Gå videre til innhold
Samsung introduserer Galaxy Note10 og Note10+ – maksimal ytelse og kreativitet i to størrelser

Pressemelding -

Samsung introduserer Galaxy Note10 og Note10+ – maksimal ytelse og kreativitet i to størrelser

Samsungs kraftigste telefon noensinne kommer for første gang i to størrelser: Galaxy Note10+ for de som ønsker både maksimal kraft og skjermoverflate og Note10 som gir brukerne en kraftfull mobil, fullpakket med de nyeste funksjonene i et mer kompakt format. Begge modellene tilbyr en forbedret S Pen med bevegelsessensor og smartere funksjoner for foto og video - blant annet nyheten som lar brukerne filme med fantastisk bokeh-effekt. Galaxy Note10+ har fire kameraer, hvorav ett nytt kamera som måler dybde og tar muligheten til å skape til et nytt nivå.

Oslo, 7 august 2019 – Samsung presenterer i kveld nyheter i Note-serien – i to størrelser. Galaxy Note10 og Note10+ er Samsungs kraftigste og mest kreative Galaxy Note noensinne. Begge har et ergonomisk og tynt design med avrundede kanter, en skjerm som dekker nesten hele mobilens fremside og kommer i de nye fargene Aura Glow og Aura Black.

– Galaxy Note10 og Note10+ utfordrer hva som ligger i begrepet mobiltelefon og er designet for de høyt presterende som stiller krav til både produktivitet og underholdning. Vi er nå stolte over å lansere vår hittil kraftigste prosessor, største skjerm, beste kamerateknologi og mest batterieffektive mobiltelefon. Vi er også veldig glade for å kunne presentere Note10 i to størrelser, slik at selv de som verdsetter et mer kompakt design kan ta del i Note-seriens teknologiske innovasjoner og kraft, sier Daniel Kvalheim, Technical Account Manager i Samsung Norge.

Ytelse i en klasse for seg

Høy ytelse og et kraftigere og mer intelligent batteri gjør Galaxy Note10 og Note10+ optimal som enhet for spill og underholdning, en mobil arbeidsstasjon eller som et foto- og videoredigeringsverktøy. Det kraftige batteriet til Galaxy Note10 og Note10+ varer lenger takket være at telefonen lærer hvordan den vanligvis brukes og kan spare strøm gjennom å slå av funksjoner som ikke brukes. Med superhurtiglading er 30 minutters ladetid nok til at Galaxy Note10+ kan vare en hel dag[1], og med trådløs batterideling kan brukerne også lade andre Galaxy-telefoner og enheter som Galaxy Buds, Galaxy Watch og andre QI-baserte enheter.

Begge modellene er også utstyrt med WiFi6 som gir mer stabil mottakelse og opptil 20 prosent raskere tilkobling i områder med flere konkurrerende WiFi-nettverk, noe som gir mindre forsinkelse og en bedre opplevelse ved surfing, streaming og spilling.

Skjermen på Galaxy Note10+ er en 6,8” Wide Quad HD+ Dynamic AMOLED med et tilpasset brukergrensesnitt som gjør det enkelt å bruke telefonen selv med en hånd. Galaxy Note10 har en 6,3” Full HD+ Dynamic AMOLED. Begge modellenes skjermer er i formatet 19:9, som ikke bare yter filmer rettferdighet, men også gjør det lettere å jobbe med flere programmer samtidig. Med Eye Comfort display reduseres blått lys uten å påvirke fargekvaliteten, for en mer behagelig seeropplevelse.

Smartere S Pen med bevegelsessensor

Galaxy Note10 og Note10+ kommer med en forbedret versjon av det kreative verktøyet S Pen med BLE (Bluetooth Low Energy) som gjør at den blant annet kan brukes til å styre presentasjoner eller som en fjernkontroll for kameraet. Nå kan brukerens håndskrevne notater enkelt konverteres til digital tekst for enklere redigering og deling. Tekster kan eksporteres til ulike program, slik som Microsoft Word.

I tillegg til å kunne notere direkte på låst skjerm eller lage illustrasjoner har S Pen for Galaxy Note10 og Note10+ en ny bevegelsessensor som gjennom S Pen Air Actions lar deg utføre kommandoer eller styre spill gjennom bevegelser med pennen. S Pen har et helt nytt litium-titanbatteri der 6 minutters lading (skjer automatisk i telefonen) gir 10 timers batteritid i standby-modus, noe betyr at brukerne ikke trenger å sette S Pen på plass like ofte for lading.

Foto og video i profesjonell klasse

Den nye Galaxy Note10 og Note10+ tar et stort skritt fremover for alle som fotograferer og filmer. Bildestabiliseringen er utviklet for å gi stabile bilder og filmer. Gjennom den nye nattmodusen «Night Mode» kan brukerne også ta bilder av høy kvalitet under dårlige lysforhold – enten det er en sen middag, på en konsert eller for å fange solnedgangen. Modusen er også tilgjengelig for frontkameraet for å ta klare selfies selv i mørkere miljøer. Begge modellene har et 10MP frontkamera med et minimalt kamerahull for å gi skjermen en så stor overflate som mulig.

Når det gjelder hovedkameraer, har Galaxy Note10 et trippelkamera med ultravidvinkel- vidvinkel- og teleobjektiver. Galaxy Note10+ har i tillegg til de tre kameraene også et helt nytt kamera som måler dybde (DepthVision, VGA). Dette gjør det blant annet mulig å lage dine egne 3D-gjengivelser ved hjelp av appen 3D Scanner. Den har også Time-Of-Flight-funksjonalitet som betyr at kameraet kan måle avstand og dimensjoner. For eksempel for å se om et møbel passer i hjemmet.

Med Galaxy Note10 og Note10+ er det nå mulig å også filme med boekh-effekt (kort feltdbyde). En annen ny funksjon er også Audio Zoom, der mobilens tre mikrofoner lar lyden zoome inn for å skape enda større tilstedeværelse i filmer.

Med kraften i kameraene til de nye Galaxy Note-modellene kombinert med ny redigeringsprogramvare og presisjonen til S Pen har video- og fotoredigering på telefonen aldri vært smidigere. Video Editor og Adobe Rush er integrert med S Pen og gjør telefon til et sofistikert og profesjonelt redigeringsverktøy.

Samsungs økosystem

For Galaxy Note10 og Note10+ har Samsung DeX blitt forbedret ytterligere. Med en USB-adapter kan brukerne enkelt koble Galaxy Note10 til en datamaskin og jobbe med mobil og data parallelt på samme skjerm. Brukeren kan dermed bruke både mobilappene og dataprogrammene og enkelt flytte filer mellom datamaskin og mobil.

Galaxy Note10 og Note10+ har et stort internminne, er vann- og støvavstøtende i henhold til IP68[2] og har lyd optimalisert av AKG. Sikkerhetsplattformen Samsung Knox beskytter enhetens innhold sammen med fingeravtrykkleser på skjermen og ansiktsgjenkjenning.

Galaxy Note10 og Galaxy Note10+ vil være tilgjengelig i fargene Aura Glow og Aura Black fra 23 august med en anbefalt pris på 9 790 NOK for Galaxy Note10, 11 390 NOK for Galaxy Note10+ (256GB) og 12 390 for Galaxy Note10+ (512GB).

For mer informasjon om Galaxy Note10, besøk www.news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com eller http://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-note10

[1]Faktisk batteritid påvirkes av nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer.

[2] Støv- och vannavstøtende, tåler 1,5 m under vann i 30 min.

[3] Typisk verdi testet I tredjeparts laboratoriemiljø. Innstilt (minimum) kapasitet er lavere. Faktisk batterilevetid kan variere avhengig av netteverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer. For mer informasjon, besøk www.samsung.com.

Produktspesifikasjoner Samsung Galaxy Note10 & Note10+


Galaxy Note10 Galaxy Note10+
Skjerm 6.3” FHD+ Dynamic AMOLED Infinity-O Display, 2280x1080 (401ppi)

HDR10+ sertifisert

6.8” Quad HD+ Dynamic AMOLED Infinity-O Display 3040×1440 (498ppi)

HDR10+ sertifisert

Skjerm * Skjermen er målt diagonalt som fullstendig rektangel uten hensyn til avrundede hjørner; faktisk synlig skjermområde er mindre på grunn av avrundede hjørner og kamerahull. * Skjermen er målt diagonalt som fullstendig rektangel uten hensyn til avrundede hjørner; faktisk synlig skjermområde er mindre på grunn av avrundede hjørner og kamerahull.

* Standardoppløsning for Galaxy Note10+ er full HD+, noe som kan endres til Quad HD+ under innstillinger.

Kamera Bak: Triple kameraer - Ultravidvinkel: 16MP F2.2 (123°) - Vidvinkel: 12MP 2PD AF F1.5/F2.4 OIS (77°)

- Telefoto: 12MP F2.1 OIS (45°)


Front: 10MP 2PD AF F2.2 (80°)

Bak: Fire kameraer - Ultravidvinkel: 16MP F2.2 (123°) - Vidvinkel: 12MP 2PD AF F1.5/F2.4 OIS (77°)

- Telefoto: 12MP F2.1 OIS (45°)

- Dybdekamera (DepthVision): VGA


Front: 10MP 2PD AF F2.2 (80°)

Dimensjoner 71.8 x 151.0 x 7.9mm, 168g (BLE S Pen: 5.8 × 4.35 × 105.08mm, 3.04g) 77.2 x 162.3 x 7.9mm, 196g (BLE S Pen: 5.8 × 4.35 × 105.08 3.04g) * Galaxy Note10+ 5G mmWave-versjon veier 198g.
AP - 7nm 64-bit Octa-core prosessor (Max. 2.7 GHz + 2.4 GHz + 1.9 GHz) - 7nm 64-bit Octa-core prosessor (Max. 2.8 GHz + 2.4 GHz + 1.7 GHz) * Kan variere avhengig av marked og mobiloperatør - 7nm 64-bit Octa-core prosessor (Max. 2.7 GHz + 2.4 GHz + 1.9 GHz) - 7nm 64-bit Octa-core prosessor (Max. 2.8 GHz + 2.4 GHz + 1.7 GHz) * Kan variere avhengig av marked og mobiloperatør
Minne - 8GB RAM med 256GB intern lagring (kun 4G-versjon) - 12GB RAM med 256GB intern lagring - 12GB RAM med 512GB intern lagring
Minne * Kan variere avhengig av marked og mobiloperatør * Brukerminne er mindre enn den totale lagringskapasiteten på grunn av lagring av operatørsystemer og programvare for å betjene enheten. Faktisk lagring kan variere avhengig av operatør og kan endres etter programvareoppdatering. * Kan variere avhengig av marked og mobiloperatør * Brukerminne er mindre enn den totale lagringskapasiteten på grunn av lagring av operatørsystemer og programvare for å betjene enheten. Faktisk lagring kan variere avhengig av operatør og kan endres etter programvareoppdatering.
Simkort 4G Dual SIM: et Nano SIM og et Nano SIM Dual SIM (Hybrid): et Nano SIM og et Nano SIM eller et MicroSD (opp til 1TB)
Simkort * Kan variere avhengig av marked og mobiloperatør * SIM-kort og MicroSD-kort selges separat * Hybrid Dual SIM kun tilgjengelig for Galaxy Note10+ 4G-versjon. * Kan variere avhengig av marked og mobiloperatør * SIM-kort og MicroSD-kort selges separat * Hybrid Dual SIM kun tilgjengelig for Galaxy Note10+ 4G-versjon.
Batteri 3,500mAh * Typisk verdi testet i tredjeparts laboratoriemiljø. Typisk verdi er den estimerte verdien basert på forskjeller i batterikapasitet blant de testede batteriene i IEC 61960 standard. Innstilt (minimum) kapasitet er 3400mAh for Galaxy Note10 og 4170mAh for Galaxy Note10+. Faktisk batteritid kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer.

