Gå videre til innhold

Pressemelding -

Samsung Electronics lanserer MultiXpress 3, en serie med multifunksjonelle printere for små og mellomstore bedrifter

Den nye MultiXpress serien fra Samsung gir deg printere som er raske og har lang levetid. Med de nye A3 multifunksjonelle printerne har Samsung forbedret ytelse, pålitelighet og kostnadseffektivitet.

Oslo – 2. Desember, 2015 – Samsung Electronics Co., Ltd., lanserte i dag den nye MultiXpress X3280/K3300 serien med multifunksjonelle printere og utvider med dette sitt spekter av A3 multifunksjonelle printere. MultiXpress X3280 fargeprinter og K3300 monoprinter tilbyr middels høye spesifikasjoner, optimalisert for små og mellomstore bedrifter. X3280 og K3300 printer 28 og 30 sider per minutt hver og begge printerne har en maksimal månedlig driftssyklus på 80 000 sider for å sikre lang levetid.

“MultiXpress X3280/K3300 serien er designet for å tilby kundene våre printere med overlegen kvalitet, i en kompakt og praktisk størrelse,” uttaler Arve Uggedal, Salgsansvarlig for B2B i Samsung Norge. ”Lanseringen av MultiXpress 3 serien er i tråd med vårt mål om å styrke små og mellomstore bedrifter med enheter som ikke bare er holdbare og sikre, men også økonomiske, med et løfte om høy kvalitet og god verdi.”

En annen nøkkelfunksjon i MultiXpress X3280/K3300 er grafikken som er av svært høy kvalitet. Med en effektiv oppløsning på 9600x600 punkter per tomme og Samsungs unike gjengivelsesteknologi, blir bildene som skrives ut skarpe og levende. I tillegg kan den innebygde scanneren scanne 45 sider i minuttet.

Innebygde funksjoner og løsninger tilbyr forbedret mobilitet og sikkerhet. Serien støtter et utvalg av mobile og skybaserte printerløsninger uten behov for programvare. Dette gir brukeren mulighet til å enkelt godkjenne og frigi printerjobber fra sine mobile enheter ved å bruke verdens første NFC teknologi fra Samsung.

Nøkkelfunksjoner i MultiXpress X3280/K3300:

  • Høykvalitets grafikk En effektiv oppløsning på 9600 x 600 punkter per tomme og gjengivelsesteknologi for Clean Page teknologi for skarpe og levende bilder.
  • Mangfoldige mobil- og skybaserte printerløsninger Varierte programplattform-uavhengige mobil og skybaserte printerløsninger som Google Cloud Print™, AirPrint™, Mopria™ Print Service og Samsung Cloud Print™
  • Sikkerhet på foretaksnivå For sikker autentisering av konfidensielle dokumenter er det inkludert en bruker-PIN og trådløs utskrift ved hjelp av NFC teknologi

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, profesjonelle skjermer, ssd, minnekort, medisinsk utstyr, nettverkssystem, halvledere og LED-løsninger. Vi er også ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet våre digitale helse- og smarte hjem-initiativ. Samsung har 307 000 medarbeidere i 84 land, og en årlig omsetning på nesten 1500 milliarder. For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen www.global.samsungtomorrow.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778