Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung Galaxy Tab S6 – kreativ og produktiv kraft i lettformat

Pressemelding   •   jul 31, 2019 16:00 CEST

Samsung Galaxy Tab S6 tilbyr en enda bedre brukeropplevelse takket være en rekke forbedringer av både S Pen og ytelse. Med Galaxy Tab S6 presenterer Samsung sitt første nettbrett med 7mm prosessor, fingeravtrykkleser på skjerm, doble hovedkameraer samt S Pen med Bluetooth og bevegelsessensor. Dette er et nettbrett som gir brukerne økte muligheter til å jobbe, utrykke egen kreativitet og nyte underholdning når de ønsker.

Oslo, 31 juli 2019 – I dag introduserer Samsung nye Galaxy Tab S6, et lett og stilrent nettbrett med nye, kraftige og smarte funksjoner som gir brukerne en best mulig opplevelse uansett hvor de befinner seg.

– Dagens kreatører og entreprenører, enten de er amatører eller profesjonelle, trenger et verktøy for å skape i det øyeblikket de blir inspirerte, og det verktøyet må være tilpasset en aktiv livsstil. Galaxy Tab S6 gir brukerne mulighet til å utforske kreativiteten sin og samtidig ha tilgang til avansert teknologi både for jobb og underholdning, sier Daniel Kvalheim, Technical Account Manager hos Samsung Norge.

Ny S Pen for økt kreativitet og produktivitet

Samsungs signaturverktøy S Pen ble først utviklet som et instrument for å skrive og tegne på skjermen, men har gjennom årene utviklet seg til å bli et allsidig verktøy for kreativitet og produktivitet. S Pen for Galaxy Tab S6 har nå funksjoner for fjernkontroll og trådløs ladning. Den innebygde BLE (Bluetooth low energy) fjernkontroll-løsningen[1] inkluderer funksjoner slik at brukerne kan styre bevegelse av S Pen gjennom S Pen Air actions. Ta selfies eller videoer på avstand og kontrollere eller skape multimedia-innhold selv uten at Tab S6 er i hånden. Den trådløse ladningen betyr at S Pen har opp til 10 timers batteritid[2]etter kun ti minutters ladetid.

Galaxy Tab S6 med S Pen gjør det enklere enn noensinne å ta notater. Håndskrevne notater i Samsung Notes kan konverteres til digital tekst og eksporteres til formater som Microsoft Word med bare et klikk. Brukerne kan ta raske notater eller tegne mens de ser på en video gjennom å justere gjennomsiktigheten i Samsung Note for enkel multitasking.

En ny og forbedret versjon av Samsung DeX[3] muliggjør sømløs overgang til en PC-opplevelse. Ved å inkludere en DeX-knapp for det nye Book Cover Keyboard[4] for Galaxy Tab S6 kan brukerne enkelt starte og lukke Samsung DeX. Tastaturstativet er finjustert for bedre funksjonalitet - noe som inkluderer S Pen-holder, fri vinkeljustering, styreplate og nye knappfunksjoner.

Hjemmets midtpunkt har fått nye funksjoner

Daily Board er videreutviklet for å bli familiens åpenbare oppslagstavle. I tillegg til fotoalbum, dagens vær og nåværende tid, kan brukerne også administrere notater, styre musikk og se kalenderen. Ved å bruke det skreddersydde ladestativet[5] kan brukerne ha Galaxy Tab S6 stående som en del av sitt designede hjem – alltid ladet og alltid på.

Både Netflix og Spotify[6] kan enkelt integreres med Galaxy Tab S6, og brukerne kan enkelt få tilgang til ønsket innhold gjennom den innebygde søkefunksjonen. Med Continous Play i mediespilleren er det mulig å flytte innholdet mellom forskjellige enheter uten unødvendige avbrudd – for eksempel hvis du bytter rom eller forlater hjemmet.

Avansert teknologi for en enklere hverdag

Galaxy Tab S6 kommer med nye forbedringer av kameraet, blant annet gjennom Samsungs første doble hovedkameraer med ultravidvinkellinse for nettbrett. Ultravidvinkellinsen lar brukerne fange motivet akkurat som de ser det gjennom 123-graders synsfelt. Med avansert teknologi hjelper Galaxy Tab S6 brukerne å ta profesjonelle bilder ved automatisk justerte effekter og innstillinger.

Galaxy Tab S6 har et kompakt design på 5.7mm som gjør den både lettere og mer bærbar. For en enklere start av enheten kan brukeren enkelt vekke nettbrettet ved å trykke på skjermen to ganger og logge seg på. Galaxy Tab S6 er Samsungs første nettbrett med fingeravtrykksleser på skjermen og er sikret ytterligere med Samsungs sikkerhetsplattform Samsung Knox. Som en del av Samsungs Galaxy Ecosystem kan Galaxy Tab S6 bli navet for hjemmets tilkoblede enheter med SmartThings, og med Bixby kan brukerne kontrollere disse via stemmekommandoer.

Underholdning uten kompromisser

Enten du spiller et nytt spill eller ser et maraton av tv-serier, gir Galaxy Tab S6 en optimal opplevelse gjennom sin 10.5” Super AMOLED-skjerm kombinert med fire høyttalere fra AKG med Dolby Atmos.

Ved å samarbeide med ledende spillplattformer som Unity og Unreal Engine sammen med intelligent maskinvare og programvare, muliggjør Galaxy Tab S6 enklere og morsommere spillopplevelser med optimal FPS, minimal skjermforsinklese, kortere ladetid og andre funksjoner. Samsungs partnerskap med Discord muliggjør live chat-funksjoner gjennom Game Launcher for å kommunisere med lagkamerater i spill.

Galaxy Tab S6 har salgsstart 23 august og kommer i fargene Mountain Gray, Cloud Blue og Rose Blush med en veiledende pris på 7 490 NOK for WiFi-versjon og 7 990 NOK for 4G-versjon.

For mer informasjon om Samsung Galaxy Tab S6, besøk: news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/galaxy

Produktspesifikasjoner Samsung Galaxy Tab S6

Spesifikasjoner Galaxy Tab S6
Skjerm 10.5”WQXGA, Super AMOLED
Farge Mountain Gray, Cloud Blue, Rose Blush
Dimensjoner, Vekt 244.5 x 159.5 ×5.7mm, 420g
Kamera 8MP(Front), 13MP + 5MP (Bakside)
Minne + Lagring 6GB + 128GB, MicroSD (Opp till 1TB)
Prosessor 7nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.8 GHz + 2.4 GHz + 1.7 GHz)
Batteri Nettbrett 7,040mAh [7], Hurtiglading
Batteri S Pen 0.35mAh
Tilkoblinger Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth® 5.0
GPS GPS + GLONASS, Beidou, Galileo
Sensorer Optisk fingeravtrykkleser
Akselerometer ,Gyro, Geomagnetisk, Hall, RGB Light
MIC 2 MICs
Video Innspilling: UHD 4K (3840x2160) @ 30fps
Avspilling: UHD 8K (7680 x 4320) @30fps
Audio 4 høyttalere kalibrerte av AKG med Dolby Atmos®
Tilbehør Book Cover Keyboard, Book Cover, POGO Charging Dock, S Pen


** Alle funksjoner, tjenester, spesifikasjoner og annen produktinformasjon i dette dokument inklusive, men ikke begrenset til, produktfordeler, design, priser, komponenter, ytelse, tilgjengelighet og muligheter ved produktene kan endres uten forvarsel.
* Alle funksjoner kan variere avhengig av marked og mobiloperatør.

[1] S Pens fjernfunksjoner når opp til 10 meter i åpent område. Ytelsen påvirkes av bruksmiljøet.

[2] S Pens batteritid varer opp til 10 timer i standby-modus. Faktisk batteritid påvirkes av nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer.

[3] Besøk den offisielle Samsung DeX-siden for å se den voksende listen over støtte-apper og få mer informasjon om Samsung DeX.

[4] Book Cover Keyboard for Galaxy Tab S6 selges separat.

[5] Ladestativ selges separat.

[6] Funksjoner for Netflix og Spotify krever abonnement for tjenestene.

[7] Typisk verdi testet i et tredjeparts laboriatoriemiljø. Typisk verdi er den estimerte verdien basert på forskjeller i batterikapasitet blant de testede batteriene i IEC 61960-standarden. Innstilt (minimum) kapasitet er 6 840 mAh. Faktisk batteritid kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer. Maksimal batterikapasitet vil naturlig reduseres med tid og bruk. 

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com