Superhurtigladning via ledning kompatibel QC2.0, AFC ogPD3.0

Trådløs ladehastighet med Fast Wireless Charging 2.0

Trådløs batterideling

4,300mAh * Typisk verdi testet i tredjeparts laboratoriemiljø. Typisk verdi er den estimerte verdien basert på forskjeller i batterikapasitet blant de testede batteriene i IEC 61960 standard. Innstilt (minimum) kapasitet er 3400mAh for Galaxy Note10 og 4170mAh for Galaxy Note10+. Faktisk batteritid kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer.

Superhurtigladning via ledning kompatibel QC2.0, AFC ogPD3.0

Trådløs ladehastighet med Fast Wireless Charging 2.0

Trådløs batterideling

OS Android 9.0 (Pie) Android 9.0 (Pie)
Nettverk 4G Enhanced 4x4 MIMO, Up to 7CA, LAA, LTE Cat.20 - Opp til 2.0Gbps nedlastning / Opp til 150Mbps Opplasting * Faktisk hastighet kan variere avhengig av marked, operatør og bruksmiljø Enhanced 4x4 MIMO, Up to 7CA, LAA, LTE Cat.20 - Opp til 2.0Gbps nedlastning / Opp til 150Mbps Opplasting * Faktisk hastighet kan variere avhengig av marked, operatør og bruksmiljø
Tilkobling Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM - Opp til 1.2Gbps Nedlastning / Opp til 1.2Gbps Opplasting * Kan variere avhengig av marked og mobiloperatør.

Bluetooth® v 5.0, ANT+, USB Type-C, NFC, Plats (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)

* Dekning for Galileo og BeiDou kan være begrenset. BeiDou kan være utilgjengelig i noen markeder

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM - Opp til 1.2Gbps Nedlastning / Opp til 1.2Gbps Opplasting * Kan variere avhengig av marked og mobiloperatør.

Bluetooth® v 5.0, ANT+, USB Type-C, NFC, Plats (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)

* Dekning for Galileo og BeiDou kan være begrenset. BeiDou kan være utilgjengelig i noen markeder

Betaling NFC, MST * Kan variere avhengig av marked, operatør og bruksmiljø NFC, MST * Kan variere avhengig av marked, operatør og bruksmiljø
Sensorer Akselerometer, Barometer, Ultralyds Fingeravtrykksleser, Gyro, Geomagnetisk Sensor, Hall, Proximity, RGB light (BLE S Pen: 6-axis Sensor inkluderer sensorer for Gyro og Acceleration) Akselerometer, Barometer, Ultralyds Fingeravtrykksleser, Gyro, Geomagnetisk Sensor, Hall, Proximity, RGB light (BLE S Pen: 6-axis Sensor inkluderer sensorer for Gyro og Acceleration)
Autentisering Låsetyper: Swipe, Mønster, PIN, Passord
Biometriske låsetyper: Fingeravtrykksleser, Ansiktsgjenkjenning
Låsetyper: Swipe, Mønster, PIN, Passord
Biometriske låsetyper: Fingeravtrykksleser, Ansiktsgjenkjenning
Lyd Stereohøytalere og høretelefoner: Lyd kalibrert av AKG (In-ear høretelefoner inkludert: Type-C plug, hybrid canal type, 2way dynamic unit) Surround sound med Dolby Atmos-teknologi (Dolby Digital, Dolby Digital Plus inkludert)

Format for Audio Playback:

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE

Stereohøytalere og høretelefoner: Lyd kalibrert av AKG (In-ear høretelefoner inkludert: Type-C plug, hybrid canal type, 2way dynamic unit) Surround sound med Dolby Atmos-teknologi (Dolby Digital, Dolby Digital Plus inkludert)

Format for Audio Playback:

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE

Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM


*
Alle funksjoner, tjenester, spesifikasjoner og annen produktinformasjon i dette dokumentet er inklusive, men ikke begrenset til, produktfordeler, design, priser, komponenter, ytelse, tilgjengelighet og muligheter med produktene kan endres uten varsel.[1] Typisk verdi testet i tredjeparts laboratoriemiljø. Innstilt (minimum) kapasitet er lavere. Faktisk batterilevetid kan variere avhengig av netteverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer. For mer informasjon, besøk www.samsung.com.

Emner


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778