Følg Samsung Electronics Nordic AB

Salgsstart for Samsungs første roterende TV The Sero

Pressemelding   •   jun 09, 2020 09:00 CEST

Nå slippes Samsung The Sero i norden. Samsungs første vertikale TV som kan vise videoer som er filmet i vertikal modus med mobilen i sitt riktige format. The Sero roterer skjermen for å passe til innholdet, og er i tillegg utstyrt med et integrert lydsystem i tillegg til Samsungs unike Quantom Dot-teknologi. Form møter funksjon og blir en forlengelse av dagens digitale liv.

Oslo – 9. juni, 2020 – Samsung lanserer nå det siste tilskuddet innen TV-innovasjon i det nordiske markedet, The Sero. Samsungs første vertikale TV som kan veksle mellom liggende og portrettmodus. The Sero har en skjerm med en mobilvennlig vertikal posisjon og kan også rotere horisontalt for å matche innholdet, akkurat som en smarttelefon. Ved å tappe mobilen lett med skjermkanten, kobles mobilen til TV-en og gjenspeiler innholdet på skjermen[1].

Den roterende skjermen tilpasser seg innholdet uansett størrelse eller format. Gjennom AI Upscaling analyserer og skalerer The Sero hver scene til full UHD 4K, uavhengig av innholdstype. Data fra millioner av titler har blitt brukt til å klassifisere egenskaper som teksturer og kanter for å skalere opp hver enkelt scene. Ved hjelp av HDR 10+ blir hver scene behandlet individuelt for fantastisk bildekvalitet ved bruk av dynamic tone mapping. Noe som betyr fyldigere farger, skarpere kontraster og bedre bildekvalitet i hvert bilde.

The Sero er også utstyrt med et integrert lydanlegg for en maksimal TV-opplevelse. Med Dolby Digital Plus og Bluetooth innebygd i det vertikale stativet, blir lyden rettet rett frem og ikke ned som på mange andre TV-apparater.

- The Sero er et godt eksempel på en fleksibel TV som tilfredsstiller dagens digitale behov. Enten det handler om vanlig TV eller innhold du har laget selv, som kan variere i format og ytelse. Sammen med Samsungs TV-teknologi er dette den ultimate TV-en for forbrukeren som ønsker tilgang til både tradisjonelt horisontalt innhold og vertikalt innhold uten å gå på akkord med kvaliteten, sier Knut-Eirik Bruvold-Rørnes, produktspesialist på TV hos Samsung Norge.

Ved hjelp av fem forskjellige presentasjonsmodus, blander The Sero seg lett inn i interiøret når den er slått av. Velg mellom plakat, klokke, foto, lydvegg eller Cinemagraph. Den minimalistiske designen gjør at den også passer i de fleste rom og ved hjelp av monterbare hjul som kan kjøpes separat, er den også enkel å flytte.

Samsung samarbeider med de mest populære plattformene og smart home-systemene, og TV-en fungerer med blant annet Bixby, Apple AirPlay 2 og Samsung SmartThings-appen.

Samsung The Sero er i butikk fra uke 23, og kommer i størrelse 43” med en marineblå stativ. Veiledende utsalgspris 16 990 NOK.

For mer informasjon og detaljer rundt garanti, besøk gjerne www.samsung.com

[1]Den roterende skjermen styres manuelt med fjernkontrollen. Auto Rotation med Galaxy-enheter: støtte for Samsung Galaxy Android 10.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument