Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserer 240Hz G-Sync Compatible Curved CRG5 gaming-monitor i Europa under Gamescom 2019

Pressemelding   •   aug 21, 2019 20:10 CEST

Oslo 21 august, 2019 - Samsung Electronics annonserte i dag under Gamescom 2019, sin nye CRG5 gaming-skjerm, den nyeste Samsung Curved Gaming Monitor. CRG5, som først ble avduket på E3 2019, er en kraftfull kombinasjon av bransjens første monitor med 240Hz oppdateringsfrekvens, kurvet skjerm og NVIDIA G-SYNC-kompatibilitet, for å gi den oppslukende opplevelsen som gamere forventer seg.

Som verdens største gaming-arrangement er Gamescom et viktig sted for å vise frem det seneste innen gaming-teknologi. Samsung-standen har doblet størrelse siden 2018, og er nå på hele 500 kvadratmeter, større enn en NBA basketball-bane. Foruten CRG5 kan deltagere oppleve Samsungs andre innovasjoner innen gaming-skjermer, inkludert Space Gaming Monitor (SR75Q) og Super Ultra-wide CRG9 49″.

CRG5: Verdens første monitor med 240Hz oppdateringsfrekvens og kurvet skjerm 

Den 27-tommers store CRG5-skjermen kombinerer rask oppdateringsfrekvens med 240Hz RapidCurve™ teknologi og 1500R kurving, som skaper en oppslukende opplevelse, ved å vise scener av høyeste kvalitet. Oppdateringsfrekvensen på 240Hz muliggjør en rask og smidig respons til situasjoner i rask endring, mens den kurvede 1500R-skjermen gir et optimalt synsfelt.

G-Sync Compatible fra NVIDIA synkroniserer panelet og Graphics Processing Unit (GPU) for å kunne eliminere hull, hakking og annen bevegelsesforsinkelse og dermed gi spillerne en dynamisk og harmonisk spillopplevelse i enhver scene i full HD-oppløsning.

“Gode PCer for gaming fortjener fantastiske skjermer og C27RG5 gir en jevn, smidig og fremragende spillopplevelse for brukerne med GeForce GTX 10-Series, GeForce GTX 16-Series og GeForce RTX 20-Series grafikkort,” sa Thomas Råge, Sales Manager IT Division hos Samsung Norge. 

En imponerende kontrast-ratio på 3000:1 betyr at Samsungs nyeste kurvede gaming-skjerm leverer dypere farger og skarpe detaljer i de mørkeste og lyseste delene av bildet, for en forbedret spillopplevelse. Samsungs CRG5 har et kurvet vertikalt VA-panel, som er skreddersydd til brukerens synsvidde for økt konsentrasjon i kritiske spilløyeblikk.

Det rammefrie designet til Samsungs CRG5 gir gamere enda mer skjermplass, mens et sterkt, solid Y-stativ og On Screen Display (OSD) i gaming dashboard-stil forsterker ethvert spillmiljø. Samsungs CRG5 tilbyr også en rekke optimale gaming-funksjoner som gjør spillopplevelsen mer behagelig enn noen gang. Game Mode er en valgfri innstilling som automatisk og optimalt tilpasser svarte gamma-nivåer, kontrast, skarphet og farge for alle typer spill. Low Input Lag Mode kan også minimere forsinkelser mellom en brukers inputenheter og skjerm, mens Virtual Aim både øker og forbedrer nøyaktigheten når du spiller førstepersons skytespill. Eye Saver Mode minimerer det blå lyset som sendes ut av skjermen, for å gjøre det mer behagelig for øynene i lengre perioder med spilling.

Space Gaming Monitor: Gjenvinn ditt spillområde

Den 32″ store Space Gaming Monitor (SR75Q), først presentert på Gamescom 2019, har en superrask 144Hz oppdateringsfrekvens med AMD Radeon FreeSync. Oppdateringsfrekvensen på 144 Hz minimerer bildelag og bevegelsesforsinkelser, mens AMD FreeSync synkroniserer oppdateringsfrekvensen på skjermen og grafikkprosessoren, noe som resulterer i en bedre spillopplevelse uten hull og hakking.

Space Gaming Monitor vil være tilgjengelig i en 32-tommers, QHD (2560 x 1440) modell, med Samsungs anerkjente plassbesparende design som lar brukere skyve skjermen flatt mot veggen, slik at overflatene blir frie. Space Gaming Monitor kan også trekkes frem enkelt og justeres for å passe til en rekke visningspreferanser og posisjoner – inkludert helt ned til overflatenivå, og gir fleksibilitet når du skaper ditt optimale spillmiljø.

Det at strøm- og HDMI Y-kabler enkelt kan skjules, sikrer at gaming-rommet forblir oversiktlig og ryddig. Skjermen kan også skryte av et tre-sidig rammefritt design for å vise så mye av spillet som mulig. Space Gaming Monitor kommer med en integrert klemme som sikrer rask og enkel installasjon, slik at den kan festes til ethvert skrivebord eller bord.

CRG9 49″: Den ultimate spill-skjermen, nå med Dual QHD oppløsning

CRG9 49″, som på CES 2019 vant «Best of Innovation Award in the Computer Peripherals Product Category and Honoree in the Gaming Product Category», inkluderer en rekke premiumfunksjoner. Først og fremst kan skjermen skryte av en HDR 1000 og Dual Quad High Definition (QHD) oppløsning (5,120 x 1,440) – tilsvarende å plassere to 27-tommer 16:9-skjermer side om side uten at rammen hindrer utsikten. CRG9 leverer også en milliard farger med 95% DCI-P3 fargerom for å presentere realistiske bilder, mens de når maksimum lysstyrke på 1,000 nits for superfine detaljer i de lyseste og mørkeste delene av et bilde.

I tillegg tilbyr CRG9 en 120Hz oppdateringsfrekvens som minimerer bilde- og bevegelsesforsinkelser. AMD Radeon FreeSync™ 2 HDR – teknologi reduserer hakking, skjermhull og input-lag, for å sikre en best mulig spillopplevelse. Virtual Aim gir spillerne økt nøyaktighet når de spiller et førstepersons skytespill, mens CRG9s skjermavrunding gir spillerne et ultrabredt synsfelt for en mer oppslukende spillopplevelse.

Samsung – The Heart of Gaming på Gamescom 2019

For å oppleve og lære mer om Samsungs siste innovasjoner innen gaming-skjermer, besøk Samsung på Gamescom i hall 9.1, Stand A040 B045 på Koelnmesse, Köln, fra 20-24 august 2019.

På arrangementet vil Samsung holde spennende gaming-arrangementer; kjemp mot det tyske Hearthstone community, IAmThanh, under Blizzard’s Hearthstone Community Day på onsdag. Bli vitne til konkurransefortrinnet til CRG5 under en av PlayerUnknown’s Battlegrounds’ (PUBG) daglige takeovers der Samsung-standen forvandles til en kampbane for spennende PUBG-turneringer. Opplev det fulle potensialet til CRG5, med en hands-on versjon av Gears 5 Horde Mode; som for første gang noensinne vil være mulig å spille.

Opplev også våre skjermer i aksjon på standene til våre bransjepartnere – UBISOFT og Facebook Gaming i hall 6, Logitech G i hall 7 eller Xbox i hall 8. For ytterligere informasjon om Samsungs gaming-skjermer besøk https://displaysolutions.samsung.com/gamescom2019

Samsungs CRG5 og CRG9 49″ er nå tilgjengelige globalt, mens Space Gaming Monitor (SR75Q) vil være tilgjengelig globalt fra Q4.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com