Gå videre til innhold
Samsung lanserer Embrace your game – en europeisk gaming-portal der gamere kan ta gamingen sin til neste nivå

Pressemelding -

Samsung lanserer Embrace your game – en europeisk gaming-portal der gamere kan ta gamingen sin til neste nivå

En ny nettside og YouTube-kanal med dyptgående gamingtips og råd fra fremtredende gamere og innholdsskapere, samt eksklusive forhåndsvisninger av nye produkter

Samsung Electronics Co., Ltd. har laget et innovativt treningsprogram for å hjelpe gamere på alle nivåer med å ta ferdighetene sine til nye høyder.

Samsungs 'Embrace your game' Game Portal og Samsung Globals YouTube-kanal vil inkludere innsikt og ekspertguider fra topp profesjonelle gamere og innholdsskapere. Det vil være interaktive treningsøkter, videoverksteder med veiledninger, samt mye annet gaming-innhold for å forbedre alle typer gamere. Initiativet vil også tilby forhåndsvisninger av de nyeste Samsung-produktene og gaming-teknologi.

Level Up Gamer Training-delen av plattformen vil inneholde tips, triks og hemmeligheter om hvordan du kan beseire alle bossene i Diablo Immortal® og hvordan du kan utvikle deg som spiller i World of Warcraft®.

Level Up vil passe alle typer gamere, fra nybegynnere til eksperter, og er tilpasset for å spille på mobil, PC og konsoll.

"Samsung ønsker å hjelpe folk til å oppleve så mye som mulig fra gamingen sin. ‘Embrace your game’ vil hjelpe mange mennesker over hele Europa til å bli så gode gamere som mulig og få maksimal opplevelse ut av gamingen sin," sier Benjamin Braun, Chief Marketing Offiser, Samsung Europe. "Vi er glade for å samarbeide med fantastiske trenere og innholdsskapere, inkludert Randolph."

“Vi er også glade for å samarbeide med Activision Blizzard om dette initiativet, ettersom vi deler en felles visjon om å styrke en ny generasjon håpefulle gamere. 'Embrace your game'-initiativet vil hjelpe alle til å føle at de hører hjemme i gaming-verdenen og at de er i stand til å ta informerte beslutninger om gaming-lteknologien sin. Målet er å gjøre gaming til en enda viktigere del av europeisk kultur."

Profesjonelle gamere og innholdsskapere som skal være med på Level Up inkluderer:

  • QueenE: Dyktig, underholdende og en ekspert på Overwatch® 2. Basert i Storbritannia, er denne svenske streameren kjent for sine innsiktsfulle kommentarer og smarte gaming-råd. Hun var manager for det svenske laget i Overwatch World Cup 2018 og bronsemedaljevinner (blant kvinner) i IeSF World Championship StarCraft® 2.
  • AnnacakeLIVE: Dedikert og populær Twitch-streamer. Hun fortryller seerne med sin sprudlende personlighet og mesterlige Diablo®-spill. Hun bor for tiden i Frankfurt.
  • LittleMoTAC: Aktiv Overwatch 2-streamer, en stemme for mangfold og inkludering som tar til orde for bedre representasjon i gaming-verdenen.
  • RageDarling: Karismatisk World of Warcraft content creator med lidenskap, kunnskap og inkluderende tilnærming, og tilbyr en oppslukende og positiv opplevelse.

For de som leter etter skjermer, telefoner og andre produkter for å maksimere spilloppsettet sitt, vil Gamer Training Hardware-delen tilby råd for alle typer gamere. Det vil dekke alt fra å lete etter en gamingskjerm til å bygge en tilpasset PC fra bunnen av, bytte grafikkort eller finne passende SSD-kort. Plattformen vil ha relevant informasjon for alle typer spilloppsett, enten det er PC-gaming eller konsollspilling på sofaen.

Hardware-eksperten er Alex Brooks fra TechFlow. Alex er en teknologi-connaisseur, kjent for sine grundige anmeldelser og informative tutorials, med over 460 000 følgere på sosiale medier.

Gamer Training er en del av Samsungs nye Embrace your game-plattform. Embrace your game erkjenner at det ikke lenger er én enkelt type gamer og at et mangfoldig, levende fellesskap vokser frem. Samsung har utviklet en rekke gamingprodukter som lar alle gamere tilpasse spilloppsettet sitt for å passe dem selv og deres stil, vel vitende om at de riktige produktene skaper utrolige opplevelser for gamere.

Embrace your game-produkter inkluderer:

  • Odyssey OLED G9-skjerm. Har DQHD OLED med 32:9-forhold. Neo Quantum Processor Pro for enestående detaljert bildekvalitet, og bruker AI for å bestemme hvilke deler av et bilde som trenger forbedring.
  • Galaxy S23 Ultra smarttelefon. Inkluderer Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-brikke, en superrask prosessor. 928,1 GB tilgjengelig lagringsplass. Batterikapasitet opptil 25 timer1 for LTE og Wi-Fi-avspilling.
  • 65" QN90C Neo QLED 4K HDR Smart TV. Quantum Matrix Technology med Mini LED for å skape et utrolig skarpt bilde. Neural Quantum Processor 4K, bruker AI og data generert fra 20 nevrale nettverk for å optimalisere lyd, lysstyrke, farger og detaljer.

For mer informasjon, besøk samsung.com/uk/game-portal.

1 Batterilevetiden kan variere avhengig av bruk.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778

Relatert innhold