Gå videre til innhold
Samsung lanserer 990 EVO Plus SSD med en av de beste ytelseshastighetene i klassen støttet av PCIe 4.0

Pressemelding -

Samsung lanserer 990 EVO Plus SSD med en av de beste ytelseshastighetene i klassen støttet av PCIe 4.0

Tilbyr økt ytelse og energieffektivitet med kapasiteter på opptil 4 TB. Gir høy ytelse med vilkårlige lese- og skrivehastigheter på henholdsvis 1050K IOPS og 1400K IOPS.

Samsung Electronics Co. Ltd., en av verdenslederne innen avansert minneteknologi, kunngjorde i dag lanseringen av 990 EVO Plus, som legger til utvalget av ledende SSD-produkter. Med PCIe 4.0-støtte og nyeste NAND-teknologi er 990 EVO Plus en ideell løsning for forbrukere som ønsker forbedret ytelse og strømeffektivitet på PC-ene sine. Optimalisert for gaming, jobb og kreative arbeider.

– Hverdagen vår krever i økende grad mer data, med bildene vi deler på sosiale medier og videostrømming av høy kvalitet, sa Jani Laaksonen, produktsjef for Samsungs minneprodukter i Norden.

– 990 EVO Plus er bygget for bærbare datamaskiner og stasjonære PC-brukere som er ute etter raskere behandlingshastigheter og utvidet lagringskapasitet.

Forbedret ytelse og energieffektivitet

990 EVO Plus er bygget på flere tiår med Samsungs høyytelses halvlederteknologi med bevist pålitelighet. Sekvensielle lesehastigheter kommer opp til 7250 megabyte per sekund (MB/s) og skrivehastigheter på opptil 6300MB/s, en forbedring på opptil 50 % i forhold til forrige 990 EVO. Ytelsesøkningen er takket være Samsungs siste 8. generasjons V-NAND-teknologi og 5-nanometer (nm) kontroller, mens et innovativt nikkelbelagt varmeskjold minimerer overoppheting, og tillater 73 % høyere strømeffektivitet enn forgjengeren.

4 TB-modellen har en imponerende vilkårlig lesehastighet på 1050K IOPS og 1400K input/output-operasjoner per sekund (IOPS) for vilkårlig skriving. Denne bemerkelsesverdige ytelsen konkurrerer nesten med SSD-produkter med DRAM, til tross for at den ikke bruker DRAM-cache, noe som gjør den til en optimal løsning for spill- og AI-oppgaver som krever høy ytelse.

Utvidet lagringskapasitet

Den stadig økende etterspørselen etter lagringsenheter med høy kapasitet er drevet av administrasjon av store filer, videoredigering av høy kvalitet og neste generasjons spill. For å møte dagens økende lagringskrav tilbyr 990 EVO Plus god kapasitet med en 4 TB-modell, som overskrider lagringsgrensene til 990 EVO. 990 EVO Plus er utstyrt med Samsungs intelligente TurboWrite 2.0, fornyet for maksimert ytelse, og tilbyr raske filoverføringshastigheter og redusert etterslep.

Støtte for Samsung Magician-programvare

Samsung Magician-programvaren presenterer en pakke med optimaliseringsverktøy for forbedret funksjonalitet for alle Samsung SSD-er, inkludert 990 EVO Plus. Brukere kan strømlinjeforme datamigrasjonsprosessen for SSD-oppgraderinger enkelt og sikkert. I tillegg beskytter Samsung Magician verdifulle data, overvåker kjørehelsen og tilbyr tilpasset ytelsesoptimalisering.

Tilgjengelighet

990 EVO Plus vil bli tilgjengelig for forbrukere over hele verden til en veiledende pris på 1699 kroner for 1 TB-modellen, 2899 kroner for 2 TB-modellen og 5399 kroner for 4 TB-modellen.

For mer informasjon – inkludert garantidetaljer – besøk samsung.com/SSD eller semiconductor.samsung.com/internal-ssd. For brukerveiledning for hvordan du installerer 990 EVO Plus på din bærbare eller datamaskin, besøk semiconductor.samsung.com/consumer-storage/ssdupgrade.

Samsung SSD 990 EVO Plus spesifikasjoner

1 NVM Express®-designmerket er et registrert varemerke for NVM Express, Inc.
2 GB = 1 000 000 000 byte av IDEMA. En viss del av kapasiteten kan brukes til systemfil og vedlikeholdsbruk, så den faktiske kapasiteten kan avvike fra det som er angitt på produktetiketten.
3 Sekvensielle og vilkårlige ytelsesmålinger er basert på IOmeter1.1.0. Ytelsen kan variere basert på en SSDs fastvareversjon, systemmaskinvare og konfigurasjon.
4 Testsystem-konfiguration: AMD Ryzen9 7950x 16-kjerners prosessor CPU @ 4.5GHz, DDR5 4800 MHz 16 GB x2, OS-Windows 11 Pro 64 bit, brikkesett - ASRock X670E Taichi.
5 Samsung Electronics skal ikke holdes ansvarlig for noe tap, inkludert, men ikke begrenset til tap av data eller annen informasjon som finnes på Samsung Electronics’ produkter eller tap av fortjeneste eller inntekt som kan pådra seg brukeren. For mer informasjon om garantien, vennligst besøk samsung.com/SSD eller semiconductor.samsung.com/internal-ssd.
6 Fem år eller Total Bytes Written (TBW), avhengig av hva som kommer først. For mer informasjon om garantien, se det vedlagte garantidokumentet i pakken.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778

Relatert innhold