Gå videre til innhold
Samsung Galaxy S20 FE – de mest populære funksjonene tilgjengelig for flere

Pressemelding -

Samsung Galaxy S20 FE – de mest populære funksjonene tilgjengelig for flere

Med Galaxy S20 FE tilbyr Samsung en mobiltelefon med profesjonelt kamera, nye spennende fargealternativer og førsteklasses funksjoner til en overkommelig pris.

Oslo, 23. september 2020 – I dag presenterer Samsung Galaxy S20 FE, det siste tilskuddet til Galaxy S-familien. Samsung har lyttet til hva Galaxy-brukere over hele verden likte mest med S-serien, og deretter samlet de mest populære funksjonene til Galaxy S20 FE til en overkommelig pris. Resultatet er en smarttelefon med et maksimalt kamera, en stor skjerm med 120 Hz oppdateringsfrekvens og et kraftig batteri. Telefonen kommer også i så mange som seks fargealternativer.

– Galaxy S20 FE er en del av S20-familien og en ekte premium smarttelefon, men til en pris som gjør den tilgjengelig for flere mennesker. Vi har lyttet til Galaxy-brukerne våre og tatt med de mest verdsatte funksjonene i S-serien som trippelkamera, 5G, skjerm med 120 Hz og et stort batteri som du kan stole på hele dagen. I tillegg kommer den i seks eksklusive farger, slik at alle kan finne en modell som passer akkurat de, sier Sebastian Wirhed, Product Manager mobiltelefoner i Samsung Electronics Nordic.

Vis deg selv fra din beste side

Galaxy S20 FE er utstyrt med kamerafunksjonalitet som gir brukeren verktøyene for profesjonelt foto og deling på høyt nivå. Blant annet et innovativt 32 megapiksel selfie-kamera som gjør det enklere enn noen gang å ta den perfekte selfien. Det ekstremt lysfølsomme kameraet med større bildesensor og mer effektiv bruk av piksler gjør det mulig å ta virkelig gode bilder selv i mørkere omgivelser. Gjennom AI-integrering kan kameraet gjenkjenne og fjerne uskarphet og foreslå de beste bildene.

For å ta virkelig gode naturbilder eller inkludere detaljer i bildet fra lang avstand, har Galaxy S20 FE en 30x Space Zoom som kombinerer 3x optisk zoom med en høyteknologisk digital zoom - en teknologi muliggjort av AI - for å komme nærmere og gi bilder av høyeste kvalitet.

Galaxy S20 FE har et stilig design og kommer i et bredt spekter av farger med hele seks alternativer, slik at du kan finne den modellen som passer din stil. Den matte ryggen minimerer fingeravtrykk.

Underholdningen du elsker - raskere og i høyere kvalitet

Galaxy S20 FE er klar for 5G, noe som skaper helt nye muligheter for raskt å laste ned tunge filer eller glede deg over multimediainnhold av høyeste kvalitet når du reiser og ikke har tilgang til wifi-tilkobling. Skjermen er en 6,5-tommers Infinity-O Super AMOLED, med 120 Hz oppdateringsfrekvens. Dette gir et mykere og mer kompatibelt bilde for maksimal seeropplevelse enten du surfer, streamer serier eller spiller avanserte mobilspill. I tillegg til 5G og valgfrie Xbox Game Pass Ultimate, får brukerne også tilgang til spill i toppklasse.

Kraft til å stole på hele dagen

Med det kraftige batteriet på 4500 mAh, unngår du bekymring for at telefonen dør akkurat når man trenger den som mest. Med superrask lading (25W) og trådløs hurtiglading (15W) gis ekstra rask og jevn lading, og trådløs batterideling lar brukerne dele kraften til Galaxy S20 FE med andre kompatible enheter. La laderen til smartklokken være hjemme på turen, eller hjelp en venn som begynner å gå tom for batteri. Galaxy S20 FE er også vann- og støvbestandig i henhold til IP68, perfekt for det nordiske klimaet.

Galaxy S20 FE har plass til alle appene, bildene og videoene dine gjennom 128 GB eller 256 GB intern lagring og muligheten til å legge til micro SD-kort for opptil 1 TB ekstra lagringsplass. Brukere får også opptil tre generasjoner av oppdateringer til Android-operativsystemet, for best sikkerhet og for å oppleve fremtidens funksjoner fra Samsung.

Samsung Galaxy S20 FE kan forhåndsbestilles fra 23. september og har salgsstart 2. oktober med en veiledende pris på 7,490 NOK for 4G-versjonen og 8,490 NOK for 5G-klar versjon. Den kommer i seks spennende fargevalg: Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy og Cloud White.

For mer informasjon: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy.

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale