Gå videre til innhold
Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G: Galaxy A-serien er utformet for å være moderne, funksjonell og bærekraftig.
Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G: Galaxy A-serien er utformet for å være moderne, funksjonell og bærekraftig.

Pressemelding -

Samsung lanserer Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G

I dag presenteres Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G, som skal levere en komplett mobilopplevelse med de siste Samsung Galaxy-innovasjonene til en fordelaktig pris.


Den nye Galaxy A-serien er drevet av en helt ny prosessor, i kombinasjon med Galaxys AI-kamera, stor og smidig skjerm, opp til to dagers batteritid1 , mulighet for 5G-tilkobling2, et pent og tynt design samt avanserte tilkoblede opplevelser. Dessuten støtter begge enhetene kontinuerlige One UI- og Android OS-oppgraderinger, i tillegg til sikkerhetsoppdateringer3 for å sikre best mulige brukeropplevelse.

– Alle fortjener muligheten til å oppleve fordelene som mobilteknologi kan ha i våre liv. Med vår nyeste lansering av Galaxy A-serien har det blitt enklere enn noensinne å oppleve Samsung Galaxys innovative mobilopplevelse til en fordelaktig pris, sier Andreas Bergqvist, produktsjef for telekom hos Samsung Electronics Nordic.


Fantastiske bilder i alle situasjoner
Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G tilbyr en avansert kameraopplevelse med mange av de kraftfulle funksjonene fra Galazy S-serien. Galaxy A53 5G sitt firekamerasystem har et 64MP OIS-kamera med VDIS-teknologi som hjelper deg å ta skarpe bilder. Galaxy A53 5G kommer også med et høyoppløselig 32MP frontkamera for klare selfies og videosamtaleopplevelser.

Den nye Galaxy A-seriens innovative kamera drives av en helt ny 5nm-prosessor som, ved hjelp av AI, får hvert bilde til å se fantastisk ut – selv i omgivelser med lav belysning. Forbedret nattmodus slår sammen opp til 12 bilder samtidig, slik at nattbildene blir lysere og mindre kornete. Når brukeren spiller inn video i omgivelser med svakt lys, justerer Galaxy A-serien bildehastigheten automatisk for å lage lyse, skarpe videoer.

Den forbedrede portrettmodusen fanger både dybde og motivkonturer mer nøyaktig, takket være doble kameraer og kraftig AI. Med fun mode kan øyeblikk foreviges med lekne filtre og effekter som nå også fungerer med den ultravide kameralinsen. Photo Remaster gir nytt liv i gamle og lavoppløste bilder, og Object Eraser tar bort uønskete linseluser.

Maksimert skjermopplevelse hvor og når som helst
Den nye Galaxy A-seriens algoritmer sikrer at alle detaljer på skjermen kommer frem, og Samsung Galaxy A53 5Gs 6,5 tommers4 Super AMOLED-skjerm har også en oppdateringsfrekvens på 120 Hz, mens Galaxy A33 5G har en 6,4 tommers5 Super AMOLED-skjerm og oppdateringsfrekvens på 90 Hz. Dessuten er den nye Galaxy A-serien nå utrustet med opp til to dagers batterilevetid6 og 25W Super Fast Charging7.

Bevisst design
Galaxy A-serien er utformet for å være moderne, funksjonell og bærekraftig. Enhetens smale ramme og Ambient Edge-designet gjør at kameraet og telefonen smelter sømløst sammen. Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G har Corning® Gorilla® Glass 5, i tillegg til IP67 vann- og støvmotstand8.

I august 2021 presenterte Samsung bærekraftsmål for sine mobilprodukter, som de ønsker å nå innen 20259. Med disse målene påtar Samsung seg å gjøre konkrete tiltak for å forbedre sine produkter10. Galaxy A-serien bygger videre på dette arbeidet gjennom å fjerne ladeadapteren11 fra mobilemballasjen og gjøre størrelsen på emballasjen mindre. Den inneholder også FSC-sertifisert papir12, mens selve enheten inneholder gjenvunnet materiale (såkalte post-consumer materials, PCM) i sideknappene og SIM-kortbrikkene.

Begge enhetene garanterer opp til fire generasjoner oppgraderinger av One UI og Android OS, og opp til fem års sikkerhetsoppdateringer. Disse funksjonene gjør det mulig for brukerne å bruke den nyeste programvaren.

Tilkoblet og sikker opplevelse
Den nye Galaxy A-serien forebygger data- og informasjonsinntrenging ved hjelp av Samsung Knox. Når brukeren lagrer private bilder, notater og apper, tilbyr Secure Folder en kryptert, digital safe. Ved hjelp av Private Share13 kan brukerne kontrollere hvem som har tilgang til filer og hvor lenge. Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G kommer også til å inneholde nye Samsung Wallet14 som lagrer alt fra boardingkort til kredittkort.

Galaxy A53 5G og A33 5G fungerer sømløst med andre Samsung-enheter for en fullstendig Samsung Galaxy-økosystemopplevelse. Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G kan kobles til Galaxy Buds-serien. Med Galaxy Buds Pro kan du oppleve 360 graders lydteknologi med 3D lyd15 og funksjonens tilbys snart på Galaxy Buds2 og Buds Live. Galaxy A-serien kan kobles til en Windows-datamaskin med Link to Windows16 for å enkelt kopiere og lime inn, overføre filer eller svare på samtaler og SMS.

Pris- og forhåndsbestillingstilbud

Galaxy A-serien vil bli tilgjengelig for utvalgte markeder i april og Galaxy A53 5G er tilgjengelig i to minnestørrelser, 128GB og 256GB.

Galaxy A33 5G veil. pris: 3 790,- Galaxy A53 5G veil. pris: 4 790,-

Forhåndstilbud for Galaxy A53 5G gjelder mellom 17.-31. mars 2022: Kjøp en Galaxy A53 5G og få et par Galaxy Buds Live i fargen Mystic Black, verdi ca. 1890,- på kjøpet17.

                                                                                                                                          

1 Med utgangspunkt i den gjennomsnittlige/typiske brukeren. Uavhengig vurdering av Strategy Analytics mellom 20.01.22-31.01.22 i Storbritannia med forhåndsversjoner av SM-A536 og SM-A336 under standardinnstilling med LTE- og 5G Sub6-nett (IKKE testet under 56 mmWave nettverk). Den faktiske batterilevetiden varierer etter nettverksomgivelser, funksjoner og apper som brukes, samtalefrekvens og meldinger, antall ladesykluser og andre faktorer.

2 Krever optimal 5G-tilkobling og den faktiske hastigheten kan variere etter marked, operatør og brukeromgivelser.

3 Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G. Med støtte opp til fire generasjoner av oppgraderinger av ONE UI og Android OS og opp til fem års sikkerhetsoppdateringer.

4 Målt diagonalt er skjermstørrelsen 6,5 "i hele rektangelet og 6,3" med hensyn til de avrundede hjørnene. Det faktiske synlige området avhenger mindre av de avrundede hjørnene og kamerahullet.

5 Målt diagonalt er skjermstørrelsen 6,4 "i hele rektangelet og 6,2" med hensyn til de avrundede hjørnene. Det faktiske synlige området avhenger mindre av de avrundede hjørnene og kamerahullet.

6 Sammenlignet med den gjennomsnittlige/typiske brukeren. Uavhengig vurdering av Strategy Analytics mellom 2022.01.20–01.31 i Storbritannia med forhåndsversjoner av SM-A536 og SM-A336 under standardinnstilling med LTE- og 5G Sub6-nettverk (IKKE testet under 5G mmWave-nettverk). Den faktiske batterilevetiden varierer avhengig av nettverksmiljøet, funksjoner og apper som brukes, anropsfrekvens og meldinger, antall ladetider og mange andre faktorer.

7 Veggladere selges separat: Bruk kun ladere og kabler som er godkjent av Samsung. Ikke bruk inkompatible, slitte eller skadede batterier, ladere eller kabler for å unngå å skade eller skade enheten. Støtter opptil 25W superhurtig ladning. For mer informasjon om enheten din, besøk www.samsung.com.

8 Basert på testforholdene for nedsenking i opptil 1 meter ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke for bruk i strender, bassenger eller i nærheten av såpevann. Kun sikker mot lavt vanntrykk. Skyll rester / tørk etter våt.

9 https://www.samsung.com/no/exp... av Galaxy A-enheter som lanseres i 2022 (A53 5G, A33 5G, A13, A23, A73 5G) og mer kommer.

12 Papiret er sertifisert av Forest Stewardship Council (FSC), altså fra et ansvarlig skogbruk, som tar hensyn til mennesker og miljø.

13 Private Share-funksjoner krever at både avsender og mottaker har Galaxy-mobilenheter med Android 9 eller nyere og privatdeling-appen.

14 Samsung Wallet vil støttes på både Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G. Tilgjengelighet og tidspunkt kan variere avhengig av markedet.

15 360 lyd krever en programvareoppdatering via Galaxy Wearable-appen og vil være tilgjengelig fra og med 30. mars 2022.

16 Brukere må koble sin Samsung Galaxy-enhet til sin Windows-datamaskin via "Link til Windows" på telefonen, i telefonappen på datamaskinen og følge innstillingsmeldingene, dette inkluderer å være logget på samme Microsoft-konto. Link til Windows er forhåndsinstallert på utvalgte Samsung Galaxy-enheter. PC-en krever Windows 10 eller nyere. Telefonen din krever at Samsung Galaxy-enheten er på og koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som datamaskinen. Noen mobilapper kan begrense innholdet som skal deles på andre skjermer eller kreve en berøringsskjerm for å samhandle med dem. Noen apper på telefonskjermen kan kreve et abonnement, og det faktiske brukergrensesnittet kan være annerledes.

17 Tilbudet gjelder kjøp av Galaxy A53 5G (SM-A536, veil. pris 4 790,- mellom 17.-31. mars 2022 på samsung.com og hos utvalgte forhandlere. Tilbudet må benyttes senest 15. april 2022 i Samsung Members-appen. Tilbudet gjelder kun Galaxy Buds Live i fargen Mystic Black (SM-R180NZKAEUB), veil. pris 1 890,-. Kan ikke kombineres med andre tilbud, og gjelder én gang per enhet ved fremvisning av kvittering og kun ved kjøp i kampanjeperioden. Kun levering innen Norden. Se fullstendige vilkår her: https://www.samsung.com/se/info/campaign-history/galaxy-a53-buds-live-2203/

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778