Følg Samsung Electronics Nordic AB

Nå selges Galaxy Tab S4 i butikkene

Pressemelding   •   aug 31, 2018 08:00 CEST

Galaxy Tab S4

På fredag starter salget av Galaxy Tab S4 og Galaxy Tab A 10.5 – utviklet for å være hjertet i det digitale hjemmet. Tab S4 har en sylskarp Super AMOLED-skjerm og høy kapasitet, kombinert med DeX og S pen – både til underholdning og kreativt arbeid. Ved at man enkelt kan bytte mellom hele åtte brukerprofiler, blir Galaxy Tab S4 og Galaxy Tab A 10.5 hele familiens plattform.

Oslo, 31. august 2018 – Fredag 31. august kommer det nye Android-nettbrettet Samsung Galaxy Tab S4. Designet er i glass og metall, med en skjerm som går helt ut i kantene. Det nye, skreddersydde ladesystemet gjør at den alltid er fulladet. Den digitale tavlen Daily Board viser blant annet vær, tid og holder den alltid gående. Utover ytelsen og den nye S Pen, kan man enkelt bytte mellom åtte brukerprofiler med hjelp av enhetens iris-skanner.

– For at nettbrettet virkelig skal bli hjertet i det digitale hjemmet, handler det ikke bare om ytelse og kvalitet men også om tilgjengelighet og brukervennlighet. Gjennom å ha Tab S4 i ladesystemet med Daily Board gående, har brukerne alltid produktet på og tilgjengelig. Enten man skal søke opp en oppskrift på kjøkkenet eller se sin favorittserie, sier Stig-Ove Langø, salgssjef for telekom i Samsung Norge.

Hjemmets midtpunkt – stort batteri og flere brukerkontoer for hele familien

Galaxy Tab S4 gir god underholdning for hele familien med større skjerm og kraftig surround lyd, med en sylskarp Super AMOLED-skjerm i 16:10-format og fire kraftige høyttalere kalibrert av AKG. Med et stort batteri (på 7300 mAh) gir Tab S4 deg den absolutt beste mobile film- og serieopplevelsen i opptil 16 timer. Hurtigladingen effektiviserer også ladetiden og gir mer tid til faktisk bruk.

Galaxy Tab S 4 kan ha opptil åtte brukerprofiler, som gjør at flere i hjemmet kan tilpasse den sitt bruk. Nå slipper brukerne å logge inn og ut fra apper og tjenester, fordi alt er på plass når man bytter konto. For barn finnes også Kids Mode med et morsomt og barnevennlig innhold for økt trygghet. Å låse eller bytte mellom ulike brukerprofiler gjøres enkelt med kode, iris- eller ansiktsgjenkjenning.

Mer kreativitet og produktivitet med S Pen og Samsung DeX

S Pen til Galaxy Tab S4 gir flere kreative og lekne muligheter for både voksne og barn. Man kan ta notater rett på den låste skjermen gjennom Screen-Off Memo-funksjonen, navigere mellom apper, oversette og organisere tekster og ta utklipp og notater gjennom Samsung Notes. For barn kan S Pen brukes til å skrive, tegne eller male med ulike apper. Med Galaxy Tab S4 tar Samsung DeX til nettbrett for første gang. Med DeX kan brukere med en HDMI-kabel enkelt koble opp nettbrettet med en ekstern skjerm. Slik får du en kraftig og kreativ arbeidsstasjon med PC-opplevelse, enten det er på jobb eller på fritiden. Ved å koble til et tastatur (selges separat) blir din Samsung Galaxy Tab S4 et smart alternativ til PC-en.

Nå kommer også Galaxy Tab A 10.5 – et mer prisvennlig alternativ for hele familien

Samsung lanserer også Galaxy Tab A 10.5, et mer prisvennlig nettbrett fylt med funksjoner for hjemmet og familien. Den kommer med nye forbedrede underholdningsfunksjoner med lys- og bildeegenskapene for hele familien. I tillegg har den fire høyttalere og en skarp skjerm på 10.5 tommer – som gjør den perfekt å bruke på sofaen eller under lange bilturer. Galaxy Tab A 10.5 har også Daily Board-funksjonen via ladestasjonen, samt muligheten til å legge til og smidig bytte mellom opptil åtte brukerprofiler.

Samsung Galaxy Tab S4 og Tab A 10.5 er tilgjengelig i butikk fra og med fredag 31. august. Tab S4 har en veiledende pris på 7 990 NOK for 4G-versjonen og 7 490 NOK for Wifi-versjonen. Tab A 10.5 har en veiledende pris på 3 990 NOK for 4G-versjonen og 3 490 NOK for Wifi-versjonen.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com