RAM (Phantom Silver, Phantom Black): 14 490 NOK

256 GB med 12 GB RAM (Phantom Silver, Phantom Black): 14 990 NOK

512 GB med 16 GB RAM (Phantom Silver, Phantom Black): 16 490 NOK

For mer informasjon om Samsung Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra: http://www.samsungmobilepress.com,news.samsung.com/galaxy eller https://www.samsung.com/no/smartphones/galaxy-s/

Emner


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

Elin Axelsson

Elin Axelsson

Corporate Communications & PR TV, lyd, hvitevarer +46 73 671 95 26