Gå videre til innhold
Samsung Europe samarbeider med Activision Blizzard EMEA på kampanjen Embrace your game

Pressemelding -

Samsung Europe samarbeider med Activision Blizzard EMEA på kampanjen Embrace your game

Populære spill fra Activision Blizzard – som World of Warcraft®, Overwatch® 2 og Diablo Immortal® – vekker Samsungs bransjeledende gaming-produkter til live

Samsung Electronics Ltd. har annonsert et samarbeid med Activision Blizzard EMEA for en markedsføringskampanje på tvers av kanaler og produkter for å vise frem kraften til Samsungs utrolige gaming-produkter.

Embrace your game-kampanjen samler bransjeledende produkter og noen av dagens mest populære spill i et felles markedsføringssamarbeid, det første av sitt slag. Kampanjen er rettet mot Samsung-gamere på tvers av 17 markeder og 44 land. Den vil bruke noen av Activision Blizzard sine mest kjente spilltitler, inkludert Crash Team Rumble™, Diablo Immortal®, Overwatch® 2 og World of Warcraft® i en fullstendig oppslukende kreativ pakke som virkelig vekker spillenes verdener til live - enten du gamer på farten eller hjemme.

Kampanjen vil være live på tvers av alle Samsungs digitale kanaler i Europa, og vil promotere Samsungs komplette utvalg av gaming-produkter – inkludert TV-er, smarttelefoner og skjermer – og er skreddersydd for alle typer gamere.

Bli en bedre gamer med Samsungs Gamer Training

Som en del av Embrace your game-kampanjen avduket Samsung Gamer Training-programmet, som skal hjelpe gamere på alle nivåer med å ta ferdighetene sine til nye høyder. Det fornyede innholdet på Samsung Game Portal bringer samarbeidet til live og vil inkludere innsikt og ekspert-tips fra noen av de beste proffe gamerne og innholdsskaperne. Portalen vil inneholde engasjerende interaktive treningsøkter, video-workshops og tutorials, sammen med annet gaming-innhold som tips og produktanbefalinger. Gamer Training-programmet vil også ha eksklusive forhåndsvisninger av Samsung-produkter, og anbefalinger fra tech-kreatører som viser den beste nye gaming-teknologien.

– Gaming-verdenen er i utvikling. Hos Samsung ønsker vi å støtte alle gamere, fra proffe til de som gamer av og til. Med TV-er, monitorer og mobiler gir ‘Embrace Your Game’ alle typer gamere muligheten til å fordype seg helt, både hjemme og på farten. Derfor er Activision Blizzard den perfekte samarbeidspartneren for ‘Embrace Your Game’. Spillene deres er elsket av spillere, og sammen med Samsungs produkter har du den ultimate gaming-opplevelsen, forteller Benjamin Braun, Chief Marketing Officer, Samsung Europe.

Embrace Your Game er en pan-europeisk markedsføringskampanje på tvers av kanaler, og er et samarbeid mellom Samsung og Activision Blizzard.

For mer informasjon, besøk: samsung.com/uk/game-portal/

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778

Relatert innhold