Gå videre til innhold
Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 byr på mange etterlengtede nyheter.
Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 byr på mange etterlengtede nyheter.

Pressemelding -

Neste kapittel innen mobilteknologisk innovasjon: En ny verden åpner seg med Galaxy Z Fold3 5G og Galaxy Z Flip3 5G


Samsung lanserer Galaxy Z Fold3 5G og Galaxy Z Flip 5G – en nyhet i Samsungs innovasjon av telefoner med brettbar skjerm.

Galaxy Z Fold3 5G og Galaxy Z Flip 5G er tredjegenerasjons telefoner med brettbar skjerm. Med etterspurte forbedringer og oppdateringer er vår brettbar skjerm mer optimalisert enn noen gang, i alt fra design til underholdning. Z Fold3 og Z Flip3 gir deg nye måter å jobbe, se og spille på.

Galaxy Z Fold3 er en kraftfull enhet for den som vil kombinere produktivitet og underholdning. Med høy ytelse og en 7,6 tommer Infinity Flex-skjerm blir det enkelt å multitaske. Dessuten er Galaxy Z Fold3 den første telefonen med brettbar skjerm som har støtte for S Pen1.

Galaxy Z Flip3 kombinerer stil og funksjon med et elegant design. Den kompakte enheten passer enkelt i lommen og har kamerafunksjoner som er forbedret. En større skjerm på framsiden gjør det enkelt å benytte telefonen på farten.

– Vi er veldig stolte av å presentere vår tredje generasjon av brettbare telefoner, og med disse telefonene viser Samsung virkelig at vi er fremst når det gjelder teknologisk og designmessig innovasjon. Med Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 har Samsung omdefinert mulighetene for telefoner med brettbar skjerm. Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 tilbyr brukeren den fleksibilitet og funksjonalitet som kreves i en hverdag med høyt tempo. Det unike designet og formfaktoren gjør også at våre brukere kan utrykke seg og skille seg ut fra mengden med sin telefon, sier Anders Walmann, produktspesialist Samsung Norge.

– Som pioner og bransjeledende i kategorien brettbare telefoner er vi stolte av å bygge videre på vår innovative reise med Z Fold3 og Z Flip3. Enhetene lar brukerne ta del i en teknologi som åpner opp for nye måter å maksimere og nyte hvert øyeblikk, sier Walmann.

Bygget for å vare

Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 byr på mange etterlengtede nyheter. Brukerne trenger ikke lengre bekymre seg for regn – telefonene er nemlig de første med brettbarskjerm som er vannbestandig, kassifisert som IPX82. Telefonene er også produsert med nyheten Armor Aluminium, det sterkeste aluminiumet som noen gang er benyttet i en smarttelefon. Corning® Gorilla® Glass Victus™ beskytter telefonene mot riper og skader. I tillegg har både Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 en ny type beskyttelsesfilm laget av tøyelig PET3 og optimaliserte skjermlag som resulterer i 80 prosent mer holdbar skjerm sammenlignet med tidligere enheter.

Galaxy Z Fold3 5G – den ultimate enheten for produktivitet og underholdning

Galaxy Z Fold3 har 7,6 tommer Infinity Flex-skjerm som gjør streaming til en opplevelse utover det vanlige. Ved å bruke færre piksler over kamerahullet på innerskjemen får du en full skjermytelse uten forstyrrende kamerahull. Takket være den nye Eco-skjermteknologien er skjermen 29 prosent4lysere, men forbruker mindre energi5 enn tidligere generasjoner, og med 120Hz oppdateringsfrekvens blir det smidigere å scrolle med raskere respons når du benytter skjermen. Galaxy Z Fold3 er den første telefonen med brettbar skjerm som støtter S Pen med optimaliserte funksjoner6. S Pen finnes i to ulike versjoner til Galaxy Z Fold3: S Pen fold Edition og S Pen Pro.

Galaxy Z Fold3 har et mer elegant, tynt og lettere design sammenlignet med Galaxy Z Fold2. Galaxy Z Fold3 kommer i fargene: Phantom Black, Phantom Green og Phantom Silver.

Galaxy Z Flip3 5G: En perfekt balanse av stil, funksjon og uavbrutt underholdning

Galaxy Z Flip3 gjør det enkelt for brukerne å utrykke seg. Telefonen kommer i de fire fargene Neutral Cream, Trendy Green, Trendy Lavender og Phantom Black. I tillegg til flere stilfulle mobildeksel7som gjør det enklere å både holde telefonen og åpne opp skjermen. På Samsung.com vil et eksklusivt utvalg farger også være tilgjengelig, som grå, rosa og hvit8.

Den ytre skjermen på Galaxy Z Flip3 har fått et nytt design og er fire ganger så stor som tidligere, som gjør skjermen enda mer brukervennlig og gir flere tilgjengelige funksjoner, også når telefonen er brettet sammen. Samsung Pay vil også være tilgjengelig på den ytre skjermen.

Galaxy Z Flip3 byr på noen av Samsungs siste kamerafunksjoner. Brukerne kan ta selfies hands-free med Flex Mode eller benytte seg av Quick Shot, som raskt og enkelt tar et bilde eller en video uten at du trenger å åpne skjermen. Den nye skjermen med 120Hz oppdateringsfrekvens9gjør det enkelt å både scrolle og dele bilder og videoer. Den store ytre skjermen gjør det også enklere å se forhåndsvisninger av motivet når du tar bilder og selfies.

Nye muligheter med funksjoner skapt for en brettbar skjerm

Med Galaxy Z får brukerne tilgang til flere apper som tar nytte av den foldbare skjermen. Samsung samarbeider nært med ledende aktører som Google og Microsoft for å utvikle dette videre. For eksempel er Microsoft Teams nå helt optimalisert for videosamtaler: når brukerne åpner skjermen går det an å se presentasjoner i helskjerm og samtaledeltakere under. Microsoft Outlooks Dual-Panel Mode er tilpasset slik at brukeren kan lese en e-post i fullskjerm mens forhåndsvisning foregår på den andre siden, akkurat som på en datamaskin. Samsungs nye Labs-funksjoner10 gjør det mulig å optimalisere flere apper til den brettbare skjermen ved behov.

Galaxy Buds211: Buds med førsteklasses lyd og en behagelig passform

Buds2 er designet med en behagelig passform og god lydkvalitet, slik at du skal kunne bruke øreproppene hele dagen. Støyreduksjonsfunksjonen reduserer bakgrunnsstøy med opp til 98 prosent12 og i samtale blir brukerens stemme klarere, takket være et nytt system som filtrerer ut distraherende lyder i bakgrunnen.

Galaxy Buds2 er Samsungs minste og letteste ørepropper og med en buet form er de designet for å optimalisere lydkvaliteten. Galaxy Buds2 kommer i fargene Graphite, White, Olive og Lavender.

Priser og tilgjengelighet

Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 lanseres den 27. august men vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling fra 12. august. Ved forhåndskjøp av Galaxy Z Fold3 eller Galaxy Z Flip3 medfølger ett års abonnement på Samsung Care+13.

Veiledende priser:

Galaxy Z Fold3 fra 19 490 NOK

Galaxy Z Flip3 fra 11 490 NOK

Galaxy Buds2 1 590 NOK

For mer informasjon om Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3 og Galaxy Buds besøk:

www.samsungmobilepress.com or http://news.samsung.com/galaxy

[1] Penn selges separat. Bare hovedskjermen på Z Fold3 er S Pen -kompatibel. Bare kompatibel med S Pen Fold Edition og S Pen Pro. Alle andre S -penner eller pekepenner er ikke designet for Z -fold3 og kan skade skjermen.

[2] IPX8 er basert på testomgivelser med nedsenking på opptil 1,5 meters dybde i ferskvann i 30 minutter. Anbefales ikke for strand eller basseng. Ikke støvbeskyttet 

[3] Polyetylentereftalat.

[4] Sammenlignet med Galaxy Z Fold2.

[5] Ifølge interne tester og målinger av skjermpanel.

[6] S Pen Fold Edition og S Pen Pro selges separat.

[7] Mobiltelefondeksel og annet tilbehør til Galaxy Z Flip3 og Galaxy Z Flip3 selges separat.

[8] Online eksklusive farger vil være tilgjengelige via Samsung.com i 30 utvalgte markeder med forhåndsbestilling fra 11. august 2021.

[9] Bare tilgjengelig på hovedskjermen.

[10] Krever at du aktiverer "Labs" på din Samsung Galaxy -enhet.

[11] Galaxy Buds2 selges separat.

[12] Aktiv støyreduksjon på Galaxy Buds 2 har mottatt UL -bekreftelse for å ekskludere ekstern bakgrunnsstøy med opptil 98 prosent ved 110,36 Hz.

[13] Tilbudet er gyldig på samsung.com i perioden 2021-08-11-2021-08-26. Samsung Care + -forsikringen for 1 år (verdi 869/969 SEK) er gratis inkludert i kassen når du kjøper Galaxy Z Fold3 (SM-F926) (ord. Ca. 1949-20490 SEK) eller Galaxy Z Flip3 (SM -F711) (ord ca. pris 11490-11990 SEK) hvis du klikker "legg til" under kjøpesummen, forutsatt at du aktiverer forsikringen innen 30 dager etter kjøpet og godtar vilkårene for bruk av Samsung Care +, se fullstendige vilkår og betingelser., under navnet AGA Europe. ”9

Emner


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778