Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung introduserer en ny æra av innovasjon med den virtuelle opplevelsen Life Unstoppable

Pressemelding   •   sep 02, 2020 11:22 CEST

Samsung Life Unstoppable presenterte de nyeste intelligente og tilkoblede produktene fra Samsung.

Oslo – 2. september, 2020 – I dag introduserte Samsung nye produkter i kategoriene mobiltelefoner, wearables, TV-er, lyd og husholdningsapparater gjennom den virtuelle opplevelsen Life Unstoppable. Dette er for å vise hvordan årets produktlinjer forenkler og muliggjør dagens tilkoblede livsstil.

Life Unstoppable, den virtuelle verden som deltakerne fikk oppleve, markerer en ny æra av innovasjon og er en av flere måter Samsung fortsetter å flytte grensene for hva som er mulig. Den banebrytende virtuelle verden brakte Samsungs menneskesentrerte innovasjoner til livs gjennom en helt ny og gamified opplevelse.

I år har forbrukernes forhold til teknologi blitt enda viktigere for å holde kontakten med omverdenen. Samsungs teknologi trosser grenser og kombinerer hverdag, arbeid og underholdning i produkter som enkelt kan kobles til for den smarteste opplevelsen.

På Life Unstoppable ble flere fantastiske produkter avduket:

  • Lifestyleproduktet The Premiere – en smart projektor som tar hjemmeunderholdningen til neste nivå.
  • Odyssey G5 – en ny monitor som bygger videre på Samsungs banebrytende teknologi i spillopplevelser
  • Nye tillegg til Galaxy-porteføljen med Tab A7, Galaxy Fit2, A42 5G og Galaxy Z Fold2
  • Wireless Charger Trio – en trådløs lader som lar deg lade flere enheter samtidig
  • Kjøleskapet RB7300T med SpaceMax-teknologi
  • Bespoke kjøleskap-serien lanseres i Europa
  • Vaskemaskinen WW9800T og DV8000T tørketrommel, begge med smart AI-funksjonalitet som muliggjør læring og autokoblingsfunksjoner.

Dette året har fått oss til å revurdere forholdet til teknologi på en måte som ingen kunne forestille seg. Hos Samsung har vi ikke bare omfavnet disse endringene, men har som mål å være et skritt foran ved å fortsette å tilby innovasjon for fremtiden. Vi er iherdige i vårt mål om å skape utfordrende og revolusjonerende teknologi, og ved å presentere våre nye produkter for 2020 gjennom en banebrytende virtuell opplevelse, fortsetter vi på den veien. Vår hovedambisjon er å tilby unike produkter som fremmer et "life unstoppable", sier Benjamin Braun, Chief Marketing Officer, Samsung Europe.

Samsung tar underholdningsopplevelsen til neste nivå, både innendørs og utendørs

Samsung presenterte i dag sin nye smarte projektor, Premieren, som tar med seg den store skjermopplevelsen hjem. Projektoren kommer i to forskjellige modeller, den ene med et maksimalt skjermareal på 120 tommer og den andre 130 tommer. I tillegg til en enkel og minimalistisk design som passer inn i ethvert rom, har The Premiere en kraftig innebygd subwoofer, Acoustic Beam-surroundlyd og avanserte trippellasere som kan projisere innhold i 4K bildekvalitet. Premiere LSP9T er verdens første HDR10+-sertifiserte projektor, noe som betyr at den gir utrolige farger og kontrast som skaper dybde for en mer presis bildedetalj når du går fra lyse til mørke scener. Premieren lanseres i Norden i 2020.

Under Life Unstoppable introduserte Samsung også sin første utendørs TV og Soundbar, The Terrace og Terrace Soundbar. Begge produktene har en IP55-klassifisering, noe som betyr at de er bygget for å tåle utendørsforhold som regn, støv, fuktighet og insekter. Den nye Soundbar er utstyrt med Adaptive Sound-teknologi som analyserer innholdet i bildet og justerer lyden deretter. TV-en har en unik antirefleksteknologi som fjerner gjenskinn, gjennomsnittlig 2000 nit i lysstyrke og QLED 4K-bildekvalitet. Terrassen kommer i størrelser 55-, 65- og 75-tommer.

I tillegg til de nye utendørsproduktene, presenterte Samsung også Q950T og Q900T, to Soundbars som begge er utstyrt med Q-Symphony (kompatibel med utvalgte QLED TV-er), som gir en harmonisk lyd fra både TV og Soundbar for en optimal lydopplevelse.

En oppslukende spillopplevelse som tar deg direkte til begivenhetenes senter

Spillindustrien fortsetter å utvikle seg, og spill har også blitt en måte å møte andre og dele nye opplevelser. I år har spillplattformer arrangert moteshow, festivaler og til og med Samsungs Life Unstoppable-opplevelse.

Samsung presenterer sitt siste produkt i Odyssey-serien. Samsung Odyssey G5 inkluderer all teknologien som forventes fra en Samsung-spillmonitor, samt en Flicker-Free-teknologi som reduserer tretthet i øynene, slik at spillere kan prestere i lengre perioder. Odyssey G5 lanseres i Norden i løpet av 4. kvartal.

Samsung kunne også fortelle deg at de fra neste måned vil arrangere en ny og unik E-sportskonkurranse: Samsung Odyssey League.

Banebrytende og tilkoblet innovasjon basert på Samsungs arv av utfordrende og intelligent teknologi

På grunn av det faktum at mange forbrukere nå jobber, bor og underholder i ett og samme rom, er behovet for en kompakt underholdningsenhet enda større. Det siste tilskuddet til Samsungs nettbrettfamilie, Galaxy Tab A7, gir en utmerket løsning for dagens situasjon. Den 10,4-tommers skjermen, som utgjør 80% av enheten, har en symmetrisk ramme med førsteklasses metallfinish som gir en elegant og balansert design. Galaxy Tab A7 har Quad Dolby Atmos-høyttalere og et langvarig batteri, som sørger for at du også kan bruke den når du er på farten. Galaxy Tab A7 vil bli solgt i Norden 25. september til en veiledende utsalgspris på 3.590 NOK for Galaxy Tab A7 LTE (32GB) og 2.790 NOK for Galaxy Tab A7 Wifi (32GB).

I år har mange hjem fungert som et treningsstudio, og behovet for treningsenheter har økt etter hvert som flere og flere forbrukere har søkt alternative måter å fortsette å leve et sunt liv*. For å svare på dette behovet presenterte Samsung i dag Galaxy Fit2, som er deres siste treningsenhet. Med et tynt og lett design, en batterilevetid på opptil 15 dager** og avanserte sporingsfunksjoner, er det en utmerket treningspartner. GalaxyFit2 kan automatisk oppdage og spore opptil fem forskjellige typer aktivitetsinnsikt som kaloriforbrenning, hjertefrekvens og avstand.

På Life Unstoppable presenterte Samsung også Galaxy A42 5G, som er det siste tilskuddet til Galaxy A-serien. Galaxy A42 5G kommer med alle funksjonene som forventes fra en enhet i Galaxy A-serien og har et moderne design, et nytt firekameraoppsett, en 6,6-tommers Super AMOLED-skjerm og fremfor alt er 5G klar. Galaxy A42 5G vil bli solgt i Norden høsten 2020.

I fjor introduserte Samsung en helt ny og unik sammenleggbar smarttelefon. Nå fortsetter Samsung denne banebrytende trenden ved å introdusere den nyeste enheten i Galaxy Z-serien. Galaxy Z Fold2 kombinerer en elegant design med utrolig og forbedret maskinvare. Z Fold2 har en mye større frontskjerm og en hovedskjerm som nå måler hele 7,6 tommer. Takket være den unike hengselteknologien kan telefonen nå holdes åpen i alle vinkler som passer for enhver situasjon***. Den er tilgjengelig i to farger, Mystic Black og Mystic Bronze.

Dagens teknologi arbeider mer enn noen gang, og derfor har Samsung utviklet en helt ny ladestasjon som kan lade flere enheter samtidig - Wireless Charger Trio. Med den nye ladeløsningen kan flere enheter lades samtidig, jevnt og enkelt.

Husholdningsapparater som hjelper forbrukerne med å tilpasse livsstilen og et bærekraftig liv.

I oktober vil europeere kunne ta del av Samsungs skreddersydde kjøleskap. Kjøleskapet kan tilpasses på flere forskjellige måter gjennom farger og materialer som er enkle å bytte ut. Med andre ord, du kan lage ditt eget kjøleskap som samsvarer med din personlige stil og innredning.

Samsung har også sett et økt fokus på å redusere matsvinn og nye studier viser at forbrukere besøker dagligvarer mindre og mindre, men at de handler mer når de gjør det. Dermed er det også behov for et kjøleskap med mer plass og som holder maten fersk lenger. Kjøleskapet RB7300T har en stor lagringskapasitet på 385 liter og tilbyr to forskjellige høydevalg takket være Samsungs unike SpaceMax-teknologi. Produktet har et lavt energiforbruk som hjelper forbrukerne til å leve en bærekraftig livsstil, og den innebygde Digital Inverter Compressor justerer automatisk hastigheten avhengig av hva som er i kjøleskapet, noe som betyr at den bruker 50% mindre energi.

På Life Unstoppable fikk deltakerne også oppleve Samsungs nye energieffektive AI-vaskemaskin WW9800T og AI-tørketrommel DV8000T. Vaskemaskinen leveres med et intuitivt AI-kontrollpanel som automatisk lærer innstillingene du foretrekker. Samsungs QuickDrive-teknologi forkorter vasketiden med opptil 50 prosent og reduserer energiforbruket med opptil 20 prosent. Når vaskemaskinen WW9800T er koblet til tørketrommelen DV8000T, kommuniserer enhetene via en Auto Cycle Link, som gjør at tørketrommelen på forhånd kan bestemme de riktige innstillingene for tøyet du vasker. DV8000T tørketrommel er utstyrt med Samsungs mest effektive varmepumpeteknologi, som har fått A+++ energisertifisering.

For mer informasjon om Samsungs 2020 produkter, besøk www.samsung.com

Om Life Unstoppable

Life Unstoppable ble bygget med Epic Games Unreal spillplattform for en opplevelse som er den første i sitt slag.

Hele Samsungs økosystem ble levende gjennom en oppslukende opplevelse som fraktet deltakerne til et virtuelt Samsung-hus med talspersoner og gjester som den britiske sprinteren Dina Asher Smith; Spotify VP for produkter, Sten Garmark; DAZN Chief Abonnement Officer, Ben King; profesjonell e-sports spiller og svensk Samsung Morning Star-spiller Stass ‘StenBosse’ Skopin. Plattformen tillot deltakerne å samhandle med mer enn 25 produkter i kategoriene mobil, wearables, TV, lyd og husholdningsapparater.

*Wearable Fitness Technology: Key Trends and Statistics for 2020, Codete, June 2020

**Basert på gjennomsnittlig batterilevetid under normale forhold. Gjennomsnittlig ytelse basert på bruk. Den faktiske batterilevetiden avhenger av faktorer som bruksgrad og bruk av applikasjoner. Resultatene kan variere.

*** Galaxy Z Fold2 kan stå alene i vinkler fra 75 til 115 grader. Et større spenn kan være mulig avhengig av miljø og bruk.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument